Spring naar inhoud

Weet je; ik ben ook getrouwd geweest en heb zelfs kinderen, dus ook ik heb mijn taak als man verricht…

februari 10, 2018

Mijn gelegenheids lover schraapte zijn keel en hernam het woord:

“Weet je; ik ben ook getrouwd geweest en heb zelfs kinderen, dus ook ik heb mijn taak als man verricht, maar het ging niet langer toen die teef er achter kwam wat ik allemaal uitvoerde in het geheim als ik zei dat ik moest over werken hingik rond in heet piemeltjesplantsoen bij heet Pikmeer of in De groene Ster. Ze heeft het gehoord van de vrouw van mijn toenmalige vriendje, die het heeft door-gekletst wat ik met haar mannetje allemaal  uitvoerde.

Overwerken in andermans reet in lulletjesland had ze geschreeuwd en me van alles naar mijn hoofd gegooid. Letterlijk en figuurlijk. Daarna heeft ze het bijgelegd tot ik weer de kriebels aan mijn kloten kreeg als ik een goed gebouwde man ontmoette die ik vaak me naar huis nam als ze aan het werk voor de klas was. Nou, dat moest natuurlijk een keer fout lopen. Bin-nen twee maanden waren we gescheiden!

Ze heeft me een keer betrapt toen ze te vroeg thuis kwam van haar werk en me in bed vond met net zo’n blonde jongen als jij bent. Ik had ‘m net lekker op de schroef genomen, zat diep geworteld in hem, mijn lul was stijver dan ooit, mijn tong zat al in zijn oor, mijn ene hand had zijn lul en ballen in de houdgreep, de andere ging tekeer over zijn tieten en door het graaien toch al bovenmaats fors ontwikkelde tepels, alles klopte, het was een superbe neuk- en naaipartij en we stonden allebei op klaar komen, het hete springzaad brulde ons al bijna de ballen uit toen dat kolerekapsones-kutwijf zonder kloppen de slaapkamer binnen kwam en gelijk met dat handtasje met koperen gespen erop los begon te rammen en te meppen. Door die heerlijke pijn van dat leren tasje dat kletsend op mijn vlees sloeg, kwam ik heftig klaar en ik bleef gewoon met mijn lul in die mannenkut zitten omdat het te heerlijk en te verleidelijk was om me terug te trekken.

Toen ze dat zag werd ze natuurlijk helemaal bloedlink en heeft mijn hele rug open gekrabd, maar ik was zo opgegeild dat ik de pijn vertaalde als hete lust. Zo gaan die dingen.

Ik lag maar te jubelen en halleluja-in-den-hoge te jodelen van puur genot, het leek de pinkstergemeente wel op zondagochtend en dat werkte hele-maal op d’r zenuwen, omdat ze van streng religieuze huize is en toen kreeg ze een geweldige huilbui en wij maar lachen, we konden niet meer.

We bleven er in! Een echte dijenkletser om zo’n wijf te zien breken!

De situwaatsie was ook zo surrrealisties! In plaats van dat ze nou dood gemoedereerd haar jurkje en pumps had uitgetrokken en er bij was komen liggen of op een stoel ging zitten om zich klaar te vingeren, dan haden we alsnog kunnen zien of er iets te verhapstukken viel op het genitale vlak zodat zij ook sexueel aan haar trekken kon komen, maar niks hoor! Madam wist het weer eens beter.

Mevroj moest weer eens de heilige onbevlekte maagd uithangen, terwijl de hele school waar zij les geeft wist dat ze zich door de handen arbeid-leraar liet neuken tussen de middag op het toilet of in de gangkast.

Die middag ben ik dus verder niet meer klaar gekomen en ben afgestapt. Nou, er was gelijk totale slapte aan de beurs, dat begrijp je wel, we hoef-den al niet meer en ik had heel wat uit te leggen aan mijn lieve vrouwtje, dat van niets wist”, zei hij peinzend.

“Ik kan het me voorstellen. De meeste wijven willen er niks van weten dat hun vent vreemd gaat met een man. Daar hoef ik thuis ook niet gelijk na het eten mee aan te komen, dat ik me door jou in mijn reet heb laten neu-ken! Wat had jij nou gedacht? Zo artistiek zijn we nou ook weer niet!” zei ik verongelijkt.

“En als ze elke dag de secretaresse bij d’r hete kut pakken of met jong schoppen zijn ze de bink op kantoor, die echte mannen, die hun lul overal in believen te hangen als het maar een sappige vrouwenkut is!” schamper-de hij.

“Het ziet er naar uit dat je dankzij je latente homosexuele aanleg, die je poogde te ontkennen en te onderdrukken door uiteindelijk toch met je lie-ve zwangere vrouwtje te trouwen nu  voor het eerst in je onbeduidende le-ventje eens een  flink en serieus probleem voor het leven hebt, meneer van de Wallen, want wat zal je vrouwtje er van zeggen als ze van de een of an-dere jaloerse minnaar hoort dat je het liefst in lingerie gekleed drie maal daags op je rug ligt met wijd uiteen gespreide achterpoten, een kussen on-der je billen met een flinke mannenlul in je mannenkut ligt gaar te soppen en luidkeels naar adem ligt te happen onder het uiten van die alom be-kende hoge, wijverige lustkreten, die de honden van de buren nog onge-rust maken als je niet uit kijkt”, zei Gerard  Groenboer spottend, toen hij vlak bij me stond terwijl we naar een schilderij van de Italiaanse schilder Molinari keken dat aan de muur van zijn bescheiden nieuwbouw woning hing en hij me van opzij nauwlettend aankeek hoe ik reageerde op zijn woorden.

Ik slikte zenuwachtig, want hij sloeg de spijker op de kop. Die man was zeker helderziende op de een of andere manier!

Vervolgens keek hij belangstellend naar mijn kruis of daar al een manlijk lid van de mensheid in opstand was gekomen tegen de spannende omhul-ling van het damesslipje en ik wist nu wel waar hij op uit was.

Geile praatjes wonden me altijd behoorlijk op. Ik knikte sprakeloos. Deze grote, zware, manlijke man met die amodieuze vijftiger jaren Elvis Pres-ley vetkuif voelde aan waar bij mij de sexuele schoen wrong.

From → Zonder categorie

Geef een reactie

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: