Spring naar inhoud

Sread eagled. De muren waren verder zwart geschilderd, de kleur van de zonde en van de nacht der verschrikkingen.

januari 12, 2018

Mee komen op je knieën, slavenhoer

Ik gehoorzaamde mijn Meester elke keer weer, omdat ik de straf kende die hij voor mij in petto had.

“Mee komen op je knieën, slavenhoer”, blafte hij en trok me aan de honden riem achter zich aan.

Hij sleurde mij mee naar het slavenvertrek.

Een geblindeerde, tegen geluid goed geïsoleerde ruimte, waar een slaaf zijn wanhoopskreten door niemand kon worden gehoord.

Een UV lamp verlichtte de ruimte spookachtig paars. Aan het plafond hing een katrol, aan een muur was een Andreaskruis, grote spiegels aan een andere wand zodat ik mijzelf goed zou kunnen zien tijdens de onder-werping, een zwart leren sling hing aan chroomstalen kettingen roerloos in de ruimte, op een lange tafel lagen de meest uiteen lopende martel-instrumenten.

Vibrators, dildos, tepelklemmen, een apparaat met zes paar elektrodes om een slaaf elektriese schokken toe te dienen, gewichten voor de tepels en ballen, touwen, riemen, zwepen, kettingen en lingerie.

Een bed waar alleen een matras op lag met aan het hoofd- en voe­teneinde spijlen om een man aan handen en voeten aan vast te boeien, de ach­terpo-ten en armen hulpeloos wijd uiteen, weerloos slachtoffer voor de Mees­terlijke lusten.

Sread eagled. De muren waren verder zwart geschilderd, de kleur van de zonde en van de nacht der verschrikkingen.

Daglicht kon niet binnen komen. Het wond mij op. De perfekte folterka-mer!

 

“Ga op het martelbed liggen!” zei hij kortaf. Ik gehoorzaamde. Hij ketende mijn hals­band vast aan de spijlen van het hoofdeinde en mijn enkelboeien aan de spijlen van het voeteneinde.

Minutenlang keek hij naar me, haalde zijn 24 cm. stuk fors dooraderd heet kloppend paars uit zijn gulp en trok zich met tra­ge bewegingen af.

Met een harde schreeuw kwam hij klaar, spoot zijn lading over mijn lul en ballen, ritste zijn gulp dicht, grijnsde voldaan in mijn richting en zei: Slaap zacht, hoertje! Tot morgen, dan komt er weer een dag en voor het dan avond is zul je je lesje hebben geleerd en door heel wat verschrikking-en heen gegaan zijn”.

“Dank U, Meester; ik zal U niet teleurstellen!” bracht ik deemoedig fluisterend uit. Een portie pik of een pondje mannenkut bestellen? Frank even bellen!

“Zeg maar een gebedje op, want je zult een etmaal achter elkaar gepijnigd worden. Ik ga je pijn doen, heel veel pijn. Niet omdat je dat verdient, maar om je verder te helpen op het slavenpad. En pas na jaren zul je een trede verder gekomen zijn op de slavenladder. Je hebt een lange martelijke weg te gaan. Fourty miles of a bad road. Alleen bad en brood komt jou toe! Verder niets! Ik zal je reduceren tot een grote nul met een dikke lul!”.

Hij draaide zich om, deed het paarse licht uit en daar lag ik geboeid op bed in het duister.

Ik was diep gelukkig. Ik had de ware Meester gevonden.

 

Ik herinnerde me de  avond dat een vorige Meester Tony Macaroni naar m’n flat in Leeuwarden was gekomen.

Ik wilde met hem breken, maar dat zou niet zo gemakkelijk gaan als ik gedacht had. Tony kwam zijn rechten op mij laten gelden en ik wist niet hoe het uit zou pakken. Hij bonkte op de deur.

“Doe open of ik trap de deur in en jou erbij, vuile teringhoer! Kankerkut-slaaf!”

“Jajaja, ik kom al!” schreeuwde ik in het portaal om hem te kalmeren. Tony ging gemakkelijk door het lint als hij z’n zin niet kreeg en als zwarte man gold voor hem de ijzeren wet van de jungle.

Een man die zich aan hem onder­wierp, ook al was het maar een of twee keer was voor goed Tonys eigendom.

Ik deed de deur open om een rel op de galerij te voorkomen. Voor je het wist stond de politie op de stoep of de woningbouwvereniging. Ik had snel een zijden kimono over mijn lingerie aangeschoten, want de buren hoefden niet mee te genieten dat ik meestal in nylons, jarretelgordeltje, tangaslipje, rok­je en doorkijkbustehouder op pumps rond liep.

“Vuile kutkankerhoer! Ik zou je moeten laten castreren!” krijste Tony.

“Hoezo?” vroeg ik verbaasd want ik wist van de SM prins geen kwaad.

“Hoezo? Hoezo? Kuttevlo!” schreeuwde Tony verontwaardigd.

“Kuttevlo?” vroeg ik verbaasd.

“Terwijl ik me overdag uit de naad werk lig jij een andere Meester te pijpen en laat je je reet uitbeffen door de eerste de best brochum!”, riep hij op dramatische toon.

“Kweeevanniks, maar ik kom uit Goor”, wierp ik vrolijk tegen.

“Zeg op! Hoe vaak heeft hij je mannenkut gebeft?”

“Wat bedoel je ?”, vroeg ik onverschillig, want ik wist heus wel dat hij over mijn geheime bezoekjes aan Meester Wilfried en Meester Tom niet zo tevreden was, maar een gezonde Hollandse lustvolle masoslaaf wilde nu eenmaal wel eens met een andere Meester van bil gaan.

“Lieg niet, geile kutkankerteef! Lelijke kankerhond!” riep hij verontwaar-digd.

“Ik heb het allemaal gehoord via Jelle Pikbestellle. Heel Leeuwarden lult er over. Zelfs in de Chez Nous! Jij verdient het om nu beuk te krijgen!”

Hij sloeg me heel vaak en heel hard in mijn gezicht en ik onderging het als een echte masoslaaf. Na verloop van tijd begon ik om genade te sme-ken.

“Zo zijn we niet getrouwd, gore slet!” voegde hij er aan toe en ging door met slaan.

“Kniel voor me, onderdanige slavenhoer!” blafte hij me toe.

Hij trok de riem uit zijn broek en sloeg uit volle macht op mijn billen. Ik kreunde van pijn en genot. Dit was echte heerlijke onvervalste masopijn. Je daagde als slaaf je Meester uit door vreemd te gaan en kreeg het dik ingepeperd.

“Ja, je bent een echte hoer. Mijn teef!”, mompelde Tony terwijl hij verder ging met zijn hete opgeil werk.

“En wat ben jij dan?” vroeg Frank half buiten westen.

“Een echte slavenhoerenloper!” lachte Tony.

“Heb je er vet zin in?”

“Ik wil je dikke…lulllll!” zei ik.

Tony herhaalde het en zei het eerst hees fluisterend, maar herhaal­de het woord steeds vaker,vetter en harder.

“Je lullll … JE LULLL…JE GEILE, DIKKE, VETTE, STIJVE PAARSE DOOR- ADERDE GEILE VETTE HARDE MANNENNEUKLUL DIEP IN JOUW GEILE GORE ONDERDANIGE MANNENKUT!!!’,

Handig ontdeed Frank zich van zijn rokje en slipje, draaide zich verhit naar Tony toe en wreef met zijn blote billen in het gezicht van Tony.

“LIK ME REET!!! Nu ben ik de baas!” zei Frank hijgend.

“LIK ME REET!I! ALSJEBLIEFT, LIEVELING!!! IK HEB JE ZO NO-DIG!!! LIK ME INTIEM! LIK EERST MIJN MANNEN SLAVEN- KUT!”

“Vooruit dan maar, omdat jij het vraagt”, gaf Tony toe. Hij begon eerst langzaam met grote halen en daarna sneller Franks ronde stevige billen te likken en naarmate Tonys spit­se tong steeds dichter bij Franks neukgaatje kwam verhoogde hij het tempo. Dat werd van grote stappen gauw thuis. Frank stond op klaar komen.

“NEUK MIJN NEUKGAT MET JE HETE SLEBBERTONG!” smeekte Frank en perste zijn billen wellustig tegen Tonys gulzige mond, zodat er geen kans op ontsnapping meer was.

Tonys he­te, dwingende tong likte zich tussen Franks billen dieper en dieper naar binnen en vond de gevoelige, paarsbruinroze opening, die verdorven, verwelkende roos van vlees en werkte zijn tong een stukje naar binnen.

From → Zonder categorie

One Comment
  1. fredvanderwal permalink

    Dit is op Fredvanderwal's Weblog herblogd.

    Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: