Spring naar inhoud

Hoe heb jij dat, lezer/lezeres? Hebben jullie mooie benen? Lik dan gauw mijn schenen!

januari 13, 2018

Voor mij is het gewoon heel normaal. Draag elke dag dames ondergoed onder mijn mannen kleding. Ook in mijn atelier en als ik vrij ben draag ik ook een BH.
Soms zonder, maar meestal met vulling.
Mijn teennagels zijn altijd mooi gelakt. Mijn vriendin weet niet anders.
En ’s nachts? Een doorzichtige nachtjapon. Boven alles geniet van het leven want het duurt maar even!
Het grootste genoegen beleef ik aan lingerie gereed leggen, de nylons kunnen bekijken en strelen, de gepaste beha van de dag aandoen die vriendinnen van mijn dochters mij schonken en kan die dragen zonder siliconen borsten omdat ik al stevig borstvorm heb, de tepels steken er zo door heen als een paar roestige spijkers.
Dan alles aandoen voor de spiegel en zo de dag doorbrengen met vrouw te zijn. Zojuist even een mooi pantybroekje gehad, zodat alles goed vrouwelijk glad zit tussen de benen…en genieten maar van al dat mooi lingerie en vrouwen kledij, Magdalena voelt zich goed en maakt een paar dozijn sellefies…
Ik draag al jaren lingerie onder mijn kleding. Ongeveer sinds mijn twaalfde. Eerst alleen nylons, later ook slipjes. Tegenwoordig veel strings, kanten hemdjes en Behas bij de vleet als ik uit vissen ga naar andermans/andervrouws intiem.
Ik wil nog wel een keer wat verder gaan. Ik voel me er lekker vrouwelijk bij in deze mannenwereld. Geeft me een beetje balans alhoewel de ene weegschaal soms door slaat naar de andere kant zodat ik weer een paar gewichtjes aan mijn tepelklemmen moet bevestigen om alles in evenwicht te krijgen.
Ieder moet zelf zijn invulling aan zijn passie en leven geven. Heb ik gedaan en dat heeft me heel wat gekost maar ik heb er wel een stuk lingerie vrijheid voor terug gekregen.
Doe vooral je ding!
It don’t mean a thing if it ain’t got that swing.
Ik heb ook het geluk dat m’n vriendin het geen probleem vindt dat ik nylons en hakken draag. Ik word er wel enorm ‘sletterig en hoerig van en ga moeiteloos over op de beftoer.
Hoe heb jij dat, lezer/lezeres? Hebben jullie mooie benen? Lik dan gauw mijn schenen!
Nu eens iets nieuws gekocht en geprobeerd, nl. 22 kleuren- paren nylons van een lage dernier die volledig je benen bedekt, een hel rode en hel blauwe koeleuren, met aangepast rood rokje, rode pumps en gekleurd bloesje even voor de spiegel paraderen.
Me aan mijn buurvrouw getoond die net weer uit het leipespeis komt en wat corrigeerde en vond dat er een rode riem in de lendenen dienden te komen om de zaak lekker op te strakken, zo gezegd zo gedaan. Daarbij draag ik graag zwarte of beige nylons met kanten boord, enkel al het aandoen hiervan schenkt me een vrouwelijk genoegen en beleef dan zo den dag omdat ik als AOW-er toch de hele dag geen reet te doen heb. Bij mijn nylons hoort reveneens lingerie van hetzelfde kleur…
Wie draagt eveneens graag nylons als opgeiler? Vragen komen op je af.
Welke beha moest ik nu weer eens uit de linnenkast vandaag pakken als behahaha dragende behaha berenman?

From → Zonder categorie

One Comment
  1. fredvanderwal permalink

    Dit is op Fredvanderwal's Weblog herblogd.

    Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: