Spring naar inhoud

Hij zette mij na het bekijken van een tentoonstelling van de surrealist Joop Moesman op de trein, riep “Wegwezen nu” wierp enige ondeugende kushandjes naar mij stak zijn middelvinger op, knipoogde talloze malen en dat was dat

februari 10, 2018

Ik nam met heel veel moeite en de nodige tranen afscheid van hem. Ik kon altijd terug komen wanneer ik dat wilde, verzekerde hij mij met klem. Altijd zou hij blijven wachten. Vroeg of laat kom je toch terug, zo gaat dat altijd met mannen die niet kunnen kiezen, dat wist hij zeker.

Hij zette mij na het bekijken van een tentoonstelling van de surrealist Joop Moesman op de trein, riep “Wegwezen nu” wierp enige ondeugende kushandjes naar mij stak zijn middelvinger op, knipoogde talloze malen en dat was dat.

Hij ging terug naar Enschede in zijn aftandse Volkswagen en ik met een paar blauwe opgezette, leeggeknepen ballen, opgezette, nog steeds stijve, spitse tiettepels en een half ontvelde zuurstok terug naar mijn bedillerige vrouwtje, die stond te strijken en niet echt dolbij was dat mannie weer veilig thuis was.

Ik speelde het slim. Ik had de voordelen van het heterohuwelijk en als toetje na de maaltijd zo veel homoseks als ik maar wilde. Ik kon elke dag een dozijn keren extra klaar komen in het park, in de pisbak of mee gaan met de eerste de beste aantrekkelijke man die ik in het Vondelpark zag lo-pen en interesse toonde. Ze heeft nooit geweten van die uitzinnige verbo-den hartstochtelijke uren in het oosten des lands waar de textielboeren de dienst uit maakten van hoog tot laag in en buiten bed. En gelijk hadden ze!

Textiel was er immers voor om aan, maar vooral uit te trekken op zijn tijd! Ik was voor een etmaal de textielhoer van een textielboer geweest en had er geen sekonde spijt van gekregen. Maanden lang had ik na afloop van dit intermezzo al helemaal geen zin meer in een pondje flauw kutspek van mijn wijf. Ik was voor goed bedorven voor de lauwe  charmes van de andere sekse. Geen zin in gefroezel en gesnoezel met een wijf. Uren lang lullen voor je er in mocht met je pientere pookje, dat schoot toch niet op.

Die wijven konden maar het beste op hun lauwe kut naar de televisie gaan zitten kijken naar een kutquizzje, dan kwam het allemaal dik in orde.

Een week later kwam hij nog een keer langs mijn atelier aan de Prinsen-gracht naast de drukkerij van Piet Clement en er was niets veranderd bij ons, de smeulende hartstochten laaiden weer hoog op, het liep weer uit op een even hartstochtelijke, stevige neukpartij in mijn favoriete standje op de bank, dat sprak van zelf! Op herhalingsoefening zoals twee ouwe stom-pen van de tegennatuurlijke vliegende brigade betaamden! We hadden beiden niet veel langer dan drie uur de tijd helaas, want ik had veel liever de nacht met hem doorgebracht.

Hij neukte mijn mannenkut uit voerig met zijn hete slebber tong. Een ak-tiviteit die me altijd weer verschrikkelijk geil maakte en mijn mannenkut soepel en welwillend. We pasten sexueel uitstekend bij elkaar en dat kwam je tegenwoordig toch niet zo vaak meer tegen.

Of lag het er aan dat ik wat sex betrof blasé was geworden, afgestompt en uitgekeken op de wijven en alleen nog maar op de zeer sterke, intieme, anale prikkels van de tegenatuurlijke homoseksbedrijvers reageerde?

Wie zou het zeggen?

Ik zat daar niet mee. Daar was een psycholoog of een psychiater voor nodig om dat allemaal uit te plussen.

Waarom stond mijn lieve vrouwtje mij niet gewoon toe om mezelf ge-woon openlijk, ongeremd en onbeschaamd voor haar ogen te neuken met een forse dildo of een komkommer, terwijl zij zich zelf in haar tumtum-metje bewerkte met een dildo, vibrator, kaars, andermans lul of met haar vingers?

Hoe vaak spreidde ik mijn naakte benen niet wijd uiteen op bed als zij naar school was om les te geven in de nuttige handwerken en gleed de goed ingevette dildo moeiteloos tergend langzaam naar binnen in mijn hunkerende mannenkut? Waarom hielp zij daar nooit een handje bij? En waarom kon ik niet gewoon rond lopen in nylons, een jarretelgordel, tan-gaslipje, bustehouder en halve onderjurk? Ik zag er niets abnormaals in.

Iedere gezonde Hollandse jongen met een goede sexuele appetiet hield toch van zulke opwindende variaties!

Waarom moest ik al die moeite doen om jaren lang mijn lingerie en sex speeltjes te moeten verbergen voor de spiedende blikken van mijn vrouw-tje?

Elke stoot met een dildo bracht me een stapje dichter bij het ultieme or-gasme,dat ik alleen met een lulvormig voorwerp kon bereiken en zeker niet in het eerste de beste zompige kutje van een wild met haar bekken bewegende vrouw.

Voor mij hoefden ze echt niet zo hun best te doen op het genitale vlak, daar konden ze beter anderen mee verwennen die minder exclusieve wensen hadden!

En nog steeds heb ik al die jaren heel veel spijt gehad dat ik toen niet voor eens en voor altijd gehoor heb gegeven aan mijn ware aard en mijn ongeremde, vanzelfsprekende hete  hartstocht voor hem, mijn lover van die wilde nacht, begin zeventiger jaren, want dat was voor alle partijen, mijn echtgenote incluis toch  het beste geweest!

Ik bleef hem missen, verdulleme! Ik miste zijn hete adem in mijn nek als hij boven op mij lage te peunen, de aanblik van zijn volle lippen om mijn lul, het door- en door vertrouwde geluid van zijn zware balzak die tegen de brug tussen mijn anus en ballen regelmatig kletsten als hij zijn lul vol reetkees enthousiasme naar binnen stompte. Het was een uitkomst toen ik andere mannen regelmatig ging ontmoeten, daar niet van. Ik was geen drooggeiler, wat kregen we nou?

Jaren later, zo rond 1983, informeerde ik nog eens langs mijn neus weg naar hem, mijn lover uit het Oosten des lands, op een avondje bij de drankzuchtige tekenleraar Looie Piemelaar en zijn toenmalige vriendin de beeldhouwster Eva Siepel Tafelberg naar mijn ex-minnaar Gerard G.

Ik heb hem nooit kunnen vergeten.

From → Zonder categorie

Geef een reactie

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: