Spring naar inhoud

EEN BEETJE BI-SCHIERIG (DEEL 5)

januari 11, 2018

Vrouwen die het met vrouwen deden en mannen met mannen. Groot  gelijk hadden ze toch ook. Eigen vlees eerst, dan de andere sexe als vleesvervanger.

Frank had er geen enkele moeite mee en genoot van de verkrachtingen die hij bij warme zomers onderging als lekker ding  in de waterleidingduinen waar verlaten bunkers dienden als neukhol voor mannen die in lust ontbrandden voor andere mannen en hij liet zijn kundigheden op dat gebied merken door wild te kronkelen met zijn heupen.

Even op de krik nemen! Stoten op de korte keu! Het zakkenbiljart voor één stoot- stok en twee ballen! Het pientere pookje standje stijf paraat. De ballen opgekropt tegen de steel. Voor Frank was het als passieve jongeman van niet geneukt toch lekker. Zijn aanranders vonden dat hij zichzelf  maar moest klaar maken en keken nauwlettend toe dat het gebeurde.

Na de verkrachting van Frank in het gym lokaal was ook Frank bekeerd tot de mannenliefde die alle verstand te boven gaat. Het gevolg was dat Frank het hele jaar bij zijn verkrachters om de beurt aan huis ging komen voor bijles op het seks-uele vlak.

Frank werd het willige jongenshoertje van zeven geile klasgenoten van de man-lijke kunne en genoot er van! Zo haalde iedereen zijn voordeel uit andermans manlijk deel en de goed bereden mannenkut van Frank!

Zim had de aangename gewoonte Frank onverhoeds voorover op de keuken tafel te dwingen, zijn jeans en slipje van zijn togus te scheuren en zijn met speeksel glad gemaakte lul hard naar binnen te stompen.

En Frank? Die liet het over zich heen komen en genoot meer dan menigeen onder het lerarencorps voor wenselijk had gehouden!

Hij werd goed ingewerkt en zag het als daily exercise voor later. En zo kwam iedereen aan zijn trekken….

 

From → Zonder categorie

Geef een reactie

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: