Spring naar inhoud

Kunst van klasse is historisch de West Europeaan voorbehouden dankzij eeuwen lang Godvruchtig leven van onze voorvaad’ren en studie van de Heilige Schrift

februari 10, 2018

Ik heb het boek “De Versliegeraar” van Kale Hoesseini niet gelezen, maar het is een slecht boek. Zeker weten. Anders had ik het namelijk wel gelezen.

Ik vind ook Chicklit Clitoris Litterature veel boeiender, dan die nood en rampen verhalen over gekleurde medemensen die veel steun nodig hebben om niet om te vallen, daar gebeurt nog eens wat in dokters romannetjes over gynaekologies grotonderzoek door speleologen met valhelmen en koplampen om hun pikhouwelen bij te lichten en dan wil ik het beslist niet gelijk weer over kuttenkijkers hebben. Helemaal niet.

Kunst van klasse is historisch de West Europeaan voorbehouden dankzij eeuwen lang Godvruchtig leven van onze voorvaad’ren en studie van de Heilige Schrift. We kunnen maar tot één conclusie komen en dan heb ik het niet over Swami Banani Nikkeradatsja met zijn waanzin in de ogen en zijn besmeurde schaamlap.

Over de Heir der Heirscharen:

Geprezen zij Zijn Naam, want de Heer heeft gegeven en de Heer heeft genomen. Het was ook altijd heel moeilijk communiceren met de heide-nen van het VKblog. Hun warm was mijn koud en mijn boodschap niet van deze wereld, dus botsten de meningen nogal eens. Los geslagen types moeten het zijn geweest als ik ze door de bank genomen op de keper beschouw. Deden maar wat. De kaken van de hel zal de ongelovigen ver-slinden. Eigen schuld dikke bult. Wie de Schrift niet kent is among the Li-vin’ Dead. Zombies. Geen geouwehoer. Kanonnenvoer. Zoals de Zeven-tiende eeuwers van de VOC al zeiden: vertrouwt op den Heire Heire maar houd het kruit van Uwe musketten droog en Uw lul op half zeven uit de gulp bij wijze van eerste hulp paraat.En hoe verre zijn zij daar niet mee gekomen? De wakkere spuitgasten.

fredvanderwal

Kom! Ik pak de bus maar effe los naar Torremelinos…

fredvanderwal

Ik vind het hele fijne mensen die allochtonen en ook die fluwelen oog-opslag van asielzoekers is mij zó dierbaar als SP stemmer, alleen wil ik ze niet over huis en anders verlaat ik het pand stante pede. Ik heb dat mijn echtgenote zeer nadrukkelijk ingepeperd. De analfabeten opvang, de uit-vreters soepterrien en de inburgeringscursus waar niemand komt is een mijl verder op, maar niet hier.

En waarom dan wel meneer van de Wallen? Bennu soms faksist? Ik zal U oprecht antwoord geven.

Omdat mijn home MY castle is en niet eigendom voor het tweede gebruik van ongeletterde halluvve wilden die van onder hun bananerokkies onze mooie taal niet eens spreken.

(Er roept al weer een mevroj discriminatie en dat ze “aangifte” gaat doen!)

Onze geliefde import gasten naar de multi culti flauwe kul opvattingen van onze verlichte bestuurders. Wat zien ik? Voor je het weet is de ijskast leeg, loopt je dochter met een dikke buik rond en is je zoon tot homo be-keerd en zakt de zoldervloer door onder balen Qat en Herowien als daag-lijkse vitamien, dat is toch de omgekeerde wereld? Dat zien ik! Hoe leuk was het niet in Amsterdam hordes langharig arbeidsschuw gedrogeerd tuig te zien rennen achtervolgd door polietsies met schild en lange wapen-stok plus blaffende bloedhonden als billenbijters terwijl ik eigenlijk vind dat zij daar de blanke sabel voor moeten gebruiken, want dat rijgt beter en komt harder aan. Helpt ook dat niet dan moet de MAG er even over heen. Snelvuur. Kartetsgranaten. Zenuwegassen die blijven hangen, zwaarder dan de lucht. Je ligt effe te krampen maar dan heb je ook wat!

En ik vind het ook heel erg dat er wel 300 ps-ps-psiegopaten rond lopen die onze fijne Koning der Koningen met zijn bolle kop iets aan willen doen of de gerimpelde appel prinses Beatrix de moeder en de hoeder des vaderlands, ondanks dat ik republikein ben kan ik dat beslist niet geod keuren als man van de Eeuwige Vrede. Krijg nou gauw wat! Hele fijne mensen allemaal. Zo lang het volk een keuning wil hebben we een keuning te respecteren en er niet op in te rijen met een DAF. Zijn ze nou helemaal belatafeld? Nee toch?

Dit is op Fredvanderwal’s Weblog herblogd.

 

From → Zonder categorie

One Comment
  1. fredvanderwal permalink

    Dit is op Fredvanderwal's Weblog herblogd.

    Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: