Spring naar inhoud

…en komt er toch een extremistische figuur aan zetten jaag ik ‘m mijn erf af met een gebroken dakpan

februari 10, 2018

…en komt er toch een extremistische figuur aan zetten jaag ik ‘m mijn erf af met een gebroken dakpan

fredvanderwal
…dan moet je ze zien rennen, net als dat linkse geteisem van Provo indertijd, dat was een ontzettend feestelijk gezicht als je al die die schurfterige, langharige, pukkelige, venerie-se haarboeren met hun gescheurde kommunistiese protestvlaggen door de politie met de lange wapenstok achterna gezeten en het van knuppelestein ging, dan stond ik op een café stoel te klappen en te juichen om de polietsies aan te moedigen, vooral als ze de bloedhonden los lieten of met een motor met zijspan over opstandelingen en pseudo terroristen heen reden en het bloed en weefse na afloop bij hele hamlappen aan de spatborden hingen. Ik vind dat het tijd wordt voor de harde hand en de zweep want het schorriemorrie smeekt om de knoet. De enige uitkomst is een staatsgreep. Machine geweren op elke hok van de straat en zandzakken.

fredvanderwal
…als gerenommeerd kunsartiest vind ik helemaal niks aan blote wijven. De taart moet namelijk geod verpakt zijn in soewarte lingerie zo soewart als Soewarte Piet.

fredvanderwal
…op de akkedemie was het de hele dag blote wijven klup dus werd je vanzelf nog wel homosuweel ook alsof het niks kostte, daarom is kuns ook echt een fijn homo beroep en wordt de beste kuns door homos en biseksjuwelen gemaakt omdat die weten waar de klok en de klepel hangen, dat begrijpen die waiven toch helemaal niet!

fredvanderwal
Zojuist, lieve lezer…zojuist heb ik mij de ongeschoren brutale artistenbek glad geschoren, dus ik kan er weer stevig tegen aan. Ik blijf vierkant tegengeschoren schaamtes want de Heer der Heerscharen heeft het niet voor niets bebost en in een kleuterkutje heb ik geen zin. Een royale buste heeft mij an sich niets te zeggen. Het zit ‘m niet in de tieten. Ik kan daar over mee praten dankzij mijn seksjuwelen omgang met dertien vrouwen tijdens mijn veel bewogen leven. En met dat A-cupje uit de silver sixties 1967 was de sex optimaal en dan heb ik het niet over droog dobberen. Ik ga geen namen noemen, want het vrouwtje is van goede huize.

fredvanderwal permalink
…het is weer 3 a 4 keer per week fitness om weer wat profiel te krijgen dan tijdens die maanden in Frnrkijk is het vreten, drinken en je te buiten gaan aan…

fredvanderwal
…aan van alles dus.

fredvanderwal
Het boek in zijn eindfase schreef ik in Couloutre tijdens de maanden juni/juli/augustus/september 2014..Voor het eerst geen bezoek van kennissen gedurende deze periode.

fredvanderwal
Alsof je een emmer leeg gooit. 3600 verhalen op Basic Publishing van mei 2007- nov. 2015 door ons genie Fred van der Wal.Waar haalt die jongen het vandaan?.Daar begrijpen geen links draaiende mij totaal onbeknde melkzure dames iets van, die het werk van onze auteur/kunstschilder uit politieke overwegingen wellicht betitelen als ‘literaire vodjes’ zoals een mij onbekende juffrouw met het doel een Friese ex-VKblogger te pleasen en onbekend maakt onbemind dat is een ijzeren wet, ook voor de Stalinistische kaders.
Beide webloggers hebben weinig tot niets gepresteerd en gepubliceerd en nog nooit iets gelezen van onze zo omstreden auteur/kunstschilder. Wel weten zij zeker dat het ‘allemaal niet waar is’ hetgeen onze raskunstenaar beweerde.
Helaas konde zij geen bewijzen aanvoeren. Och arme! Het manco van de linksmens iets roepen zonder onderbouwing. Linksmensen zijn rondwandelende slogans op twee achterpoten. Statues made of matchsticks.
Zulke non-existente beklagenswaardige mensen zul je over huis krijgen!
Mij niet gezien! Het zullen wel heel onbenullige, hondse linksmensen zijn, die vanuit hunne jaloezie rabiaat reageren op onze ras artiest uit talloos veel miljoenen.

 

From → Zonder categorie

Geef een reactie

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: