Spring naar inhoud

Veel respect kon hij er niet voor op brengen wat die gehuwde homos en biseksjuwelen betrof, die wilden gewoon als geilneven van twee van der Wallen vreten.

januari 12, 2018

Veel respect kon hij er niet voor op brengen wat die gehuwde homos en biseksjuwelen betrof, die wilden gewoon als geilneven van twee van der Wallen vreten.

Je las dat ook in die ontuchtige verhalen van Fred van der Wal. Anton hield van duidelijkheid en recht door zee met zijn lul in andermans snee om een feestje te vieren tussen de lustbollen door zijn oud papier liefde-werk te verrichten alsof het aangenomen werk was.

Hij had zat mannen geneukt, die al van jongs af aan voor hem vielen als een hete aardappel uit een ongeschoren heterobek.

Hij was dertien jaar oud toen hij zijn broertje pijpte. Er ging niks boven de lucht van wilde tijm in de Kennemerduinen en een goed ontwikkelde volwassen, forse mannenlul tot aan de wortel in een vragende mond. De genitale geur van het manlijk geslachtsdeel wond hem van af het begin op.

Hij was sexueel niets te kort gekomen.

Biseksjuwelen en Homoseksjuwelen hadden de beste seks en stonden gelijk in brand. Hij was gepokt en gemazeld met zijn lul diep in de mannenkutten die zich aanboden.

Er was een stijgend overschot aan mannen -getrouwd of niet- die zich wilden laten neuken.

Het was de grote trend van het moment. Elke echte vent wilde tegenwoordig met een tangaslipje vol liefde andermans lul in zijn hete krent. Anders telde je niet mee met de mannen van de wereld.

Frank doeg altijd nylons, een jarretelgordel die zijn vlees sensueel deed opbollen, een strak, half doorzichtig tangaslipje en een doorkijk bustehouder die zijn opgebonden, gewelfde mannentietjes goed profileerde en door de zijdezachte cups priemden een paar spitse, stijve tepels de kijker brutaaal tegemoet met een uitdrukking van Jetzt komm ich met mijn Jetsers. Und ein Profi kennt kein Moral.

Sommige mannen moesten even slikken als ze de opgeworpen geprononceerde lustbollen met de voortdurende stijve lustknoppen aanschouwden en vroegen met droge keel aan Frank of hij stevig aan de hormonen was, maar het was allemaal puur natuur!

Mannentieten geilden enorm op en waren de grote mode onder vrijge-vochten mannen en vrouwen.

Frank had van jongs af aan al tieten en zich daar nooit voor geschaamd. Al in de eerste klas van het Vossius gymnasium grepen de jongens hem regelmatig in het voorbijgaan op de gang of in de kleedkamer van het gymnastieklokaal wellustig bij zijn volle borsten cup C en één maal kwam het na een gymnastiekles  tot een goed georganiseerde groepsverkrachting onder leiding van de aantrekkelijke, maar niet al te snuggere zeventien-jarige Zim de Zoete die voor de zesde keer met zijn grote voeten het eerste jaar over deed en toen zag Frank voor het eerst een prachtige, grote, stijve lul van negentien centimeter uit een schaambos op hem gericht alsof het een wapen was dat elk moment kon afgaan en liet zich willoos in de gymzaal over een bok leggen met de billen in de achteruit stand voor de achterwaartse achteruit oefningen, hij werkte als lust object optimaal mee, voelde hoe zijn polsen en enkels werden vast gebonden, hoe hij een van zijn eigen onderbroek gemaakte prop in zijn mond kreeg en vervolgens zijn sappige, wild samen krampende anus goed ingevet werd met een paar flinke kwakken Zwitsal, warm gemaakt op de handpalm van de ervaren Zim opdat het roosje van vlees niet zou schrikken door de kou,  glijzalf, die door de geoefende vingers van de geile, potente Zim in kleine porties de jonge, nog maagdelijke, sappige, veerkrachtige, mannenkut werd ingebracht door de ervaren anale jongens verkrachter, die menig willig en onwillig jongens mannenkutje had gepenetreerd en zo regelmatig jongens voor goed tot meisje maakte.

Eén keer door Zim geneukt betekende meestal dat de onderworpen boy voor goed tot de mannen was bekeerd, want Zim kon er wat van, die ouwe rukker met zijn oplaadpunt.

Hoeveel mannen werden niet op hetzelfde moment in de hele wereld tot vrouwtje gemaakt door andere mannen?  Het was standaardprocedure in de moderne maatschappij.

Vrouwen die het met vrouwen deden en mannen met mannen. Groot  gelijk hadden ze toch ook. Eigen vlees eerst, dan de andere sexe als vlees-vervanger voor een lul de beha behanger.

Frank had er geen enkele moeite mee en genoot van de verkrachtingen die hij bij warme zomers onderging als lekker ding  in de waterleidingduinen waar verlaten bunkers dienden als neukhol voor mannen die in lust ont-brandden voor andere mannen en hij liet zijn kundigheden op dat gebied merken door wild te kronkelen met zijn heupen als hij geneukt werd.

Even op de krik nemen! Stoten op de korte keu! Het zakkenbiljart voor één stootstok en twee ballen! Het pientere pookje standje stijf paraat. De ballen opgekropt tegen de steel.

Voor Frank was het als passieve jongeman van niet geneukt toch lekker. Zijn aanranders vonden dat hij zichzelf  maar moest klaar maken en keken nauwlettend toe dat het gebeurde.

Na de verkrachting van Frank in het gym lokaal was ook Frank bekeerd tot de mannenliefde die alle verstand te boven gaat. Het gevolg was dat Frank het hele jaar bij zijn verkrachters om de beurt aan huis ging komen voor bijles op het seksuele vlak. Groot onderhoud noemde hij dat.

Frank werd het willige jongenshoertje van zeven geile klasgenoten van de manlijke kunne en genoot er van!

Zo haalde iedereen zijn voordeel uit andermans manlijk deel en de goed bereden mannenkut van Frank!

From → Zonder categorie

Geef een reactie

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: