Spring naar inhoud

Ik hou van mannen die een beha dragen (deel 2)

februari 20, 2018

Mysterieman

Mijn reactie is als volgt … Ik draag graag een BeHa waarvan mijn maat tegenwoordig 90 DD is. Mijn borsten zijn flink gegroeid de laatste tijd en mijn  vrouw weet het ook en zegt vaak lachend dat mijn lingerie goed bij mij past en er mooi uitziet. Ik voel me dan geweldig er in en het is ook een goede total body experience van heb ik jou daar als we dan sex hebben! Zowel zij  als ik zijn dan pas echt wereldwijven,maar wel  in behas!

Sasja

Ik dank de hemel dat ik dwangmatig lingerie als lingerie liefhebber moet dragen behas, pantys en hoge hakken als die hakken ook willen. Ik ben 69 en ik draag dan ook de hele tijd, want hoeveel lingerie jaren heb ik nog te gaan? Ik geniet er erg van

Attenoje

Ik ben 75 jaar oud, kunstschilder en auteur en heb altijd van het opstrakkende gevoel van een beha aan mijn lijer gehouden, ik kocht onlangs een prachtige, zwarte doorkijk beha van Aubade.

Nam een ​​maaltijd en plak mijn zegel met stijfsel in dezelfde hoeveelheid water als een dubbel DD-kop en verzegel de vol  gestorte cups en ze wegen ongeveer 4 1/2 pond per stuk,schoon aan de haak.

Ik zet ze in de magnetron om op te warmen en ze voelen en bonzen geweldig.

Ik draag maar ongeveer 22 keer per maand terwijl mijn vrouw weg is naar haar vriendin, die gaat er met een voorbind dildo bij haar in als ze zin heeft, zou graag een leren jurk willen kopen en de hele tijd willen dragen, het voelt gewoon geweldig en ik ben dol op het gewicht en als dan de beha als een tuigje trekt aan mijn borst en schouders ben ik als man weer het vrouwtje en ben in voor  een houtje touwtje.

Dubbeldekker DD cup

Ik heb en vind het geweldig. Mijn DD-cup-borsten zijn een echte traktatie voor de behagevoelige man en vrouw.

Beha junk

Ik begrijp nu pas hoe goed je je voelt en beha. Sinds ik een paar jaar geleden voor het eerst een beha heb geprobeerd, ben ik totaal beha verslaafd. Ik ben dol op het voelen van de bh met mijn cups gevuld met silconen vullingen, het lichte op en neer dansen van mijn kunst tieten bij elke stap.

Boobiebuster

Ik hou van mijn boobies en draag elke dag een beha en slaap in een vrijetijds Sleepy Lagoon bustehou-der. Als ik naar de fitness club ga draag ik een sportbeha die duidelijk te zien is onder mijn t shirt. Ik ben dol op het gewicht en het gevoel van mijn dubbel D-cup schoonheden en voel een innerlijk gevoel van voldoening wanneer ik ze aanraak. Ik noem ze mijn meisjes en spreek ze vaak toe dat ze het goed doen. Ik deed mijn eerste bh vandaag al vroeg in de ochtend om zes uur aan en wilde al het grootste deel van mijn leven echte borsten, dus ik moet maar eens naar de tietendokter om een paar echte tieten me aan te laten gieten.

BeHaBabe

ik een man,ik heb borsten en ik hou van het dragen van een bh en nylons.

Bralovebird

Als een man die altijd al boobs vanaf mijn vroege jeugd wilde, begon ik eindelijk Oestrogeen te slikken om mijn BeHas te vullen met meer dan alleen nep- en namaak vullingen. Nu, jaren later, na het groeien tot een A-beker formaat, kreeg ik echte siliconen implantaten om ze naar een volledige B-beker te brengen en wie A zegt  moet niet alleen B zeggen maar doorgaan tot de bbekers gevul zijn met C, D en dubbel D kneedbommen. Het is zo geweldig om als BeHa beginner een ​​BeHa te vullen met slechts een beetje om steeds verder te gaan. Natuurlijk draag ik nu elke dag een BeHa en kek tangaslipje onder mijn mannelijke kleding. Het schrijnen van de reetveter doet me er steeds aan herinneren wie en wat ik ben.

BeHa Bellissiemo

Hallo, hallo, ik ben ook zo … je bent echt niet de enige, hoor! Ik heb ook twee keer implantaten gekregen. Eerst naar een B-Cup, later naar een D-Cup en ik heb die “meisjes” nu al meer dan 25 jaar. Ik draag ook elke dag een slipje onder mijn mannelijke kleding … Lijkt erop dat we echt gelijkgestemde geesten zijn! Soulmates! En geen halve zool maten maar echte!

Boobie

Het is geen man die geen BeHa dragen kan. Heb je je implantaten soms in Amsterdam laten maken?

Behalover

Mijn meisjes in mijn bloes zijn echt 90 DD cup formaat en ik draag elke dag damesdoeken- zo noem ik Behas- in feite zijn al mijn doeken mijn eigen dames. Een tangaslipje noem ik een poezenbedekker en laatst kocht ik in een dierenwinkel een droogloopmat voor natte poes. Ik ben als man een meisje sinds ik me kan herinneren dat mijn borsten tegen de klippen op begonnen te groeien toen ik 12 was. Ik accepteer mezelf als een vrouw en mijn vrouw mij ook in mijn beha.

Titie

Het dragen van een beha windt me mateloos op!

Borstplaatjes

Ik ben 75, draag nog elke dag een beha en doe het omdat ik er dol op ben! Er gaat niets boven de knuffel an me duffel van de strakkende bh-band die striemen achter laat, de behabandjes noem ik neukteugels als ik in de hondjesstand wordt geneukt en het trekken van de riemen terwijl mijn lichaam beweegt aan de rekstok trekstok als ik opgebondden erbij hang aan het rek alsof ik geslacht ga worden door mijn Meesteres. Ik snoer mijzelf met een broek vol liefde elke dag in. Mijn borsten zijn nog niet zo groot dat ik permanent een beha moet dragen: het maakt gewoon deel uuit van mijn leven. Ik kies wel voor borst vergroting om ook mee te kunnen doen in piemeltjesland als vrouwelijk ingestelde man.

 

From → Zonder categorie

One Comment
  1. fredvanderwal permalink

    Dit is op Fredvanderwal's Weblog herblogd.

    Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: