Spring naar inhoud

Zonder enige waarschuwing scheurde die bij de eerste kennismaking hardhandig mijn dure bustehouder, jarretelgordel, tangaslipje, nylons en onderjurk van mijn lijf nadat hij het geruststellende koele leer van de pols en enkelbanden bij mij had bevestigd

februari 10, 2018

Ik voelde me onderdaniger en vrouwelijker dan ooit! Ik mijmerde of het misschien tijd werd dat ik een paar hormoontieten ging laten groei-en.

De dijen, billen en heupen werden dan ook veel vrouwelijker en voller.

Het haar glanzender. Pas jaren later zou ik mijn masochistiese aanleg ten volle uitvieren onder de handen van Meester Tom uit Amsterdam. Zonder enige waarschuwing scheurde die bij de eerste kennismaking hardhandig mijn dure bustehouder, jarretelgordel, tangaslipje, nylons en onderjurk van mijn lijf nadat hij het geruststellende koele leer van de pols en enkel-banden bij mij had bevestigd.

De leren blinddoek voor mijn ogen. Nog even zou mijn mond vrij zijn om te kunnen schreeuwen van lust en pijn, maar altijd was daar weer het mondstuk. Een staaf, of een bal of iets in de vorm van een lul, diep in mijn keel. Of anders een ring of een buis en soms mijn eigen tangaslipje in mijn slavenbek gepropt. Als hij me een flinke beurt had gegeven had ik twaalf dagen nodig om te herstellen van de vele blauwe plekken en om mijn opgezette, mishandelde, zwaar gefolterde, gezwollen tiettepels weer tot normale proporties te zien terug keren. Ik leerde van hem de zweep en de riem te beminnen, de ketens, de boeien, de leren banden en strak ge-spannen riemen, de gewichten aan mijn tiettepels en ballen, de anale en orale dildo training die mij een steeds vrouwelijker instelling gaven.

De paar uren slechts die ik sliep droomde ik van grote, stijve lullen. Een in mijn lusthol, een andere in mijn mond, een derde in mijn rechter- en een vierde in mijn linkerhand. Een onvervalst kwintet voor vier heren en een ladiesboy!

Die ochtend bracht  mijn Enschedese minnaar in ieder geval ontbijt met een zacht gekookt eitje om bij te komen en de krant op bed en ik wist van wanten en hij wist van wanten en allebei wisten we dat we heel veel van elkaar konden houden met een diepe sexuele liefde, als de maatschappij er maar niet tussen was gekomen. Ik was immers gehuwd. Ik moest terug naar het vrouwtje, hoe ik er ook tegen op zag. Hij glimlachte. Zijn volle sensuele lippen kulden zich smartelijk, alsof zij zich al anticipeerden op het komende afscheid.

Ik wilde de mond, die mij de afgelopen nacht had verlost van mijzelf, van-zelf sprekend dankbaar  kussen. Mijn blik gleed naar zijn kruis. Ik zag de grote bobbel in zijn slipje.

“Doe je dit altijd bij wijze het vergulden van de bittere morning after pill van het naderende afscheid?” vroeg ik spottend.

Hij kwam op de rand van het bed zitten en zijn hand gleed vanzelf spre-kend weer onder de dekens op weg naar het kardinale punt tussen mijn dijen alsof hij daar het volste recht op had.

Hij negeerde mijn lul en ballen en zijn vingers nestelden zich weer diep in mijn door hem goed geoefende mannenkut.

Traag en sensueel mastur beerde hij mij anaal. Onder veel gekrijs kwam ik weer heftig klaar. Ik zag de vage glimlach rond zijn lippen. Hij wist wat een willige jongeman op zijn tijd nodig had, dat was zeker!

“Zullen we samen gaan douchen?” vroeg hij.

De douche was beneden en niet erg ruim of modern, maar hij had twee douchekoppen en dat was al heel wat. Er was dus nooit een excuus om een andere vent niet de douche in te laten. Natuurlijk, je zat steeds in el-kaars vaarwater en botste steeds met de stijve lullen tegen elkaar op als je je wilde omdraaien, maar dat verhoogde de feestvreugde alleen maar.

Ik kwam vrij snel klaar toen hij de douchestraal op mijn eikel richtte. En we bleven maar douchen. En onze machtige lullen kalmeerden niet. Gerard begon wellustig zijn lul en ballen te zakkenwassen. Hij waste als doorgewinterde zakkenwasser zijn lul met één hand en zijn ballen met de andere. Heel logies en efficiënt! Ik keek naar hem en begon toen op dezelf de wijze mijn lul en ballen te wassen.”

De eerste keer dat ik me liet afrukken onder de douche in het sportfond-senzwembad kwam er zoveel uit dat ik dacht dat ik me een maand niet meer hoefde te douchen.

“Jahahah, dat dacht ik ook!” lachte Gerard.

“Oooh, jaaah? Dacht jij dat ook?” vroeg ik verbaasd.

“Ik denk dat alle homos tot dezelfde konklusies komen onder de douche”, zei Gerard nadenkend. Dat klonk mij plausibel in de oren. Onze achter-werken botsten tegen elkaar, zoals dat zo vaak per ongeluk expres gebeurt onder de homos als ze onder de douche staan. Maar ik trok mij niet terug en hij ook niet.

“Als je zo doorgaat wil ik nog een keer”, fluisterde hij.

“Ik ook”, fluisterde ik terug.

Toen we allebei op hetzelfde moment begonnen te spuiten voelde ik de sidderingen en trillingen door onze achterwerken heen en toen mijn knie-tjes begonnen te knikken en ik traag naar de tegelvloer van de douche zak-te spoot ik mijn lading tegen de douchewand.

“Waarom doe je niet wat zeep op mijn lul?” vroeg hij.

“Nee”, schreeuwde ik want ik herinnerde me die keer dat ik mij onder een douche had laten neuken door een man die zijn lul met zeep had inge-smeerd en hoe dat mijn hol uitbrandde.

“Daar ben je zeker te gevoelig voor, hè, meneer de kunstenaar?” zei hij minachtend omdat hij zijn zin niet kreeg.

“Nee”, schreeuwde ik, toen ik zag dat hij zelf zijn stijve lul inzeepte.

”Ik wil niet!” krijste ik nog een keer.

Hij duwde me zo hard tegen de muur dat ik dacht dat hij met me wilde vechten. Zijn lippen persten zich tegen de mijne. Ik greep automaties naar zijn schuimende kruis. Zijn lul was minstens twee keer zo hard en dik als de mijne en acht centimeter langer.

Zijn tong trok cirkels rond mijn stijf staande tiet tepel.

“Okee”, zei ik alleen maar.

Hij zoog weer op mijn tiettepels.

”Ik ga je lul uitvreten, man. Kom op, die vette kluif is voor mij…”

Hij knielde voor mij en nam mijn lul in zijn mond. Eerst voelde ik die hete tong in kleine cirkels, net zoals hij met mijn tepels had gedaan. Toen wierp hij zich uit volle overtuiging op mijn stijve lul en liet hem helemaal naar binnen glijden en toen begon hij te zuigen.

Het was fluweel, ijs en vuur. Het had tijgerbalsem kunnen zijn. Hij had mijn kloten kunnen afzuigen, hij had mijn lul en ballen er af kunnen ruk-ken, maar ik was voor geen goud opzij gegaan. Ik kronkelde en kreunde. Steunde, hijgde en peunde. Dit was meer dan genot. Ik moest hem zijn on-tuchtige wil aan mij laten vol trekken. Hij hield even op. Hij haalde mijn lul uit zijn mond.

“Span je gatspieren. Dit is nog maar het begin! Je gaat me ervoor betalen, boy!” zei hij.

“Okee, poen zat, vinger eerst mijn gat en schrijf het bedrag maar op de lat!” zei ik nuchter.

Hij stond op, pakte mij bij mijn schouders en draaide me om.

“Span je gatspieren, mietje, anders krijg je met het rietje!” was het enige

dat hij zei.

Ineens explodeerde er een hard “Aaarggghhhh!!” uit mijn keel toen hij zijn lul in mij stompte. Het zeepsop dat hij als smeermiddel had gebruikt  brandde mij inderdaad mijn reet uit. Ik voelde een siddering langs mijn ruggegraat gaan.

“Jahéééézusss Keristenzielen,”brulde ik. We kwamen tegelijkertijd. Hij omhelsde me onder de stromende douche.

Hij fluisterde: ”Timing, baby.Timing, dat is waar het op aan komt in het leven van twee mannen. Op de juiste plaats, de juiste tijd en het juiste moment in elkaar zijn, baby. Was het goed voor jou, baby?” vroeg hij teder.

Ik moest even op adem komen na die laatste partij stoten en antwoordde toen met en tamelijk nichterig, wijverig,lang gerekt; ”Ge-wel-digggg!”

Hij droogde mij af en zong zacht die bekende popsong: ”There is a lull in my life!” (vert.: Er is een lul in mijn lijf)

From → Zonder categorie

Geef een reactie

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: