Spring naar inhoud

Voor mij is lingerie dragen als man een finesse van het vrouwelijk zijn. Yin en Yang zitten dan lekker in elkaar vervlochten

januari 13, 2018

Voor mij is lingerie dragen als man een finesse van het vrouwelijk zijn. Yin en Yang zitten dan lekker in elkaar vervlochten. Gans de dag loop ik rond met fijne lingerie die bestaat uit een corsetje met nylons aan de jarretelles vast gehecht bij voorkeur zwarte naadnylons van 15 denier die ik bij het wandelen in het Vondelpark bij naccht en ontij regelmatig controleer of de naden mooi recht zitten…nu en dan kan het gebeuren dat een jarretel met een knal los schiet, geen probleem, dan even rokje naar boven op gorden rond het middel en opnieuw vast hechten of ik krijg ook wel eens in een bos hulp voor de gulp van een willige begripvolle heer van de ordde  derwrijwillige spuitgasten…daarbij ook nog een zwart zijden slipje, onderjurkje en het rokje en kanten bloesje…moet niet vertellen hoe heerlijk dit aanvoelt om vrouw te zijn, we vergeten natuurlijk niet die Meesteresse laarzen en pruik, wat make-up en Magdalena, de moeder der smarten van het Heilige Hart mag er wezen…
Jà een echte bejaarde Lingerie-girl ben ik, dat doe ik ook onder mijn driedelige streepjes grijze pak en ik vind dat ook een gezellige lekkere ervaring en gevoel.
Soms zelf een volledig groot korsetje, mmmm njammienjammie smak smak smikkel-smek…
Het is ’s avonds, voor het naar huis gaan, wel even een omkleed scène in het toilet hier maar ik heb het er graag voor over.
Lingerie dragen is fijn vrouwelijk en hou daarvan eveneens met de nylons;
Doch ik ben bepaald niet dringend op zoek naar grootmoeders corset met of zonder borsten, met baleinen en rijgkoorden en eventueel jarretelles, veel t veel werk, dat laat ik aan andere liefhebbers over.
De cups? Ze mogen oud en origineel zijn. Afgeragd is geen enkele punt. Zweetkringen.

Inteviewer: Ben benieuwd hoe je het je vriendin verteld hebt. Draag je die lingerie ook in bed?

Ze heeft het liever niet als we ergens naar toe gaan of als ik weg ga naar de sportclub of naar een familie etentje.
In bed draag ik vaak jarretels (met minstens 6 metalen jarretels) en lekkere zachten kousen, zwarte nylons van 15 denier .
Ook nog wel eens een zachte doorschijnende peignoir/negligee/babydoll erover heen of een lange, zwarte onderjurk over mijn hete kurk.
Mijn heerlijke vriendin vindt het helemaal niet erg dat ik lingerie draag. Zij koopt het zelfs voor mij, legt het voor mij klaar, als ik het aan heb maakt zij mij op.
Daarna kleed ik mij verder aan rok met een mooie blouse of een jurk en mooie hoge hakken. Wij beleven er samen veel plezier aan, het is voor ons ook erg makkelijk mijn vriendin heeft dezelfde maten als ik, dames maat 42, bh 80 C, schoenen maat 42. Lingerie is van zijde of nylon wordt meestal gekocht bij Hunkmöller.
Kousen altijd met jarretels of hold-ups. Ook draag ik wel een lingerie onder mijn gewone kleding, mijn vriendin wil het altijd weten en kijkt er dan naar en dan zegt zij dikwijls, wat mooi!!
Lingerie draag ik nu al meer dan 60 jaar dagelijks. maak onderscheid tussen werk behas als ik als kunstenaar achter de ezel sta en voor het weekend.
Voor het werk zijn het meestal goedkope of oude van mijn vriendin. Voor de fijne lingerie draag ik vanalle merken.
Ietwat voorgevormd en in de zomer ook gewoon onder een t shirt. Dan zie je de schouderbandjes en mijn gewelfde mannenborsten ook wel eens in de bosjes van het Amsterdamse Bos als ik plotseling tevoorschijn spring op mijn pumps en dat is een lekker gevoel.
Laatst is nog een bejaarde achter zijn rollator er in gebleven toen hij mij tevoorschijn zag komen. Het zal wel weer een SGP lid geweest zijn, die kunnen niks hebben.
Mijn collegas kijken wel een in de laden van een grafiek kast in mijn atelier en vind dan dat ik meer heb dan zij om aan mijn lijer te gieten Ha Ha Ha dat is ook zo.
Ik ben zelf 72 jaar en tob nog steeds omdat ik niet in de zomermaanden in dameslingerie op elk moment van de dag de tram in mag als man (maar doe het toch ) niet stiekem maar openlijk en ik zeg als Bewuste Beha Baanbreker gewoon doen wat je fijn vind draag de lingerie of d emini jupe die je wil en voel je fijn stop het niet weg leer ervan werk er mee, let it all hang out DOENNNN HOORRRRRR!
Ik draag graag lingerie, maar dan wel graag onder dameskleding!
Het gaat mij om het vrouwelijke totaalbeeld.
Glanzende nylons onder een kort rokje, op hoge hakken. Dat werk. Lingerie hoort daar voor mij helemaal bij, het liefst NIET van de romantische soort met bloemetjes, wel met kant. Of een lekkere strakke zwarte, kanten string met bijpassende BH.
Het windt mij altijd op om mijn string door mijn panty heen te zien, wanneer ik voor de spiegel zit en mijn benen een beetje wijd doe want dan heb ik echt Villa Schoonzicht. Of ik doe de bovenste knoopjes van mijn blouse los,om recht op de kanten bovenkant van mijn BH te kunnen kijken. Het zijn voor mij echt de kleine dingen die het doen, die het doen, het zijn de kleine dingen die het ‘m doen!

From → Zonder categorie

One Comment
  1. fredvanderwal permalink

    Dit is op Fredvanderwal's Weblog herblogd.

    Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: