Spring naar inhoud

En wat het ellendige Amsterdam city betreft:” Ik heb net op mijn blote knieën een plechtige eed gezworen daar nooit meer te gaan wonen. Die stad is tot een open gaskamer verworden”.

februari 10, 2018

Fredvanderwal's Weblog

In mijn verhaal ” Kruisgang” dienen de drugs en de bizarre sex niet als opwekkende party talk, maar alleen als tijd verdrijf voor het onderlijf om de verveling van het alledaagse te verdrijven, waar ik een Meester in ben.

Ik verveel mij geen ogenblik. En afwijkende sex of nachten doorhalen en doorzakken hebben niets met de modieuze modellen- of uitgaans wereld te maken noch met trendy discos waar ik kind aan huis was in mijn Amsterdamse periode.

Hier struint een totaal los geslagen kunstschilder als peintre maudit humorloos langs de terrassen des levens, zoekt zijn zielheil in de Satanskerken en zijn fysieke genot des nachts langs de baan in de Haarlemmer Hout op zoek naar een al of niet veneriese, puisterige, broodmagere broodpoot of dwang matig aan sex verslaafde gehuwde homosexuele ouderling en van de gereformeerde kerken vrijge maakt buiten verband op art. 31 of desnoods gaat hij voor een…

View original post 601 woorden meer

From → Zonder categorie

Geef een reactie

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: