Spring naar inhoud

Fijn experimenteren met je electro setje ? (deel 2)

Fijn experimenteren met je electro setje , onder- èn boven de gordel, met de bijgeleverde krokodillenklemmen met scherpe tandjes die er zó lekker in happen dat je denkt heb ik nou een krokodil aan mijn vlees hangen of is het een lieveheersbeestje met malende kaken? (deel 2)

Elektriciteit gebruikte men al in de 19-e eeuw om een dood paard in beweging te krijgen.
En wat bij een dood paard lukt slaagt bij de mens ook. De meeste mensen zijn zombies en al tijdens hun leven dode paarden die met andere dode paarden paren. Het gaat om de reflexen.
Gewoon trekken aan een dood paard helpt niet.Een dodeman aftrekken eveneens niet. We moesten alles in Holland maar eens langs lijnen van geleidelijkheid doen en met mate. Eerst de zaak uitpraten om daarna pas de beuk bij je kleine zusje er in te gooien. Niet alle sonder één noemer brengen. Ja, dat vinden sommige humanisten verwerpelijk maar je moet geen stinkende heelmeesters hebben die zachte wonden maken, dat schiet namelijk niet op als je progressie zoekt. Opwaartse wegen. Diepe afgronden van afgrijselijk gedrag, ja, daar ben ik
echt voor.

Omdat we op onze JOJAJOJOEBA ANAAL ELECTRO TORTURE- site niet meteen een hele medische verhandeling hierover willen plaatsen, want daar zijn wij niet voor als sadoimasochisten, beperken we ons.
Zo wordt het ondermeer toegepast bij incontinentie reetkees kakkitis strontkokergevallen waarbij men met behulp van deze therapie de spieren weer oefent in het noodzakelijke samentrekken.
Hierbij wordt een tamponvormige elektrode in de anus geplaatst, een zogenaamde bipolaire anus electro dildo die dan met een stroomstoot van een lage frequentie, zo’n 1 tot 10 per seconde, de anale spieren activeert die voor dit euvel bij voor een oplossing kunnen zorgen.
Wie poen wil winnen moet met stront beginnen.
Let wel het gaat dan om zwakke stroompjes.
Ook wordt bijvoorbeeld elektrostimulatie toegepast bij mannen die verlamd zijn, bijvoorbeeld door een dwarslaesie, bij hen wordt dan een orgasme teweeg gebracht. De l*l onder hoogspanning zetten, ja, dan wil meneer wel.
Waarom nou deze voorbeelden?

In de eerste plaats worden wij als “mensen achter JOJAJOJOEBA ANAAL ELECTRO TORTURE ” vaak gevraagd of elektroseks, zoals men het vaak in SM kringen noemt, niet iets afwijkends doorsijkends is dat eigenlijk niet zou mogen.
En in de tweede plaats hopen we hiermee duidelijk te maken dat skesjuwelen SM elektro stimulatie kan voldoen aan de wensen van de masochistische gebruiker.
Want laten we eerlijk zijn, in de SM- wereld zijn we wel steeds op zoek naar middelen om pijn toe te brengen, de elektrasetjes worden ook vaak gebruikt om juist het opperste genot te bereiken. Nu is het wel vaak moeilijk om in de sm wereld pijn en genot nog te scheiden. Eigenlijk vloeien die twee gemoedstoestanden nogal snel in elkaar over, maar alles kan dus met een batterijtje van maar 9 volt.

En die elektro torture dildo’s dan?

In principe werken scrotumriempjes, notenkrakers, buttpluggen, penistuigjes, tepelhoedjes, ballen parachutes, tepelklemmen en vaginapluggen etc allemaal het zelfde, er stroomt een stroompje van het ene naar het andere punt. De dildo, af vaginaplug, bestaat uit twee geleidende delen en daartussen een niet geleidend deel.
Bij de riempjes etc, is dit precies het zelfde, alleen zit daar vaak de kneep in metalen dopjes.. Bij al deze hulpmiddelen is de afstand tussen de elektroden, want zo noemen we deze beide polen, niet zo groot en kunnen door het menselijk vocht goed worden overbrugt om te kunnen werken.
Zeker in vochtige “ruimten” zoals in de vagina of de anus, werkt het allemaal perfect. De stroom wil nu eenmaal graag overspringen van de een op de andere pool, het vaginavocht helpt daar goed bij. Wat het gevolg is blijkt wel uit de vele positieve reacties, zelf heb ik als man nog steeds geen vagina en ik wil ook niet vandaag of morgen mijn hele handel in de ombouw gooien alhoewel ik graga hormonentieten zou willen kweken bij wijz evan spannend experiment, dus heb alles weer eens van horen zeggen.

(wordt vervolgd)

Geef een reactie

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: