Spring naar inhoud

Akkoord! Een man een man een woord een woord!” zei ik hem glimlachend

februari 10, 2018

“Noem mij voortaan Magdalena, moeder der smarten van het Heilige Hart”, hijgde ik hees.

”Doe me pijn!” smeekte ik.

“Alles op zijn tijd, Magdalena! Houd je echt van mannenvlees of ben je een stiekem gelegenheidsbietje, een halfje, een dubbeltje dat straks vol schaamte jankend naar het lieve zwangere vrouwtje terug gaat en heel wat te vertellen heeft? Vind je dat lekker om met je geile poten aan zo’n zwanger, lekkend wijf te zitten pulken? Zuig je de moedermelk al uit haar dikke spenen of bewaren jullie die nog even in de natuurlijke verpakking? Het is me toch wat dat heteroseksjuwelen leven voor een bietje die van twee van der wallen moet vreten om zijn gram te halen!” zei hij minachtend.

“Ik ben geen bietje, geen halfje en ook een dubbeltje, maar een trotse, gehuwde homo, een mietje die zijn lul hoog houdt, altijd weer weet waar hij aan begint en van dat stuk paars dooraderd mannen vlees vlees van jou zou ik vast en zeker heel veel kunnen houden, want ik houd wel van forse mannen die van  mannen houden en goed de weg weten met hun lul, mond en vingers”, antwoord de ik even pedant als uitdagend en greep on-deugend zijn lul en ballen vast om hem te laten zie hoe veel ik er zin in had.

“Weet je waar ik teovallig zin in heb?” vroeg Gerard.

Ik schudde zogenaamd ontkennend mijn hoofd.

”Ik zou het toch echt niet weten! In wilde spruitjes met roomsaus?” zei ik plagend.

“Ik zeg niks, maar ik zal het je laten voelen! Kom hier met je spruitjes, dan trek ik straks de roomsaus wel uit je grote spruit van onderen, wakkere spuitgast! ” zei hij geheimzinnig. Het leek dat programma van de groenteman wel.

Hij greep met beide handen mijn tepels weer, kuste me recht op de bek, dwong met zijn tong mijn lippen van elkaar, ik gaf hem van zelfsprekend in alles toe en voelde zijn hongerige, hete tong mijn mond verkennen ter-wijl onze tongen een heet liefdesduel aan gingen en onderdehand trok hij steeds harder en brutaler aan mijn gevoelige lustknoppen.

Hij trok me bij mijn tepels zonder iets te zeggen recht naar de grond. Oef, dacht ik, die laat er ook geen gras over groeien! Da’s een man naar mijn hart! Dat wordt op orkaan sterkte pijpen geblazen! Ik knielde gewillig. Hij was van nu af aan de baas. Meestal waren de rollen binnen een paar minu-ten verdeeld als ik bij een man was en altijd weer was ik het onderdanige wijfje, het lust hoertje, de slaventeef dat genaaid ging worden in alle gaten en hoeken!

Ik wilde me totaal aan hem overgeven. Mijn bevende mond was nu ter hoogte van zijn machtige lul, die nog gevangen was in het strakke, opbol-lende slipje. Zijn lul was op minder dan een vijftien centimeter van mijn gezicht. Ik wist heel goed waar het op uit zou draaien.

“Pijp me aan flarden! Niet van dat benauwde of benarde maar van de harde”, kreunde hij.

“Ik heb dit nog nooit bij iemand gedaan,” zei ik onzeker. Zou hij weten dat ik loog? Ik zag dat hij behoorlijk behaard was en ik hield van harige tie-pes. Het geilde me op zo’n flinke bos borsthaar voor de deur en ook flink wat schaamhaar in het kruis, vooral onder de ballen, wond me altijd erg op. Ik hield niet van mannen die zich daar kaal schoren. Een geschoren lul leek wel een dood, jong vogeltje dat uit het nest was gevallen! Daar ging ik niet voor! Dáár kreeg ik de slappe lach van en een slappe lul want als de lach door het raam naar binnen komt dan vliegt de seks klapwiekend het raam uit! Ik hield van stevige, vol slanke mannen. Geen scharregatjes of gratenkutten. Deden me altijd denk aan Auschwitz. Ik ging echt voor het volle evangelie en een volle zak friet op dat gebied met mijn mannen-tiet.

Ik herhaalde dat ik nog nooit iemand gepijpt had, wat eigenlijk een leugen was, want ik pijpte al vanaf mijn twaalfde.

Zelfs mijn vier jaar jongere broer had ik gepijpt toen zijn lul nog klein en dun als een ball point was. Hij is later dan ook homo geworden en is voor zover ik weet de enige  jongen of man die ik tot de homosexuele wijze van omgaan met de naaste  heb kunnen bekeren.

Daar hoef je echt niet bij iedereen mee aan te komen, met dat homofielterige geflikflooi in het voor onder. Je kon een degelijk gehuwde hetero-man nog wel eens zo ver krijgen dat ze het slipje van hun wijf aantrokken, maar dan hield het gehannes toch meestal wel op.

Gerard lachte en zei: ”Nou, dan wordt het hoog tijd dat je het leert! Hier komt de eerste opdracht: Je trekt met je lippen zonder je tanden te gebruiken mijn slipje uit en elke keer dat ik je tanden voel dan krijg je tien sla-gen met mijn riem op je rug, billen, tieten, buik en dijen, dus vijftig slagen totaal elke keer opnieuw en beslist geen symboliese, want we zijn hier niet in de Roomsche kerk bij de spekpaters gekfraters. Elke keer weer op- nieuw, dus dat kan aardig oplopen. Ik zal van jou eens een gehoorzaam sexslaafje maken! Je zult weten wie hier de baas is vanavond! Vertel dat morgen maar aan je wijf!”

Ik was behoorlijk opgewonden door zijn agressieve woorden en er was niets liever dan dat reusachtige, sappige stuk mannenvlees zo snel moge-lijk diep in mijn keel te voelen.

“Akkoord! Een man een man een woord een woord!” zei ik hem glimlachend. Het lukte me na veel vijven en zessen niet zonder mijn tanden te gebruiken zijn slipje uit te krijgen.

Mijn vlees lustte er van onder zijn goed gedoseerde slagen. Ik werd wil-liger en heter na iedere serie slagen. Het enige doel op dit ogenblik was voor mij die reusachtige lul zo snel mogelijk in mijn mond te ne men van de man die op dit moment de meest opwindende ter wereld was.

From → Zonder categorie

One Comment
  1. fredvanderwal permalink

    Dit is op Fredvanderwal's Weblog herblogd.

    Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: