Spring naar inhoud

Therapeuties schilderes, dichteres, schrijfster, columniste, cultuur kritikaster, groen links beroeps brutaaltje Iesje Cotelet had weer eens het hoogste woord als altijd, maar dat wisten we al langer.

februari 10, 2018

We hadden het in de soos weer eens op een zuipen gezet met de vrij gevochten collega kunstartiesten, dus werden we steeds vrijer vanzelf.  Therapeties schilderes, dichteres, schrijfster, columniste, cultuur kritikaster, groen links beroeps brutaaltje Iesje Cotelet had weer eens het hoogste woord als altijd, maar dat wisten we al langer. Op een gezellige avond, onder het genot van de nodige alcoholiese drankjes, waar we zo nu en dan flink wat XTC in smeten als ie mand zich even omdraaide, kregen we het opeens over piercings, toen Iesje Cotelet op tafel op d’r hoge hakken woest ging dansen en verdomd, die meid kon d’r wat van met d’r donkere kant aan d’r onderjurk en beha. Nou houd ik wel van de donkere kant van de dingen des levens tussen knie en kin tot en met het drinken van cognac uit de schoongewassen gepiercte navel van een los geslagen teef dus niks aan de handa vanzelf.
En wij maar door ouwehoeren met de artistieke collegaatjes over het voor en tegen van piercings. Dit onderwerp heeft mij altijd al aangetrokken, als fervent aanhanger van de VSSM (Vereniging Studiegroep Sado Masochisme, waar heel wat minder gestudeerd wordt dan opgezweept en het vlees doorboord met naalden, pennen en punaises). Vooral piercings op de overbekende super erotische plaatsen.
Een flinke tepelpiercing met een zware gouden ring waar je wat gewicht aan kon ophangen leek mij als man leuk om mee te beginnen maar ik wilde natuurlijk flink wat progressie maken en mezelf zo snel mogelijk bommetje vol hangen met ijzerwerk als een kerstboom die in de rui was, zodat je alleen nog maar de piek en de ballen zag hangen. Nu heeft figuurlijk gesproken bi- en homoseksjuweel Jan en Alleman in Friesland mijn piek en ballen zien hangen, op tekeningen ens childerijen, zelfs die stijve meneer Huub doktorandus Mous met zijn uitgestreken karapatenkop van de Friesche Kultuurkamer en dat magere kreng Eja Siepman van de Berg, dus ook dat is geen nieuws.
Na afloop vertelde ik het aan mijn vriendin die ook niet vies van S.M. was. Zij dacht dat ik ‘t nooit zou durfen, om dat ze me zo’n mietje vond.
Ze lachte me zelfs vierkant uit : ‘Je valt al flauw als je bloed laat prikken, laat staan dat je een naald door je tepels of scrotum laat jensen in een piercingstudio. Lamenielachen ! Als jet het doet krijg j van mij een paar tattoos kado als bonus. Een hoofdletter S op ene bil en een hoofdletter M op de andere, plus twee F sleutels op je rug net als op die foto van Man Ray en elk jaar op je verjaardag een ring door je scrotum. En gedraag je je een beetje ken je mijn telefoonnummer op de binnenkant van je arm krijgen of in je oksel, net als Joodse concentrtaiekampgevangenen, maar ik moet het allemaal nog zien gebeuren. Mietje !’
Ik ontkende het natuurlijk dat ik een mietje was alhoewel ik bijna dagelijks in de sling in sexy dameslingerie op haar zolder verdieping lag als ze me weer eens stevig te pakken nam met de prepaid voorbind dildo met bel tegoed.
Zo onstond er dus een tieperende S.M. weddenschap.
Zij zou met mij meegaan om ook twee tepelpiercings en zelf onderdehand twee schaamlip piercings te laten zetten. Ik hield me groot, scheet bij de gedachte zes keer op een dag paarse blubber en gore bagger maar kon niet meer terug. Een man een man, een woord een woord in SM land.
Als ik de weddenschap verloor mocht zij mij met haar vriendinnen eigenhandig castreren tijdens het programma Nederland Zingt Op Zondag met het Urker Mannenkoor van de E.O. wat nog een ergere marteling is om aan te horen dan een castratie.
Ik zag al een scene uit een verhalen bundel van Ian McEwan voor mij waar een man zijn geslachtsdelen door een paar vriendinnen uit de mediese sector kwijt raakt omdat ie ze allemaaal een druiper had bezorgd.
The Society For Cutting Up Men groeide met de dag. De vrouwen met het mes. Laat z emaar schuiven !
Zoiets is tegenwoordig heel normaal met die vrouwen emancipatie, die nemen het heft in eigen handen van de scalpel en doen waar ze zin in hebben.
Geef ze eens ongelijk die wilde teven!
Ik ben voor de matriarchale samenleving waar vrouwen de hoofdrol spelen en mannen een ondergeschikte, slaafse positie bekleden. Mijn vriendin was namelijk operatie zuster en als die met de spuit en de scalpel begon te zwaaien in het ondernavelse gebied; berg je dan maar, want je legt het af. Spottend noemde ik haar altijd Pleegzuster Bloedwijn. En dan moest ik het weer ontgelden want madame nam niets van een man. Ze hield ook van vrouwen zoals veel pleegzusters. Het duurde nog een poosje voor ik daadwerke lijk een afspraak durfde te maken met de piercing Studio, maar het idee liet mij niet los en time was running out want ik had een maand gekregen om het voor elkaar te boksen en anders zouden mijn ballen er aan geloven en daar kon ik niet bij mijn echtgenote mee aan komen. Ik moest er steeds aan denken wat me boven het hoofd hing als het uit kwam dat ik een dominante vriendin had naast mijn huwelijkspartner.

From → Zonder categorie

One Comment
  1. fredvanderwal permalink

    Dit is op Fredvanderwal's Weblog herblogd.

    Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: