Spring naar inhoud

Nog even zou mijn mond vrij zijn om te kunnen schreeuwen van lust en pijn, maar altijd was daar weer het mondstuk

januari 12, 2018

Het voelde als het langste en heftigste orgasme van mijn leven en terwijl ik dit jaren later op schrijf krijg ik weer een stijve lul.

We waren twee steigerende paarden met ontblote tanden. Briesen. Stijgeren. Op hol slaan.

Ik moet even stoppen van de herbeleefde emoties om mijn paarse dildo te pakken en ‘m er bij mijzelf in te rammen!

Terwijl Gerard kundig de laatste druppels leven brengende melk uit me molk en mijn lul schudde zodat ook de allerlaatste druppels in het rond vlogen en het geil op het behang uit elkaar spatte in duizend druppels, stootte hij voor de zoveelste keer in mijn mannenkut met die onvermoeibare lul van hem, dat magiese zwaard en liet zich toen ontspannen boven op mij vallen.

Hij bleef hijgend op mij liggen tot zijn ballen volledig waren leeg gestroomd. Het duurde lang voordat zijn lul verslapte en vanzelf langzaam mijn hoerenaars uit gleed. Hij rolde op zijn rug en keek me onderzoekend aan.

“Ik ben nog nooit van mijn leven zo lekker klaar gekomen”, zei hij bewonderend.

“Wauw!!!” zei ik glimlachend, nam hem in mijn armen en kuste hem wild.

”Dank je, dank je…” fluisterde ik omfloerst en ontroerd door dat prachtige liefdesduel.

Hij had me letterlijk en figuurlijk bij mijn ballen.We lagen nog een hele tijd in elkaars armen en praatten heel vertrouwelijk en liefde vol met elkaar.

We neukten de hele nacht tot ‘s ochtends vroeg en vielen toen uitgeput in slaap. We zogen elkaar verschillende keren klaar en neukten nog een keer of negen. Mijn lul was gewoon rauw, paars  en opgezwollen door alle heerlijke bovenaardse tegennatuurlijke handelingen die voor ons echter heel natuurlijk waren. Ik voelde me onderdaniger en vrouwelijker dan ooit! Ik mijmerde of het misschien tijd werd dat ik een paar hormoon-tieten ging laten groeien. De dijen, billen en heupen werden dan ook veel vrouwelijker en voller.

Het haar glanzender. Pas jaren later zou ik mijn masochistiese aanleg ten volle uitvieren onder de handen van Meester Tom uit Amsterdam. Zonder enige waarschuwing scheurde die bij de eerste kennismaking hardhandig mijn dure bustehouder, jarretelgordel, tangaslipje, nylons en onderjurk van mijn lijf nadat hij het geruststellende koele leer van de pols en enkelbanden bij mij had bevestigd. De leren blinddoek voor mijn ogen. Nog even zou mijn mond vrij zijn om te kunnen schreeuwen van lust en pijn, maar altijd was daar weer het mondstuk. Een staaf, of een bal of iets in de vorm van een lul, diep in mijn keel. Of anders een ring of een buis en soms mijn eigen tangaslipje in mijn slavenbek gepropt. Als hij me een flinke beurt had gegeven had ik twaalf dagen nodig om te herstellen van de vele blauwe plekken en om mijn opgezette, mishandelde, zwaar gefolterde, gezwollen tiettepels weer tot normale proporties te zien terug keren. Ik leerde van hem de zweep en de riem te beminnen, de ketens, de boeien, de leren banden en strak ge-spannen riemen, de gewichten aan mijn tiettepels en ballen, de anale en orale dildo training die mij een steeds vrouwelijker instelling gaven.

 

De paar uren slechts die ik sliep droomde ik van grote, stijve lullen. Een in mijn lusthol, een andere in mijn mond, een derde in mijn rechter- en een vierde in mijn linkerhand. Een onvervalst kwintet voor vier heren en een ladiesboy!

 

Die ochtend bracht  mijn Enschedese minnaar in ieder geval ontbijt met een zacht gekookt eitje om bij te komen en de krant op bed en ik wist van wanten en hij wist van wanten en allebei wisten we dat we heel veel van elkaar konden houden met een diepe sexuele liefde, als de maatschappij er maar niet tussen was geko-men.

Ik was immers gehuwd.

Ik moest terug naar het vrouwtje, hoe ik er ook tegen op zag. Hij glimlachte. Zijn volle sensuele lippen kulden zich smartelijk, alsof zij zich al anticipeerden op het komende afscheid.

Ik wilde de mond, die mij de afgelopen nacht had verlost van mijzelf, vanzelf sprekend dankbaar  kussen. Mijn blik gleed naar zijn kruis. Ik zag de grote bobbel in zijn slipje.

“Doe je dit altijd bij wijze het vergulden van de bittere morning after pill van het naderende afscheid?” vroeg ik spottend.

Hij kwam op de rand van het bed zitten en zijn hand gleed vanzelf sprekend weer onder de dekens op weg naar het kardinale punt tussen mijn dijen alsof hij daar het volste recht op had.

Hij negeerde mijn lul en ballen en zijn vingers nestelden zich weer diep in mijn door hem goed geoefende mannenkut.

Traag en sensueel mastur beerde hij mij anaal. Onder veel gekrijs kwam ik weer heftig klaar. Ik zag de vage glimlach rond zijn lippen. Hij wist wat een willige jongeman op zijn tijd nodig had, dat was zeker!

“Zullen we samen gaan douchen?” vroeg hij.

De douche was beneden en niet erg ruim of modern, maar hij had twee douche-koppen en dat was al heel wat. Er was dus nooit een excuus om een andere vent niet de douche in te laten. Natuurlijk, je zat steeds in elkaars vaarwater en botste steeds met de stijve lullen tegen elkaar op als je je wilde omdraaien, maar dat verhoogde de feestvreugde alleen maar.

Ik kwam vrij snel klaar toen hij de douchestraal op mijn eikel richtte. En we bleven maar douchen. En onze machtige lullen kalmeerden niet. Gerard begon wellustig zijn lul en ballen te zakkenwassen. Hij waste als doorgewinterde zakkenwasser zijn lul met één hand en zijn ballen met de andere. Heel logies en efficiënt! Ik keek naar hem en begon toen op dezelf de wijze mijn lul en ballen te wassen.”

From → Zonder categorie

One Comment
  1. fredvanderwal permalink

    Dit is op Fredvanderwal's Weblog herblogd.

    Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: