Spring naar inhoud

Ze konden met mij alle kanten op, verdulleme nog aan toe,’t is zonde dat ik het zeg! Daar kon ik die wijven toch niet allemaal de schuld van geven! Die konden er toch ook niks aan doen dat ze van onderen niks hadden en alleen maar gegleufd waren bij wijze van inlaadklep?

januari 11, 2018

Nee, een echte liefhebber van het beffen, een zogenaamde befkoning zou ik nooit worden, dat hadden de wijven zelf wel gekonstateerd. Denk nu niet dat ik me voor die algemeen gangbare seksjuwelen dienstverlening te goed voelde als geheime homo want zo ligt het niet.

Oh, nee, hoor helemaal niet!

Laten we elkaar nou vooral geen mietje noemen! Wie gaf me als propere jongen de garantie dat de wijven zullie d’r lui hullie d’r kut wel regelmatig intiem douchten of sprayden?

En spoelden de geëmancipeerde vrouwtjes wel daaglijks het ondeugende (m)anusje van alles helemaal uit? Eigenlijk was ik zelf met mijn veile lusten een anusje van alles, mij-merde ik! Ze konden met mij alle kanten op, verdulleme nog aan toe,’t is zonde dat ik het zeg! Daar kon ik die wijven toch niet allemaal de schuld van geven! Die konden er toch ook niks aan doen dat ze van onderen niks hadden en alleen maar gegleufd waren bij wijze van inlaadklep?

Of was het een inlaatklep? Met een d of met een t? Een inlaat als uitlaat voor de hetero-mannen? Ik kwam er gewoon niet uit zonder geestelijke raadsman! Die wijven hadden mij met hun geiligheid toch niet tot de naar sex hongerende homoseksjuwelen pervert gedreven die ik langzamerhand was geworden na jarenlange anale omgang te hebben ondergaan? Of wel? Niemand kon ik daar toch de schuld van geven behalve mezelf? Nou dan! Ik hield ook niet van haring of bedorven garnalen en als de lucht van kut ergens op leek dan was het daar wel op! Op zoute, rauwe haring, recht uit het vat met zuur! De lucht van een beestenkooi in Artis, dat was het! Ik wilde elk vrouwtje plezieren die er lust in had genitaal of anaal gebeft te worden, maar als ik het voor het kiezen had dan likte ik toch maar het lief-ste nog met smaak liever haar anus dan haar vrouwenkut omdat ik dat ook graag bij een man deed als hij schrijlings over mijn kop ging zitten en me onderdehand uiterst traag ging aftrekken en anuslucht was anus lucht, dat maakte geen reet uit, dat kon me aan mijn hol roesten, daar moest je als man van de wereld niet al te kinderachtig in wezen. Een gat was een gat en verder geen gelul!

Rheumatiek, waterleiding, gasfabriek! Erotiek was nu eenmaal meer dan kut plus lul is neuken en een paar ballen, die er bij hingen alsof ze van de prins geen kwaad wisten! Dat wist mijn vier jaar jongere broertje, die full time homo was geworden ook al lang! Nee, over het full time homoschap moest ik toch nog even nadenken voor ik een beslissing nam! Wat zouden mijn vrienden en vriendinnen wel niet zeggen! Het leven was toch sowieso een grammofoonplaat of je nou man, vrouw, homo-, heteroseksjuweel of een ertusseninnetje was! Alles draaide bij iedereen toch uiteindelijk rond het genitale of anale gaatje! Love makes the world go round! En zonder naald geen muziek! En wat mijn pick up betrof die stond meer up dan down. Ik voelde me ook een 78-toeren gram-mofoonplaat! Van beide zijden bespeelbaar!

En waarom hadden vrouwen ook billen? Over deze vraag moest ik zelf even nadenken. Was het voor de versiering? Soms vroeg ik mij af welke van mijn ex-vriendinnen zich alsnog bij wijze van late inhaalmanoeuvre door mij eens een keer of wat (meerdere keren; om in the mood te raken en goed ingesneden te raken!) tussen haar billen zou willen laten likken in die tweede, geheime, veel strakkere, mysterieuze opening die nooit met opoe was of waar de vlag uithing waarin het zelfs voor een goed afgetrainde homolul veel fijner voelde dan in die vormeloze, slordig gecomponeerde doorsneekutten van dertien in een dozijn. Het leek toch in de kuttengalerij vaak wel een zootje gerafelde, afgeragde belegen slordig door malkander gegooide rosbieflappen in alle kleuren van de regenboog! Ik bedoel; zou die dame uit Haarlem zich anaal willen laten verwennen door mijn perverse tong of onderzoekende vingers?

Wie zou het zeggen? En wat hadden we gedacht van  Catharina di Pinah, die hete, Spaans ogende zwartharige meid met die gitzwarte overvloedige dos schaamhaar? Of Alice, met haar spannende lingerie, die ze mij zo vaak liet aan trekken toen ik nog jong, slank, bruin verbrand, een lust voor het oog van mannen en vrouwen die me verhit achterna liepen op het goudgele Zandvoortse strand, hoe zij mijn ogen opmaakte en me als een hoer behandelde (die ik ook toen al was. Hoe vaak ging ik des avonds na-dat ik uren lang met Alice had liggen vrijen en twee, drie keer was klaar gekomen niet naar de Haar-lemmer Hi Ha Hee Homo Hout? De spannende jarretel gordel die mijn  vlees vrouwelijk en lustvol deed opbollen, de zwart kanten doorkijkbustehouder met het roosje tussen de cups geborduurd, de strakke, geheimzinnig glanzende zwarte nylons, het minieme da-messlipje, dat strak om mijn geslacht spande om dat daar eigenlijk geen ruimte voor was? Het kledingstuk bij uitstek dat gemaakt was ter ontkenning van een lul en een paar ballen!

Alice wilde altijd al zo graag dat ik per dag minstens een half uur besteedde aan het snokkend voorover liggen tussen haar dijen met de blote billen omhoog ten hemel geheven om een potje in haar kut te liggen loeren terwijl ik als tegenprestatie mezelf mocht liggen afrukken of in haar mond klaar komen!

De dametjes maakten zich het weer eens gemakkelijk! Karin? Zou die er wat voor voelen om geil gereetbeft te worden door mijn ruige artiesten-tong met de goed ontwikkelde smaak papillen ondanks dat ik jaren lang Braziliaanse, zoet geurende sigaren had gerookt?

Ik besloot er maar niet langer over te philosopheren! Binnen een kwartier zou ik zelf de sigaar zijn! Het was te hopen dat het geen stinksigaar zou worden want dan was ik helemaal in de aap gelogeerd! Tussen twee haakjes: Mocht een gezonde Hollandse jongen met een behoorlijke seksuwelen appetiet en perverse goesting  zich ook eens lekker in zijn reet laten naaien door een geile peer terwijl die stevig in mijn tepels kneep?

Nou dan!

En waarom waren de meeste van die o-zo-moderne wijven eigenlijk helemaal niet genegen een goed ingevette voorbinddildo stevig om te gorden, me met handen en voeten weerloos aan bed vast te binden (of aan de centrale verwarmingsradiator. Kreeg je het in elk geval niet al te koud als de ketel tenminste geen dienst weigerde) en mij eens lekker stevig in mijn lusthol, ook wel genaamd mannenkut, te naaien?

De vrouwtjes waren toch zo geëmancipeerd in het vooronder tegenwoordig? Maar als het op een duidelijk aktieve rol bij het neuken aan kwam bliezen ze de aftocht! Waarom zouden de mannen altijd het voortouw moeten nemen in bed! Iedereen kon toch op zijn tijd het voortouw pakken? Nou dan! Daar was het voortouw juist voor! Om gepakt te worden, onafhankelijk van de sexe. Ze hadden toch allemaal een paar jatten aan de uiteinden van de  armen? Ze hadden toch niet tien duimen aan hun handen waar ze niks mee konden klaar spelen? Daar zou ik wel eens antwoord op willen krijgen! Wie van de dames of heren meldt zich eens schriftelijk of mondeling aan voor bovengenoemde aktiviteit in ruil voor een stevige partij anaal beffen door ondergetekende? Niet dringen, dames! De heren mogen even blijven zitten! Dames gaan voor!Als de heren geweest zijn!

From → Zonder categorie

One Comment
  1. fredvanderwal permalink

    Dit is op Fredvanderwal's Weblog herblogd.

    Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: