Spring naar inhoud

Ik heb veel compassie met de onmachtige, minvermogende, geknakte medemens, die ik nog wel eens een leuk flesje geef om in alle eenzaamheid en agonie op te drinken

februari 10, 2018

Dat iedereen die in Friesland iets met beeldende kunst te maken heeft tegen mij is, maar indertijd ook op het Vk blog, mij voor een leugenaar, dief, oplichter, krankzinnige, pervert, neo-kutnazi, neo-fascist, huichelaar, fraudeur, psychopaat, sociopaat en talentloze aansteller houdt, van het soort als die onbenullige, dikbuikige kunstartiest uit Valkenburg en een aantal maatschappelijk niet echt geslaagde VKbloggers, ach, lat ik er maar over op houden…het kan mij niet zo erg veel schelen.

Toch wil ik het wel duidelijk stellen om mijn positie te verankeren!

Ik heb veel compassie met de onmachtige, minvermogende medemens, die ik nog wel eens een leuk flesje geef om in alle eenzaamheid en agonie op te drinken als de blaadjes gaan vallen en de Kolere Katzenjammer toe slaat, weet uit dien hoofde wie ik ben en waar ik de ene keer achter en de volgende keer voor sta; namelijk als één man uit één stuk voor mijn werk en achter mijn persoon als lijstduwer van mijn eigen vuurvergulde barok lijst die mijn reine inborst opleukt.

Je zult trouwens maar van je achternaam Persoon heten en je voornaam Babs als man dan weet je toch dat er iets mis is in de algemeen gangbare naamgeving in ons eens zo fijne rustige landje.

Daar wil ik bij aantekenen, dat ze allemaal gelijk hebben met wat ze beweren allemaal over mij, alhoewel ik niemand van mijn opponenten ooit ontmoet of gesproken heb, maar zo onbenullig vinden ze mij niet, anders zouden ze geen bagger schijten als ik ergens van mij laat horen of verschijn in al mijn glorie.

Ik was jaren lang niet eens lid in Friesland van het centrum voor beel-dende kunst “Keunstwurk” met mijn augurk. Waarschijnlijk zou ik daar worden afgewezen, net als voor een website van Friese kunstenaars waar D.I. dnakzij een ruime provinciale subsidie de scepter zwaaide, daar staan tegen de 300 veelal zelf benoemde huis-, tuin- en kamer artiesten op, met hunne leuke huisvlijt, los gebrejen breisels en kunstzinnig scheef gebakken kleipotten en verder met hun hele hebben en houwen, doorgaans in gebrekkig Nederlands.

Een aantal slapende kunstenaarsverenigingen schijnt hier wel te bestaan in Friesland.

De leden zijn voornamelijk wevende, watervervende, wol spinnende, punnikende, bandwevende, bandeloos bande rollende sociaal bewogen boleros en averechts breiende vrouwen, wat zeg ik, wijven met handen als pannekoek bakpannen in zelf gebrejen truien waar los hangende tieten in kabbelen en heen en weer klotsen, de frontale botsing van de memmen, wijven met bloempotkapsels, lage grof gebkete Husky blaf stemmen die uit hun grommende kut lijken op te wellen, doorgaans van middelbare leeftijd, geschoeid op moderne leest van Donald Duck schoenen.

Erg professioneel is het allemaal niet maar het draagt zeker bij aan het groene Friese platte landschap waar eeuwig durende passaten de doorsneebewoner doorgroefde koppen geven en door de tegenwind hullie zullie d’r gelaat een uitdrukking vertonen alsof ze de hele dag aan het afrukken zijn in de zware klei.

Affijn; een kut is geen konijn en zo lang je maar klaar komt op jezelf is alles kits in de rits en toch okee.

Ik kan in Amsterdam, Den Haag, Parijs, Berlijn en New York mijn werk exposeren, maar in Friesland en Groningen is dat door de tegenwerking van een aantal mensen, doorgaans gefrustreerde tekenleraren en zogenaamde, vaak fijngristelijke “collegas” totaal onmogelijk. Fijner dan gemalen poppenstront die lui.

De een of andere gepensioneerde leraar Nederlands die de Freek de Jonge uithangt door op te treden als clown in bejaardenhuizen schreef dat ik nooit gelezen werd.

De controleerbare cijfers zeggen gelukkig iets heel anders.

Tegen de 300000 downloads op Basic Publishing en op VK blog indertijd dagelijks een 3000 tot 4000 pageviews. Jaarlijks een miljoen pageviews. Regelmatig sta ik in de top tien van Basic Publishing bij de meest gelezen Gold members.

Vanochtend nog op nummer twee en op nummer tien.

Zo hoort het ook, want ik schrijf en schilder niet voor de kat zijn kut zoals kunstenmaker Devens-Margreet Krutzooi.

Op het VK blog had je een bij elkaar klittende clan, grotendeels academici, die bij voorbaat het in alles met elkaar eens waren waren in de kutkajuit van een polyester zeilboot, dus voornamelijk anti- Fred van der Wal en gedeeltelijk nog steeds, naar ik denk, alleen hoor je niets meer van ze.

Eigenlijk is het niet zo erg belangrijk maar het noopt mij niet tot een gezellig onderonsje met voormalige vijanden.

Stel je voor zeg! Hun koud is mijn warm en vice versa.

Webloggers zijn trouwens ware auteurs, daar valt niet aan te tornen en dat weten mijn tegenstanders héél goed.

From → Zonder categorie

One Comment
  1. fredvanderwal permalink

    Dit is op Fredvanderwal's Weblog herblogd.

    Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: