Spring naar inhoud

EEN BEETJE BI-SCHIERIG (DEEL 4)

januari 11, 2018

Waarom zo’n heupwiegende schat met zijn vragende, wiegelende billen dan toch met een wijf in bed kon liggen was Anton niet helemaal duidelijk en hij wilde het niet weten ook wat daar werd klaar gestoofd door een lul tussen een paar natte, harige schaamlippen diep in die vreselijke vrouwenkut.

De grot van de verschrikkingen.

Kut was kut zo lang er kut op stond, dat gold voor mannen  en voor vrouwen, die van mannen hielden. Of je nou een natte kut van een vrouw of een natte mannenkut van een gevoelsgenoot befte; het kwam allemaal op hetzelfde neer. Het voorbereidende werk en dan er in met je koekepeer.

Veel respect kon hij er niet voor op brengen wat die gehuwde homos betrof, die wilden gewoon van twee van der Wallen vreten. Je las dat ook in die ontuchtige verhalen van Fred van der Wal. Anton hield van duidelijkheid en recht door zee met zijn lul in andermans snee om een feestje te vieren tussen de lustbollen door zijn liefdewerk te verrichten alsof het aangenomen werk was.

Hij had zat mannen geneukt, die al van jongs af aan voor hem vielen als een hete aardappel uit een heterobek. Hij was dertien jaar oud toen hij zijn broertje pijpte. Er ging niks boven de lucht van wilde tijm in de Kennemerduinen en een goed ontwikkelde volwassen, forse mannenlul tot aan de wortel in een vragende mond. De genitale geur van het manlijk geslachtsdeel wond hem van af het begin op.

Hij was sexueel niets te kort gekomen.

Biseksjuwelen en Homoseksjuwelen hadden de beste seks en stonden gelijk in brand. Hij was gepokt en gemazeld met zijn lul diep in de mannenkutten die zich aanboden.

Er was een stijgend overschot aan mannen -getrouwd of niet- die zich wilden laten neuken. Het was de grote trend van het moment. Elke echte vent wilde tegenwoordig met een tangaslipje vol liefde andermans lul in zijn hete krent. Anders telde je niet mee met de mannen van de wereld.

 

Frank doeg altijd nylons, een jarretelgordel die zijn vlees sensueel deed opbollen, een strak, half doorzichtig tangaslipje en een doorkijk bustehouder die zijn opge-bonden, gewelfde mannentietjes goed profileerde en door de zijdezachte cups priemden een paar spitse, stijve tepels de kijker brutaaal tegemoet met een uitdrukking van Jetzt komm ich met mijn Jetsers. Und ein Profi kennt kein Moral.

Sommige mannen moesten even slikken als ze de opgeworpen geprononceerde lustbollen met de voortdurende stijve lustknoppen aanschouwden en vroegen met droge keel aan Frank of hij stevig aan de hormonen was, maar het was allemaal puur natuur!

Mannentieten geilden enorm op en waren de grote mode.

Frank had van jongs af aan al tieten en zich daar nooit voor geschaamd. Al in de eerste klas van het Vossius gymnasium grepen de jongens hem regelmatig in het voorbijgaan op de gang of in de kleedkamer van het gymnastieklokaal wellustig bij zijn volle borsten cup C en één maal kwam het na een gymnastiekles  tot een goed georganiseerde groepsverkrachting onder leiding van de aantrekkelijke, maar niet al te snuggere zeventienjarige Zim de Zoete die voor de derde keer met zijn grote voeten het eerste jaar over deed en toen zag Frank voor het eerst een prachtige, grote, stijve lul van negentien centimeter uit een schaambos op hem gericht alsof het een wapen was dat elk moment kon afgaan en liet zich willoos in de gymzaal over een bok leggen met de billen in de achteruit stand voor de ach-terwaartse achteruit oefningen, hij werkte als lust object optimaal mee, voelde hoe zijn polsen en enkels werden vast gebonden, hoe hij een van zijn eigen onder-broek gemaakte prop in zijn mond kreeg en vervolgens zijn sappige, wild samen krampende anus goed ingevet werd met een paar flinke kwakken Zwitsal, warm gemaakt op de handpalm van de ervaren Zim opdat het roosje van vlees niet zou schrikken door de kou,  glijzalf, die door de geoefende vingers van de geile, po-tente Zim in kleine porties de jonge, nog maagdelijke, sappige, veerkrachtige, mannenkut werd ingebracht door de ervaren anale jong-ens verkrachter, die me-nig willig en onwillig jongens kutje had gepenetreerd en zo regelmatig jongens voor goed tot meisje maakte.  Eén keer door Zim geneukt betekende meestal dat de onderworpen boy voor goed tot de mannen was bekeerd, want Zim kon er wat van, die ouwe rukker.

Hoeveel mannen werden niet op hetzelfde moment in de hele wereld tot vrouwtje gemaakt door andere mannen?  Het was standaardprocedure in de moderne maat-schappij.

From → Zonder categorie

Geef een reactie

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: