Spring naar inhoud

Honderden telefoontjes, zelfs van uit België! Of misschien juist uit België, want dat is zo’n beetje de bakermat van het seksjuwelen surrealisme sinds Dutroux! En het is me toch een vrolijke bende in dat land op seksjuweel gebied, daar kan gewoon alles!

februari 10, 2018

Fredvanderwal's Weblog

In hetzelfde programma van Buch was een zwaar geschapen A.O.W.-er die een hermafrodiet zocht om geregeld aan zijn leuter te rijgen op de glazen salontafel. Scherven in je reet, billensjuu bij liters uitgestort op het hoog polige sneeuwwitte kamerbrede tapijt. De vrouw des huizes die van niks weet pisnijdig als ze achter de tegennatuurlijke seksjuwelen escapades van manlief komt.

Nou, Buch kreeg honderden telefoontjes, zelfs van uit Belgie! Of misschien juist uit België want dat is zo’n beetje de bakermat van het seksjuwelen surrealisme! En het is een vrolijke bende in dat land op seksjuweel gebied, daar kan gewoon alles! Een Belgiese jongeman zei in een televisieprogramma oudere vrouwen te prefereren boven jonge vrouwen. Op de vraag waarom zei hij:”Ach, weet je, zo’n ouwe kut heeft zwaar geleefd, dat is gewoon een stuk gelooid leer, daar is een rijke flora en fauna in de slijmbeurs in opgebloeid, daar tieren de…

View original post 505 woorden meer

From → Zonder categorie

Geef een reactie

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: