Spring naar inhoud

Een goede vriend ging dieper dan een naaste buurvrouw en met mijn vinger in jouw wissedwinger haal ik je driedubbel door de wringer, zou Frank hebben gezegd als hij het lustvolle tafereeltje van twee andere mannen aanschouwd had.

januari 12, 2018

Hop, hop, hop, paardje in galop. Effe hinniken van puur genot! Top of flop! Genitale gymnastiek voor twee heren in duplo zorgde voor plezier voor tien! Knechtjespijn en Meestersgenot.

Met zijn rechterhand streelde en kneedde hij de ballen van Frank en kneep er soms ondeugend in maar bepaald niet zachtzinnig.

Elke keer als Anton kneep of zijn gemanicuurde nagels in de huid  van de balzak groef schreeuwde Frank wild en wanhopig door de combinatie van lust en pijn.

Ik zal je laten lijden, geile, blonde slavenhoer, dacht Anton. Je bent er voor mijn plezier. Je bent mijn lustslaaf en dat zal je blijven. Wie betaalt de veerman?

Zijn vinger dwaalden onderzoekend naar beneden, lieten de ballen even los en streelden de brug tussen balzak en anus waar vrouwelijke mannen onveranderlijk zeer gevoelig waren alsof zij vrouwen waren.

Minuten lang bewerkte hij het vlees daar en gleed toen tussen de stevige ronde billen van Frank en streelde vlinderzacht zijn lustspleet, die Frank altijd veelzeggend mannenkut placht te noemen.

Als het beestje maar een naam had konden ze hem de bout hachelen, dacht de nuchtere Anton bij zichzelf, die best mee wilde in het geile verhaaltjes spuien van Frank. Vuilbekken geilde op, dat was een wet van meten en persen. Ook Frank had daar een aardig handje van als hij geneukt werd. Die kon nog eens vuilbekken onder het neuken! De vullisbakken kleurden van schaamte rood als zij konen hadden gehad.

Steeds nadrukkelijker vingerde Anton zijn mannenkut. Hij voelde zijn roosje wild samen trekken als hij hem aanraakte bij zijn meest intieme plekje om dan weer snel terug te trekken.

Een geile mannenteef is net als een dronken wijf een engel in bed en dat was Frank!

Zo nu en dan bracht Anton zijn geurige reetkees vinger naar de neus van Frank, die steeds geiler werd van zijn eigen lucht en zelfs de vinger in zijn mond wild met zijn tong bewerkte en afzoog alsof het de snokkende lul van Anton was.

Het was duidelijk dat Frank die vinger heel erg lekker vond in zijn mannenkut want steeds dwingender kwam hij met zijn billen zijn hete, sa-pige, wild samen trekkende, hoerige lustgrot aan de onderzoekende anaal  masturberende lustvinger tegemoet en schokte en bokte hij op de regelmaat van de penetrerende middelvinger van Anton terwijl hij bij elke penetratie scherpe klaarkomkreten slaakte. Adam in, Eva uit. Het leek het paradijs wel.

Een goede vriend ging dieper dan een naaste buurvrouw en met mijn vinger in jouw wissedwinger haal ik je driedubbel door de wringer, zou Frank hebben gezegd als hij het lustvolle tafereeltje van twee andere mannen aanschouwd had.

En onderdehand duwde Frank maar zijn bekken omhoog terwijl de vinger hem naaide en in zijn reet niet alleen op en neer en heen en weer bewoog maar ook steeds nadrukkelijker cirkels beschreef in het hete mannenkutje om aldus de vragende, van onversneden homo genot smakkende anus van Frank lekker losjes en soepel te maken voor de grote penetratie een aan-vang zou nemen.

Anton vingerde niet alleen voortdurend de begerige mannenkut maar pijp-te Frank met hete lust om hem helemaal klaar te maken voor de grote finale.

Al vond Anton het nog zo lekker om een willig reetje te vingeren; er moest langzamerhand een einde aan de pret voor Frank komen, want Anton stond ook op springen en wilde het liefst nu snel zijn staaf mixer  tussen die beide opgeworpen lillende glad geschoren lustbollen fel naar binnen stoten, recht in de roos. Hijwas al lang zo geil dat hij de bloemen van het behang neukte en de sterren van de hemel als alles mee zat.

Dat kon vermeld worden in de annalen van het COC.

Nogal logisch zal de lezer zeggen! Tussen twee haakjes en between the buttons: Auteur dezes leest liever de Amerikaanse best seller ‘Who  fingered Freddy?’

Het vervolg ‘Heet van de naald’ was nog in manuscript vorm bijna klaar. Het derde deel zou ‘Met mijn waldhoorn tussen jouw alpen’ heten. De novelle ‘Als Tirolers stoeien gan de Alpen gloeien’ was al persklaar.

Het kan immers niet alleen maar van één kant komen in het sexuele leven tussen twee mannen die van mannen houden! Als twee mannen echt paren hebben twee mannen echt genoten.

Op weg naar het homo huwelijk.

Nou wil het geval dat er een voorgeschiedenis aan vooraf ging. Anton had Frank via een kontakt advertentie in de Leeuwarder Courant opgeschar-reld. Frank was getrouwd maar via een trajct van hetero via bi voor de volle honderd procent homo geworden door de jaren heen door de maatschappelijke ontwikkelingen die niet stil stonden  en de tegenna-tuurlijke homo publiciteit in de media, dat was Anton duidelijk vanaf de allereerste minuut. Een vrouwenkut was toch niet meer dan een pondje paars of roze gekleurde frikando.

Waarom zo’n heupwiegende schat met zijn vragende, wiegelende billen dan toch met een wijf in bed kon liggen was Anton niet helemaal duidelijk en hij wilde het niet weten ook wat daar werd klaar gestoofd door een lul tussen een paar natte, harige schaamlippen diep in die vreselijke meurende vrouwenkut.

De grot van de verschrikkingen. De afgrond.

Kut was kut zo lang er kut op stond, dat gold voor mannen  en voor vrouwen, die van mannen hielden.

Of je nou een natte kut van een vrouw of een natte mannenkut van een gevoelsgenoot befte; het kwam allemaal op hetzelfde neer. Het voorbe-reidende werk keer op keer en dan er in met je koekepeer.

From → Zonder categorie

One Comment
  1. fredvanderwal permalink

    Dit is op Fredvanderwal's Weblog herblogd.

    Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: