Spring naar inhoud

Hij maakte de knoopjes van mijn kasjmier overhemd een voor een tergend langzaam  los en stak zijn hand in mijn boezem…

februari 10, 2018

“En hoe ging het daarna toen je uit dienst kwam?” vroeg hij en keek me scherp aan.

“Toen ben ik een intieme relatie aangegaan met een monnik in een klooster die me mee naar zijn cel nam, me lingerie aan liet trekken en eerst afzweepte met zijn gesel voordat hij me neukte. Het was de droom van elke masochist om in een middeleeuws klooster te worden gepijnigd en geneukt!” bekende ik.

“Laten we ons gauw helemaal uitkleden, want ik ben bloedgeil door je verhaaltjes”, zei hij dwingend.

”Ik heb er een oplossing voor. Ik kan je helpen met alles! Ik ben ook lang getrouwd geweest totdat ik de vele charmes van de mannen ontdekte! Ik weet dat je er naar snakt! Ik weet dat je niet anders wil! Hoe lang heb je al geen sex met een echte vent gehad? Je staat op springen, hè? Je hebt er meer zin in, dan je zelf wil toegeven? Ik zie het aan je stijve tepels die door je bloese heen priemen. Zal ik je uitkleden? Je hoeft je echt nergens voor te schamen, schatje! Wil je dat ik je nu uit kleed? Zeg het!”

“Goed! Wat moet dat moet koet ku koet en maakt het leven zoet!” was alles wat ik uit kon brengen en dat nog met moeite.

”Kleed jij me heel langzaam uit en streel en kus elk lichaamsdeel dat bloot komt, dan mag je me hebben, dan ben ik de jouwe met heel mijn hart, ziel en verstand. Verover me! Doe het nu! Je mag alle met me doen wat je wil, jij alleen! Voor altijd!” fluisterde ik met omfloerste stem.

Hij maakte de knoopjes van mijn kasjmier overhemd een voor een tergend langzaam  los en stak zijn hand in mijn boezem. Hij streelde mijn gewelfde, sterk ontwikkelde glad geschoren, goed geoliede, geparfumeerde  mannen tieten en zijn handen maakten steeds kleinere cirkels over mijn borsten alsof ik een vrouw was tot dat uiteindelijk zijn vingers mijn tepels stevig beet pakten.

Ik kreunde toen zijn nagels in mijn vlees sneden. Het deed pijn, maar het was lek-kere pijn, die anticipeerde op hetgeen nog ging komen.

Zijn duim- en wijsvingers beproefden weer de veerkracht van mijn tepels, net als in die toiletruimte achter de galerie de afgelopen dag.

Hij trok aan de beide spitse  lust knopjes, draaide ze om tot over de pijn-grens, streelde ze en liet me uitzinnig genieten. Ik was altijd al een echte tepelman geweest. Mijn tiettepels waren al van tevoren stijf en hard en verraadden meer van mij dan ik aanvankelijk wilde toegeven.

Hij wist wat voor vlees hij in de kuip had toen hij mijn tietjes voelde! Zijn rechterhand bleef mijn tiettepels verwennen, zijn linkerhand gleed omlaag naar mijn kruis.

Hij greep mijn stijve lul beet door de stof van de jeans en kneedde mijn geslachtsdelen geroutineerd. Ik greep vanzelfsprekend naar zijn gulp en voelde zijn harde lul. Ik kon mijn hand nauwelijks er omheen krijgen, zo hard en groot was hij. Wat een knoeperd! Een dolfijn was er niks bij. Het voelde wel dol fijn! Ik masseerde zijn kruis werktuiglijk. Voor wat hoort wat!

“Wat doet een lekker blond jongetje als jij alleen in het Grote Geile Beren Bos van Enschede in dit Berenhol bij deze geile Beer op het berenmos?” fluisterde hij.

“Ik wandelde gewoon wat in het donker, net als roodkapje, om het dag-licht te vermijden, op weg naar grootmoeder met een mandje bosaard-beien ” antwoordde ik zogenaamd verlegen met een wijven stem, want ik was natuurlijk uit op kont kontakt met een echte dominante vent, een kerel die me genadeloos in mijn geparfumeerde, goed schoon gedouchte, met uiercrème gezalfde, glad en soepel gemaakte hol steeds weer zou neuken tot de sterren uit de hemel vielen en de bloemen van het behang. Ik trilde als een espenblad van geilheid onder zijn geroutineerde strelingen, terwijl mijn lover zijn inleidende grijp- en graai werk voortzette.

“Waarom kleden we elkaar niet uit hier in de huiskamer? In plaats van naar boven te gaan! Neuken op de grond heeft ook zo zijn charmes. Kunnen we ons beter afzetten, want als je ergens grond onder de voeten hebt!”, vroeg hij op dezelfde verleidelijke, sexy toon.

“Ja, natuurlijk!” schreeuwde ik bijna.Waarom ook niet? We scheurden elkaar de kleren van het lijf. Ik stond naakt voor hem met een knaap van een stijve lul.

“Mijn naam is Gerrie en ik houd wel in bed van wat herrie. Me reet smaakt naar kerrie!”,  zei hij met een ondeugend lachje, dat me koude rillingen bezorgde terwijl hij brutaal naar mijn lul keek.

”En hoe heet U van voren, meneer van de Wallen? Pietje het mietje of Lotje geboren uit het gescheurde kapotje?”

“Frank”.

“Frank? Da’s geen naam voor een man die een vrouw is. Of moet ik je Miss Frankedrieka di Mica noemen?”

“Wat je maar wilt!”

“Of  Magdalena als ik je tietjes ga pijnigen?”

Hij greep mij stevig bij mijn stijve tepels en draaide ze langzaam om.

“Ga door!” fluisterde ik hijgend. Het deed pijn, maar het was lekkere pijn.

“Noem mij voortaan Magdalena, moeder der smarten van het Heilige Hart”, hijgde ik hees.

”Doe me pijn!” smeekte ik.

From → Zonder categorie

Geef een reactie

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: