Spring naar inhoud

“Zal ik mijn vingers eens één voor één laten knakken? “ vroeg ik om de spanning te doorbreken.

februari 10, 2018

“Zal ik mijn vingers eens één voor één laten knakken? “ vroeg ik om de spanning te doorbreken.

“Je knakt maar, als je maar niet je elfde vinger laat knakken want dan zijn we verder van het homohuis. Laat me eens raden”, vroeg hij pedant en vervolgde: ”Wanneer heb je je voor het eerst in je reet laten naaien? Toen je vijftien was? Veertien? Wanneer ben je voor het eerst tot vrouw gemaakt? En door wie? Genoot je er al gelijk van of moest het even wen-nen dat je als wijf behandeld werd? En grepen je klasgenoten je wel eens bij je tieten of je lul als je na de gym les onder de douche moest? Zal wel, hè! Geilmieter! En heb je je wel eens door een nikker laten naaien en bij je speelgoed laten pakken?”

“Nee, meneer, ik bedoel door Gé Grotedorst, toen ik twaalf was, niet eer-der, maar ook niet later! Er is nog nooit een grote boze nikker in mij neer gedaald! De jongens van het christelijk lyceum grepen me de hele dag bij mijn tieten en als we moesten douchen bonden ze me na afloop in de gym-zaal voorover op een bok en had den stuk voor stuk anale gemeenschap met me. Ik vond dat helemaal niet erg. Ik ben daar voor geschapen om een lul in mijn lusthol te hebben. Ik zou niet anders willen. Ik genoot er vanaf de allereerste keer van. Die leraar liet me vaak de lingerie van zijn wijf aantrekken voor hij sex met me had, dat wond hem zowel als mij op. Nee, ik heb me nog nooit door en nikker laten neuken, maar ik vind ze wel ver-schrikkelijk mooi! Ik ken wel een vreselijk brutaal macho zwartjoekel, Tony Macaroni, bassist bij de Swinging Spaghettis.

Als ik hem zie begin te zingen voor dat de kerk uit gaat. I’ve got a man named Tony Maroney, he’s so skinny as a piece of macarony, I love him on an night in june, I love him by the light of the moon, I love him and he loves me…dat gaat van hotseflots met zijn pielemuis en van één twee drie.

Hij wil wel en mischien ga ik binnenkort ook wel naar hem toe”, zei ik zacht terug. Ik wist dat ik de waarheid moest spreken, want anders zouden mijn billen er alweer van lusten. Ik kon eenvoudigweg niet langer de on-bevlekte maagdelijke jongeling uithangen! Ik had al van jongs af aan naar lul gesnakt. Geen heerlijker snack dan bij Smik en Smak!

In de derde en vier de klas van de lagere school liep ik vaak nog een blok-je om na schooltijd, langs het imposante Rijksmuseum,om een Grieks beeld te zien van een naakte man met een korte, dikke lul in ruste en zwa-re, opgekropte zaadballen.

Ik was gefascineerd door het beeld van dat prachtig gebouwde licham. Ik wist zeker dat ik later met zo’n man wilde trouwen en niet met zo’n lelijk mormel met dikke tieten, zo’n varken dat vrouw heette, maar eigenlijk niets meer dan een zeug was met twee spenen waar gulzige, krijsende ba-bies aan hingen. Het was toch ook gewoon walgelijk als je er goed over na dacht! Mannen waren geheimzinnig en aantrekkelijk, vrouwen afstotend, mijmerde ik.

 

We waren weer thuis! Ik keek naar de attributen die Gerrie paraat had voor een intiem samenzijn tussen twee mannen. Niet voor niets hingen riemen, zwepen, kettingen en ander opbind – en aftuigwerk in de hal aan de muur. De fotos logen er niet om die hij hier en daar aan de wand had geprikt. Jongens en mannen, naakt op houten kruisen gebonden of bij de enkels omhooggehesen tegen het plafond. Ze hadden aantrekkelijke prachtige stijve lullen met tegen de steel op gekropte zaad gevulde ballen, die op springen stonden en bij sommigen lekte het voorvocht druppels gewijs omlaag met het ritme van de regen.

“Zo, zo, toen meneer van de Wallen twaalf was namen ze ‘m al op de schroef! Nou, nou, meneer van de Wallen was er niet bepaald al te vroeg bij!” snierde Groenboer smalend.

Hij ging verder: ”Ik heb wel maagdelijke jongens geneukt van dertien jaar, die nog van niks wisten, die net een volgroeide bos schaamhaar voor de deur hadden, maar een lul als een volwassen man, geneukt en altijd zijn ze terug gekomen om meer. En? Genoot meneer van de Wallen er al di-rekt van of moest die maagdelijke, hete mannenkut van meneer van de Wallen eerst opgerekt en soepel worden gemaakt?”

“Een leraar van wie ik bijles kreeg heeft me ingewijd. Ik was heel erg ver-liefd op hem totdat ik bemerkte dat hij veel meer vriendjes had en ik slechts één van de velen was. Binnen twee jaar had ik alles gedaan wat twee mannen met elkaar kunnen doen en toen bracht hij al snel andere mannen en jongens mee en leerde ik de geneugten kennen van trios, kwar-tetten, kwintetten, sextten, octetten en groepssex in meervoudig maand verband. Ik bedoel: maandelijks verband. Ze kwamen namelijk uit het hele land. Soms door de zon verbrand als ze te lang op het naaktstrand hadden liggen lul bronzen. Gebakken ballen.

Hij was heel goed met zijn vingers, tong en lippen. Hij pijpte als de beste en eiste van mij dat ik ook hem afzoog. Hij neukte mij met zijn tong en het sprak vanzelf dat ik hem ook anaal mondeling bevredigde. Ik heb er nooit spijt van gehad of schuldgevoelens.

En later toen ik in militaire dienst kwam pikte een sergeant me de eerst avond al uit en kreeg ik het bevel om naar zijn kamer te komen. Hij was heel kort en zakelijk. Het eerste wat hij zei was: Recruut! Vooruit met de tuut! Kleed je uut! Kom op met die gouden fluut, wat komt daar uut. Dit is een dienstbevel! Hij heeft me toen op zijn buro geneukt en dat ging zo een paar maanden door.

Hij had een heel scherp oog voor homosexuele vrouwelijk ingestelde jongens en pikte er bij iedere nieuwe lichting een paar uit die tijdelijk zijn minnaar werden. Na een paar maanden deed hij mij over aan een jonge luitenant, die mij iedere avond in zijn bed ontving. Het leger maakt een man van je, behalve als je dat van nature niet bent, dan versterken ze je vrouwelijke aanleg, omdat ze dat goed uit komt.

Dat is nooit anders geweest.

Het is in het leger neuken of geneukt worden. Net zoals het in de gevange-nis is, maar daar is het; neuken of vechten! Ik weet wel waar ik voor kie-zen zou! Als homosexueel heb je gewoon de tijd van je leven in militaire dienst als je het handig aanpakt en met de juiste mannen aanpapt”, zei ik overtuigend.

From → Zonder categorie

Geef een reactie

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: