Spring naar inhoud

IK VIND JOU MAAR EEN HELE VIEZE MENEER MET DAT SOORT GORE PRAATJES DIE VAST EN ZEKER DINGEN DOET WAAR DE BIJBEL GEEN BROOD VAN LUST EN WAAR JE OOK NOG DE MEEST VRESELIJKE ZIEKTES VAN KAN OPLOPEN

februari 15, 2018

64 reacties op WIE IS FRED VAN DER WAL EIGENLIJK? EEN ANTWOORD UIT WIKIPEDIA OP AL UW BRANDENDE VRAGEN!

 
Jan P. en Aerdappel zegt:

narcist!
fred van der wal zegt:

Een aerdappel maakt nooit iets mee, wordt geboren in de klei, op een hoop gegooid, in een zak gestopt, moet verder zwijgen, wordt gepoft, gekookt of gebakken en heeft niks in, te brengen dus dat is eenvoudig.
De meeste aardappelen hebben trouwens een schimmel
Jan P. en Aerdappel zegt:

vAN SCHIMMELS WORDEN DE BESTE KAZEN GEMAAKT,
VOOR EEN MADE ALS JIJ BENT, MOET DAT TOCH EEN FEEST ZIJN!
INTERNETTROLL DAT JE ER ROND LOOPT!
fred van der wal zegt:

Aardappelkop stikt in de jaloezie, het onvermogen, de naijver en heeft ongetwijfeld kromme rachitis achterpoten.
Van kutschimmels kaas?
Kutkaas zal je bedoelen
en dan nog belegen ook
JIJ LIEVER DAN IK
Jan P. en Aerdappel zegt:

Ik heb meer met een goed, schoongespoelde anus.. die ruikt niet… is bacterievrij en prima te gebruiken voor een dikke worst…
. Dat is niet zo’n donkerbruin stuk rosbief, dat omgeven is door een grijze schuurspons…. waar jij graag in prikt.
Nog even op het stukje van ‘je bezoedeling richting theo gekeken zie ik net via de telmeep…. hahaha
zielige narcist!
fred van der wal zegt:

iK VIND JOU MAAR EEN HELE VIEZE MENEER MET DAT SOORT GORE PRAATJES DIE VAST EN ZEKER DINGEN DOET WAAR DE BIJBEL GEEN BROOD VAN LUST EN WAAR JE OOK NOG DE MEEST VRESELIJKE ZIEKTES VAN KAN OPLOPEN IN HET STRONTGEBIED HEB IK OP EEN AMERIKAANSE WEBSITE GELEZEN. En je weet heel goed dat je na een potje poep stampen de volgende dag rond loopt met een lul als een rood achterlicht en een paar blauwzwarte ballen omdat ze in de verdrukking hebben gezeten; Eigenlijk net goed ook maar. De natuur regelt het allemaal zelf en dat is zo fijn. Nee, ik zie eigenlijk helemaal niks in die homoseksjuwaliteit. Kun je daar trouwens lid van worden? Of kost dat een smak geld zo’n volgzame achterbumpersticker an je reet hebben hangen? Het moet niet al te begrotelijk worden!
Ik kan daar als behuwd vader, grootvader en strikte heteroseksjuweel met een duidelijke SGP voorkeur alleen maar één ding op zeggen als het de tegennatuurlijke liefde betreft: kloten van de bok!
Ja, daddiswaar; daar zeg je nog zoiets, niet iedereen kan een waar genie zijn zoals ik want als iemand weet dat het LONELEY AT THE TOP is dan is DE ONVERBIDDELIJKE FRED VAN DER WAL wel, echt een jongen uit duizenden die je mee naar huis kunt nemen met de kerstdagen
cor verhoef zegt:

@Frederico,
Waarom sta ik nie in de Wiki?
Ik speel aardig basgitaar, heb een goeie pass en een mooie vrouw. Niet genoeg zeg je? Kut!!!
groet,
cor
PS. Zelfportret, potlood papier 1996 is erg aangenaam om naar te kijken. Kan iknie 😉
fred van der wal zegt:

Cor
Het is heel simpel
gewoon met een poptlood op papier krassen
niet te hard want dan douw je ‘m er doorheen met letselschade als gevolg, proces an je broek, en dat doorheen douwen doe je bij je vrouw ook niet, die behandel je zoals de wet voorschrijft met respect en een eitje op bed zondags èn zaterdags en dan nog is het een half jaar niet neuken omdat er geen nieuwe bontjas komt. Zo gaan die dingen nu eenmaal en het is ook ellende voor de vrouw dat er steeds iemand boven op haar wil liggen bokken, daar heb ik alle begrip voor.
Ik weet niet welke criteria Wiki aan leegt.
Neem een ander voorbeeld: bij de lijst van bekende Nederelanders die op het Vossius gymnasium hebben gezeten sta ik bijvoorbeeld tot mijn verwondering want ik ben er na één jaar afgeschopt als slechtste leerling in de hele geschiedenis van dat instituut.
Die debiele beroepsclown met die vleespet Edwin Rutten tien pond kutten heeft er ook op gezeten in hetzelfde jaar als ik en dat was me toch een arrogant klootzakkie die een achter achter nicht van me naaide.
Voor mij mag iedereen in WIKI alleen heb ik niks te vertellen daar over.
Wat speel je? Klassieke Rock ’n Roll of Blues?
cor verhoef zegt:

@Fred,
Ingewikkelde rock. Difficult Listenening…
fred van der wal zegt:

Kun je namen noemen waar ik me dan iets bij voor kan stellen?
Wim Duzijn zegt:

“In 1985 richt hij de slapende provinciale kunstenaarsvereniging Fria op…”
Wasdat FRED, een slapende vereniging?
De RIJSKDAALDER vind ik ook apart.
Gelukkig geen dubbeltje, want dan word je nooit een kwartje…
En dan het wonen naast een huis waar een bekende schrijver een paar nachtjes een bed beslapen heeft. Zoiets zou ik niet in mijn biografie willen hebben. Ik heb op een ZOLDERKAMERTJE gewoond, hoog verheven boven de ADMIRAAL DE RUYTERWEG… Dat klinkt veel indrukwekkender. Zolder is lijden weet je wel, en dat hoort bij kunst en zo, maar niet van dat klaaglijke, echt wel stoer en dapper, vanwege de naam van de straat. ADMIRAAL DE RUYTER… Dat is wel wat anders dan ‘een bekende schrijver’, die zijn leven lang heeft zitten zeuren en klagen over gebrek aan belangstelling.
Open de luiken. Bras de zeilen. Kies het ruime sop…
fred van der wal zegt:

Ik heb nooit gewoond naast het huis van een bekende schrijver, ik had mijn atelier op Amstel 186 naast het huis waar Hermans met zijn vriendin Juul Hartman geruime tijd woonde.
De vereniging Fria is er helaas niet in geslaagd talenten aan te trekken maar wel tekenleraren met een schildershobby. De vereniging is niet actief, vandaar het slapende bestaan.
Ik woonde in de Nieuwe Spiegelstraat Amsterdam centrum, dat is wel even iets anders dan de Admiraal de Ruyterweg.
Hermans heeft nooit zitten klagen over gebrek aan belangstelling, ga zijn lijst van interviews maar eens na vanaf 1950 en zijn vroege deelname aan het Amsterdamse literaire leven.
Wim Duzijn zegt:

Hermans onderhield een haat-liefde-relatie met vertegenwoordigers van het establishment…
Ze schofferen maar er toch graag bij willen horen. Mensen haten, maar toch door het gehate volk aanbeden willen worden.
Erg artistiek, wanneer je de kunstenaar ziet als een warhoofd dat als een stuurloos scheepje op het stille water ronddobbert, maar niet bijzonder logisch en doordacht, voor iemand die graag de eigen rationaliteit benadrukt.
Wim Duzijn zegt:

Ben jij een rationeel mens FRED?
fred van der wal zegt:

Het ging bij Hermans niet om voor of tegen het establishment maar kiezen tegen reputaties die nergens op gebaseerd waren.
Als zodanig een gezond makend geluid in letterenland waar met de Vijftigers het oeverloos zinloze gewauwel zijn intrede deed in de Nederlandse literatuur.
Als navolger van het existentialisme had Hermans lak aan wat men van hem en zijn werk dacht en was het verwerven van de volksgunst niet zijn doel.
Ik heb mij nooit uitgelaten als scheepstoeter op een wrakke haringboot met los geslagen ankers in de mist.
Wel verzet ik mij tegen de domheid, geborneerdheid en gebrek aan talent van het overgrote deel van de beeldende kunstenaars, ook van gevierde, zeer kapitaalkrachtige nonsens verkopers als Dumas c.s.
fred van der wal zegt:

Of als een Amsterdamse no existente amateur kunst artiest Ron R. die mij met onzin en laster lastig valt.
Hij mag zich gelukkig prijzen dat hij dankzij zijn vriendje een een gracht mag wonen. Voro hoe lang is de vraag. In het homosuwele milieu zijn stabiele relaties een uitzondering. Hetgeen genoeg zegt over het neurotische karakter van de deelnemers aan dat sirkwie.
Naar mijn lange ervaring in de Sexualwissenschafliche Umwelt der Tiroler Holzhackerbuben i m Lederhosen und Vierteltakt heeft van den Aardweg gelijk gehad: in elke homo schuilt een huilend klein onvolwassen jongetje.
Freud heeft toch gelijk gehad.
fred van der wal zegt:

Wat verstaat Wim onder een rationeel mens?
Peter Louter zegt:

Fred, bedenk maar dat narcisme, mits niet overdreven, een nuttige eigenschap voor de mensheid oplevert. Waarom zou je het onteknnen?
fred van der wal zegt:

Peter
Dat is een opluchting!
gespiegeld moet er worden
aan den ander
en soms aan jezelf
bij gebrek aan beter
indien tot nut van het algemeen
gaat het zijn vruchten afwerpen
van die enorme grote
voor een iegelijk een stukje
goed kauwen voor het slikken
doch met mate
te eten langs lijnen
van geleidelijkheid
of zit ik nou al weer te zwammen?
G.H. Duval zegt:

.
Er zijn ook POOTaardappelen…
Een bijzonder type binnen de soort. Na de eerste reacties ben ik gestopt met lezen. Wat een gedoe toch telkens weer. De vermoeidheid die doorspekt is in het bevechten van andere bloggers… Alsof niemand ziet dat alle goede kenmerken van al die bloggers samen juist het succes van Volkskrantblog is.
Maar wat is succes op een weblog als er één is met meer succes. Lui leven en geld zonder te werken. Ik kan jou aankijken Fred en het denken. Beetje tekenen en hupsakee, euro’s rollen binnen. De werkelijkheid zal anders zijn maar het beeld is tenenkrommend. Tenminste… als je in je leven leraar bent of ambtenaar. Dat er iemand is die komt melden dat je afgelopen week steeds later inlogt, ver na de aanvangstijd van de dagelijkse plicht. Dat 7:15, 7:30, 8:00 of 8:30 echt de uiterlijke tijd is om te starten met werken.
Dan wil je best succesvol zijn, meedoen met zo een mieters initiatief als het volkskrantblog is maar dan wel zonder valsspelers. Valsspelers, de anderen, de net iets slimmere jongen uit de klas, het te mooie meisje, dat kereltje dat foeilelijk maar op jeugdige leeftijd al succesvol was. Neen! Gedeeld succes moet gebouwd worden door gelijken. Ik denk dat het maakt dat er zoveel mensen verbeten vechten.
Het hoeft volgens mij niet, je lijkt me een aardig mens.
.
fred van der wal zegt:

Heer Duval
Van die POOT aardappelen
dat geeft te denken
net zoals je potgrond
en pootgrond hebt
poten worden in pootgrond begraven en
potten in potgrond
daar tieren ze het best welig
anders zou het een mooie boel worden
dat kunnen we niet hebben
maar waar ging het ook weer over?
Ja!
Ik heb de draad weer beet!
Ik heb me een leven lang de poleuris gewerkt en nog
ben ik per dag minstens tien uur bezig
het huis verbouwen
weblogs
kunst
de tuin
sociale verplichtingen waar ik geen liefhebber van ben
zoals gisteravond
een diner in een duur restaurant met een Michelin ster
het zegt me niets
ik houd van hard werken
en kan/wil niet anders
door een aantal toevalligheden
aandelen beleggingen
werd ik rond 1999 voor het eerst miljonair
in guldens en in 2009 in euri
toch besteed ik niet buitensporig
en ben zelfs voorzichtig met uitgeven
maak nooit schulden
betaal rekeningen altijd op tijd
wil bij niemand in het krijt staan
geen hypotheek op onze twee villas
sta in catalogi en boeken
kreeg vanaf 1969 veel invitaties voor
exposities in VS en Europa
waar ik niet aan voldaan heb
waarom zou ik
ik vind dat onterechte aantijgingen
altijd moeten bestreden worden
tot aan het bittere einde
jan bouma zegt:

@Allen
Heb het al; vaker opgemerkt:
Van der Wal verdedigt zich terecht wanneer hij wordt overreden door strontkarren die een voor hem zo’n ondragelijke lucht achterlaten dat hij er wel wat van moet zeggen.
Verwijt hem dus geen narcisme. De lucht is ondragelijk.
Slechts een begrijpelijke zelfverdediging kunt u dan constateren.
Men kan zich verder de vraag stellen of ignoreren niet beter zou zijn maar daartegen pleit dat het gemiddelde klootjesvolk liever die miesgassers gelooft die de stank verspreiden.
Dus als genie moet je je dan wel verweren.
Nu vraag ik bijvoorbeeld aan de criticaster ‘aardappel’, wel of niet in de klei geboren,
om eenzelfde verslag te doen als Van der Wal inzake diens C.V.
Want… indien het beoordelingsvermogeing van ‘de aardappel” veruit verheven en meer serieus genomen moet worden dan dat van Van der Wal…. Tsja… dan wil de goegemeenschap daar wel graag kennis van nemen. Nietwaar? Aerappel…?
Hoe luidt uw C.V.? Wel of niet te lezen op de Wiki.
Dan wel graag de eigen naam vermelden zoals Van der Wal doet.
Jan P. en Aerdappel zegt:

MIJN PRIVÉLEVEN GAAT JE GEEN FLIKKER AAN WIETKOKER DAT JE ER RONDLOOPT.
Elke link ernaartoe, zou een onthulling betekenen van mijn werkelijke naam, en die gaat je niets aan!
Slijmerige glijbak!
En fred: jij bent een homohater… met je HEMA/ARCOPAL wijnglaasje, die 1 euro per stuk kosten bij de hema en xenos.
fred van der wal zegt:

Aardappel
aangebrand of nog niet gaar
wie wil daar nou verder zich in verdiepen
die verkoopt hele vieze praatjes over anussen
waar aardappels in gestopt worden om de
derrievloed af te stoppen
dat is dus de club van de losse anussen
met een darmafwijking
de vliegendeslingerschijttitis
dikke darm ontsteking
je zal er mee gezegend worden
voor je het weet
draag je een strontzak
op je buik mee
één scheet en je vliegt de lucht in met
je hete luchtballon
denk ik
ik word er
toch maar geen lid van
bij nader inzien
en wil me geld terug
het kostte toch al niet niks
en de sfeer vond ik ook niet
om over naar huis te schrijven
die barkrukken zaten
ook al tot diep in hun overbloesende billen
hoe krijg je die troep nog schoon met je afwasborstel
vraagt een normaal mens
als Jan Bouma en ook ik
zich wel eens af
nee
ik heb toch maar liever met de heterootjes te
maken
als ik toch aan het plompzakken sla
tussen de roerdompen en de lissedodden
je moet toch ergens heen met je handel
fred van der wal zegt:

Jan Bouma
is
de stem van de redelijkheid
die allen aan spreekt
eindelijk nuances
en geen overspannen geschreeuw
ik weet bijna zeker
Jan gaat het nog ver brengen
Aaardappel niet
die eindigt bij de schillenboer
als voer voor kreupele paarden
met hoefbevang
in hun nadagen
fred van der wal zegt:

Ik kom bij de Hema
de Wibra en de Zeeman
sokken per dozijn
voor een euro
en goedkope wijn van de Lidl
de Aldi of de Super
ik zal me daar laten naaien
voor een zak aardappelen
Jan P. en Aerdappel zegt:

Dat zou wel eens goed zijn. Hopelijk proppen ze , die drie kilo aardappelen uit je petje, in die immer wauwelende incontinente gezichtsluitspier van je!
Heb je soms weer een paar flessen op?
fred van der wal zegt:

Argumenteren op een behoorlijk en zinvolle wijze blijkt deze zichzelf als homosuwele medemens afficherende meneer niet in hoge mate in gegeven.
Waarschijnlijk spelen de neurotische componenten en diep gewortelde minderwaardigheids- en schuldgevoelens ten opzichte van de eigen afwijkende belevingsvorm van de seksjuwaliteit een dusdanig grote rol dat het complex van deviante psychische facotoren deze meneer verhindert om de realiteit waar te nemen zoals deze zich aan normale, heteroseksjuwelen mensen voor doet.
Ik acht uit dien hoofde deze meneer a suitable case for psychiatric treatment en directe opname in een gesloten inrichting hoogst noodzakelijk, bij voorkeur gelegen midden in de bossen, doch ver verwijderd van de zogenaamde homo ontmoetingsplaatsen die de respondent alleen maar in verleiding kunnen brengen met alle gevolgen voor de fysieke en psychische gezondheid van de patiënt.
Jan P. en Aerdappel zegt:

ach vent val toch kapot en stik in je eigen braaksel!
fred van der wal zegt:

IK VERMOED DAT u ALS BEELDENDE KUNSTENAAR NIET ERG INDRUKWEKKENDE PRESTATIES NEER ZET ZOALS HET OVERGROTE MERENDEEL, ANDERS MAAKTE u ZICH WEL BEKEND EN WAS u NIET VAN EEN HUFTERIGHEID WAAR NIEMAND VAN GEDIEND IS.
Ik wens u van harte beterschap en moge u eens de heteroseksjuwelen omgang ontdekken en niet blijven steken in de anale kleuterklasfase.
Freud heeft toch gelijk gehad.
fred van der wal zegt:

Verhandeling over de aerdappel-ziekte gegrond
Jan P. en Aerdappel zegt:

Je bent gewoon een verkapte homoseksueel, moet je nou je foto’s eens zien joh,….
en ik heb allang geproeft van meerdere keren heterosexualiteit… t kan me niet bekoren zo’n stinkende viskraam tussen die benen.
vreselijk.
zeker als het ook nog kroesig is, dat lijkt me helemaal ranzig…. bah.
een geschoren, roodvleserige bruine brei waar je kotsmisselijk van wordt.
bleeeeeeeeeeeeeeeeegh smaekeloos.
Fredjuh wat maak je een herrie,
zit je soms weer aan de sherry
Fredjuh wat doe je toch raar,
en je vreten is niet klaar
Fredjuh kom uit de gordijnen
in ’t gehucht wordt zo gekletst,
Fredjuh toe maak niet zo’n herrie,
blijf van die sherry,
blijf af van die fles……
fred van der wal zegt:

Wie liever gaat poep stampen
daar ga ik mij niet aan vast klampen
dan krijg je de strontzure dampen
al weer een stel milieurampen
en de roze marsepeinen mieten
interesseren mij geen suikerbieten
dan liever twee bitterballen
een berenlul (kroket)
en
een zak vol met frieten

krijg nou gauw tieten
fred van der wal zegt:

Aerdappel
jij hebt dus liever een harige anus waar de strontkorsten gedrenkt in de gore billensjuu nog in hangen om te beffen.
Veel geluk er mee; laat het blaasorkest der darmen maar niet je kop onderschijten want dat staat zo raar in de trein, dan denken ze met al die gasvorming nog dat je een bruinjoekel bent en moet je je asielzoekers ausweis tonen.
Jan P. en Aerdappel zegt:

alereerst is het een feit dat homosuelen een stuk hygienischer met hun lichaam omgaan dan heterosexuelen. Ze spoelen hun anus, ze scheren hun anus, en er zitten zeker geen strontresten aan.
Dat is het verschil tussen jouw vieze billen, en die van een homo.
🙂
Wij verzorgen ons tenminste op de intieme delen……… Fredjuh Kroketjuh.
fred van der wal zegt:

Sinds de rampzalige recente wetgeving in onze geseculariseerde, losbandige samenleving wordt homosexualiteit helaas erkend als een door iedereen aanvaardbare aangeboren geaardheid, die geen aanleiding mag zijn tot discriminatie en die volkomen gelijkwaardig zou voorkomen naast de normale sexualiteit, die men op betreurenswaardige wijze “heterosexualiteit” is gaan noemen alsof beide vormen van sexueel gedrag gelijksoortig zouden zijn hetgeen om voor de hand liggende redenen aanvechtbaar is.
De Bijbel is streng afwijzend wat de homosexuele praktijk betreft en er is een tekst dat de beoefenaren het loon van hun zonde in zichzelf zullen ontvangen waarmee een duidelijke hint is gegeven aan de onder homosexuelen veelvuldig beoefende anale coïtus.
Homosexualiteit is voor velen tegennatuurlijk en brengt grote gezondheidsrisico’s mee ten gevolge van het oneigenlijk aanwenden van bepaalde organen tot niet door de natuur voorziene doeleinden. Zo gaat men in homosexuele gemeenschappen geruime tijd zo ver aan het rectum of endeldarm, door manne lijke homo’s gebruikt als Ersatz vagina, de rol van volwaardig sexueel orgaan te geven, alhoewel dit deel van het darmstelsel een zeer specifieke rol speelt bij de spijsvertering en niet geschikt is voor penetratie met een penisvormig voorwerp of een penis in erectie.
Zoals bekend kan er wel iets uit van achteren, maar niet iets in, want dan bewandelt men van achteren de omgekeerde weg en die weg is wellicht geplaveid met goede voornemens maar zoals de Bijbel zegt leidt die naar de hel.
De binnenwand van het rectum heeft een zeer fragiele en delicate mucosa (slijmvlies). Deze mucosa is zeer kwetsbaar bij tegennatuurlijk gedrag en heeft bovendien een resorptieve functie, die erin bestaat het overtollige vocht van de zich vormende stoelgang op te zuigen, zodat deze ingedikt wordt opdat het orga nisme niet te veel vocht zou verliezen bij elke stoelgang want anders zou men leeg lopen.
Deze eigenschap van absorptie verklaart waarom de homo, die de vrouwelijke of receptieve rol speelt, fataal bloot staat aan HIV-besmetting bij een rectale coïtus per anum met een AIDS-patiënt. Het met HIV-virus besmet bloed en/of sperma van zijn partner komt in zijn bloed- of lymfebaan terecht via anale of rectale scheurtjes en via opslorping door het rectumslijmvlies.
Cijfers uit het verleden geven aan dat in Amsterdam een dertig procent van de manlijke homosexuelen seropositief is en een gevaar vormt voor andere homosexuelen bij onbescharmd anaal sexueel verkeer.
De besmetting tussen twee mannelijke homo’s in omgekeerde richting, namelijk vanuit een besmette man met de zelf gekozen vrouwelijke rol naar een mannelijke homo met de zichzelf opgelegde mannelijke rol is veel minder frequent omdat de mucosa van de penis van deze laatste slechts een kleine oppervlakte heeft en veel minder fragiel is dan darmmucosa.
De homo met mannelijke rol loopt dus veel minder gevaar dan zijn partner met vrouwelijke of receptieve rol. Dit komt volkomen overeen met de ziekte-statistieken.
Om deze redenen wijs ik anaal sexueel verkeer af.
Jan P. en Aerdappel zegt:

je bent ziek in het hoofd. er zijn nog altijd condooms
zieke geest.
fred van der wal zegt:

De moderne mens is zo verblind in zijn Goddeloosheid dat hij onwetende van goed en kwaad zijn handen wast in onreinheid en aldus de Waarheid ten onder houdt in ongerechtigdheid. Hierin gaat ons eens zo Godvruchtige vaderland voor op in de algemeen aangehangen liederlijkheid en zoals in de dagen van het Oude Testament zal Nederland daar de vruchten van plukken in negatieve zin, want het is goed om met de Heer der heerscharen uit roeien te gaan als men Hem gehoorzaamt maar bijzonder kwaad kersen eten bij wederspannigheid plus bandeloosheid en dat is goed. Een volk dat de God van de Bijbel en diens wetten verlaat gaat ten onder en zal niet meer bestaan voor Zijn Aangezicht, zo spreekt de Schrift. Nu jij!
Jan P. en Aerdappel zegt:

zak in je graf!
fred van der wal zegt:

U kunt niet argumenteren, aardappel. Schelden is vertoon van onmacht.
Jan P. en Aerdappel zegt:

Je denkt toch zeker niet dat ik ook maar 1 grijntje aandacht ga besteden aan jouw modderpoepgooierige neergekwakte onzin op je nog megalomanischer blog.
Narcist!
Homofobist!
Francois zegt:

Prachtige dialogen weer Fred 🙂
fred van der wal zegt:

Francois
Ik heb zelden zoveel homosuwelen smeerlapperij uit de bek van een aardappel vernomen. Blij dat ik hetero ben.
oliphant zegt:

Nee, ik zie dat ene meneer geen aandacht aan je reacties en je geschriften schenkt.
Hij heeft wel veel woorden nodig, om je dat te vertellen, dat weer wel.
Fraai is het niet, maar zo is het leven.
Aanbevelen maar, iemand moet naar de top.
En nu ga ik in Wikipedia kijken. Ban benieuwd.
Groet, O.
Jan P. en Aerdappel zegt:

val allemaal kapot
oliphant zegt:

Dit artikel is dus bijna plagiaat: letterlijk overgenomen uit de Wiki, maar…met bronvermelding:-)
Zelfgemaakte foto? Hij lijkt wel een beetje.
Aardappel, misschien handig alleen diegenen te verwensen ie het verdienen of er recht op hebben.
Groet, O.
fred van der wal zegt:

Met bronvermelding kan nooit plagiaat zijn.
Bovendien was het mijn eigen tekst die ik indertijd heb ingediend.
Ik vind die ene meneer met al die vieze praatjes maar van Bah Bah Bah Ajakkes Bah
Dat kan niet gezond wezen
die morbide agressie
waarmee weer bevestigd wordt dat het heteroseksjuwelen leven
toch het meest gezonde is
ze schijnen ook niet oud te worden
misschien maar goed ook
fred van der wal zegt:

Aerdappel moet een ongelukkig mens wezen met een kwalijke visie op de heteroseksjuwelen medemens. Ja, homos haten heteros.
fred van der wal zegt:

Oliphant
zelf gemaakte foto met simpele Fuji camera
met het oog op arrogante pose vast te leggen
ik ben nog geschokt door al die gore verhalen van die verkeerd gepofte aardappel
Ate zegt:

Ja hoor, twaalf reacties van die eigenheimer, en een daarvan is:Je denkt toch zeker niet dat ik ook maar 1 grijntje aandacht ga besteden aan jouw modderpoepgooierige neergekwakte onzin op je nog megalomanischer blog.
Dat zoiets los rond mag lopen. Als hij zich kunstenmaker noemt, laat dan maar eens wat zien.
Maar als hij zulke kunst maakt als hij dat praat….
Waarom geef je zo’n hansworst geen ban?
Hij kliedert je hele blog onder.
Rene Scheffer zegt:

Fred,
Onze overeeenkomst is narcisme. Ik uit het wat meer ingehouden maar het is niet minder onbetamelijk.
Jan P. en Aerdappel zegt:

🙂 heerlijk dit.
Allemaal 1 cellige wezens die reageren en geen leven hebben 🙂 heerlijk!
Isis hedoni zegt:

Wat een vreselijke mensen die hier reageren. Ik kan mij niet voorstellen dat iemand zo’n homofobische engerd ook maar op één manier steunen.
Tis gewoon misselijkmakend te constateren dat de aanval wordt afgevuurd op 1 blogger, die het wellicht eens bij het rechte eind kan hebben.
Jan heeft anders wel zinnige bijdragen , dat kan ik van deze baardmans anders niet zeggen.
En de rest van die oude taarten die hier reageren,
ach,
da’s toch allemaal op hun retour.
Dat neem je toch niet serieus.
Dat uitschot?
Jan P. en Aerdappel zegt:

Kijk,
eindelijk iemand die het begrijpt!
fred van der wal zegt:

Goedemorgen Ate
Het is zondag
de rustdag des Heren
en ook van ons
een prachtige ochtend
waarop inderdaad poepgooiers
voor goed dienen te worden verbannen
en ik weet bijna zeker dat die meneer aardappel
nog geen cent in de collectezak zal doen
gelukkig is daar om 9 uur
de uitzending van David Maasbach op SBS 6
fred van der wal zegt:

René
Je bijdrages aan het weblog zijn niet zo zeer narcistisch als wel fijnzinnige uitgewogen leesbare stukken met een ironische ondertoon die nooit grof of onbetamelijk worden. Voor een ieder een voorbeeld, mijzelf incluis. Laten we wel wezen!
Narcisme? Is elke persoonlijk uiting dan verdacht? In sommige ogen wel, maar dan is de achterliggen de reden altijd onmacht en de beschamende vlucht naar voren die redeloze agressie kan genoemd worden.
fred van der wal zegt:

De gefineerde naam Isis Hedoni komt uit de koker van Aerdappel. Niemand zal daar in trappen. Indien gevraagd zal ik terstond de reactie verwijderen om geen misverstanden op te roepen.
Ik ervaar wel dat aerdappel behoort tot de meest betreurenswaardige trieste exemplaren van de homseksjuwelen leefwereld die godzijdank de mijne niet is. Het masochistische karakter van zijn onbehoorlijke reacties schreeuwt maar één boodschap uit: “Sla mij, slaman slamat sla door!”
tegen een uurtarief van selchts 300 euro ben ik beschikbaar, niet als slachtoffer, doch als beul!
Betaling vooraf door overschrijving van het bedrag exclusief BTW en BPM, doch inclusief SM verzekeringspremie voor blijvende letselschade aan het Groene Kruis.
fred van der wal zegt:

En hoe ik straks genotvol smakkend, boeren en enorme winden latend, gelijk in het homophielterige sirkwie gebruikelijke usance aan tafel, bij enorme hoeveelheden-schep nog eens op, Anneke en haar een flinke klets met de vlakke hand voor haar Popo geef, want het is een heel stuk rijen naar huis terug en een mens wil wel eens wat- de puur Hollandsche Pot zal verorberen bij Wim en Anneke Koster in de Cher, waar nu reeds de zuurkool met Hemaworst staat te pruttelen hoef ik de lezer niet mede te delen, want zoals wij allen weten: die buitengewoon arrogante Fred van der Wal amuseert zich onder alle omstandigheden, ook in Subligny.
Als iemand denkt dat hij heel wat is…
Om zo nu en dan temidden van deze culinaire hoogstandjes even tersluiks de middelvinger met de kort geknipte en goed geveilde nagel tot aan het tweede kootje even mijzelve onder tafel temidden van het applaus van alel aanwezigen penetrerend om vervolgens naar mijn neus te brengen en dan hard het woord AERDAPPEL met passie en hunkering uit stoot en bijkans flauw val van die hemelse geuren die van mijn bruine vinger af slaan, dankzij voortdurende overdoses aan knoflook en schep pen gistvlokken die de ganse darmflora en fauna veranderen in een Hemels Paradijs, ja, voorwaar, ik zeg U vervolgens in grote need’righeid:dat moet toch echt kunnen in het gefeminiseerde bohème milieu waar ik mij bij voorkeur in op houd zonder alles te moeten ophouden want dat kan alleen maar verstoppingen veroorzaken en voor je het weet zit de zaak al weer potdicht als de klok twaalf slaat en krijg je er zelfs geen aardappel meer in of uit en dat, lieve vrienden en mede standers op het seksjuwelen vrijgevochten tegennatuurlijke stront gebied, zou pas echt zonde wezen. Zeg nou zelf!
Isis Nedloni zegt:

Hahahaha….lieve Darling….wat ener heerlijke spottende reactie hierboven .van jou….het had een spetterende bijdrage kunnen wezen!
En, mn lief…wat een geluk dat er i.p. nummers bestaan en ik, zoals de meesten een vast i.p. nummer bezitten zodat je kunt zien dat dit niet mijn reactie is.
Ja, graag , haal maar weg…de reactie van 1.11 uur….die op een doorzichtige en nogal domme wijze moet suggereren dat ik dat ben…..zich ook nog op laffe wijze tegen jou keert….nou, zeg!
Hoe ver kun je zakken?
Typisch het kenmerk van een relnicht…..met querulanten symptonen…..
Het oude verhaal wat we wel vaker op het vkblog meemaakten(en nog steeds mee maken)
met querulanten…zuigers….liegbeesten…opstokers…jaloeziemensen…stumpers van de eerste orde……empty souls……
Diegene misbruikt mijn naam….voor de duizendste keer…..
Haal maar weg lieve schat…..
ZOENVISGARANTIESTEMPEL zegt:

TOT
LATER
EN
VEEL
PLEZIER
TIJDENS
HET
ZUURKOOL
ETEN
MMMMMM….HEMA
WORSTJES
VERRUKKELIJK!
TOT STRAKS
VIA
PRIVEMAIL
MY DEAR
XXXXXXXXXX
Jan P. en Aerdappel zegt:

leuk tegen jezelf praten en een ander daar de schuld van geven! Wie is hier nu de relnicht?
TAARTAPPEL zegt:

Wat een leuke mensen die hier reageren. Ik kan mij niet voorstellen dat iemand zo’n amfibische engerd ook maar op één manier steunen.
Tis gewoon misselijkmakend te constateren dat de aanval wordt afgevuurd op 1 blogger, die het niet eens bij het rechte eind kan hebben.
Hij heeft anders wel zinnige bijdragen die Fred van der Wal, dat kan ik van deze aardappelmans anders niet zeggen.
En de rest van die oude taarten die hier reageren,
ach,
da’s toch allemaal op hun retour.
Dat neem je toch niet serieus.
Dat uitschot?
Jan P. en Aerdappel zegt:

Fred haché…. spuit dagelijks verbale diarree…
fred van der wal zegt:

Op reacties van Aerdappel, Krudzlo en Rozen zal door mij niet meer worden gereageerd

From → Zonder categorie

Geef een reactie

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: