Spring naar inhoud

Historicus Fred van der Wal heeft daar een geweldig boek over geschreven dat “Beter goed genaaid dan slecht gebreid” heet.

januari 13, 2018

Fredvanderwal's Weblog

Ik beschrijft in mijn boeken mannen die zichzelf als “seksueel normaal” zagen, en meer vrijheid hebben om seks te hebben met andere mannen, omdat daar niet automatisch een etiket als ziek en afwijkend op werd geplakt. Het betekent ook dat dat mannen vroeger meer seks met mannen hadden zonder dat er enige aan-dacht aan werd geschonken.

Historicus Fred van der Wal heeft daar een geweldig boek over geschreven dat “Beter goed genaaid dan slecht gebreid”  heet. Ik kan me nog een interview met een man herinneren dat daarin staat, waarin hij zegt: “Het was echt jammer toen iedereen uit de kast moest komen, omdat dat betekende dat heel wat schuldbewuste heteromannen veel minder bereid waren om seks met homo- en bisexuelen te hebben”.

Ik denk dat we nu weer in een tijdperk zitten waarin dit allemaal aan het veran-deren is.Ik denk dat we zullen zien dat naarmate homoseksualiteit en homoseksuele…

View original post 688 woorden meer

From → Zonder categorie

Geef een reactie

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: