Spring naar inhoud

EEN BEETJE BI-SCHIERIG (DEEL 3)

januari 11, 2018

Hop, hop, hop, paardje in galop. Effe hinniken van puur genot! Top of flop! Genitale gymnastiek voor twee heren in duplo zorgde voor plezier voor tien! Knechtjespijn en Meestersgenot.

Met zijn rechterhand streelde en kneedde hij de ballen van Frank en kneep er soms ondeugend in maar bepaald niet zachtzinnig.

Elke keer als Anton kneep of zijn gemanicuurde nagels in de huid  van de balzak groef schreeuwde Frank wild en wanhopig door de combinatie van lust en pijn.

Ik zal je laten lijden, geile, blonde slavenhoer, dacht Anton. Je bent er voor mijn plezier. Je bent mijn lustslaaf en dat zal je blijven. Wie betaalt de veerman?

Zijn vinger dwaalden onderzoekend naar beneden, lieten de ballen even los en streelden de brug tussen balzak en anus waar vrouwelijke mannen onveranderlijk zeer gevoelig waren alsof zij vrouwen waren.

Minuten lang bewerkte hij het vlees daar en gleed toen tussen de stevige ronde billen van Frank en streelde vlinderzacht zijn lustspleet, die Frank altijd veelzeg-gend mannenkut placht te noemen.

Als het beestje maar een naam had konden ze hem de bout hachelen, dacht de nuchtere Anton bij zichzelf, die best mee wilde in het geile verhaaltjes spuien van Frank. Vuilbeken geilde op, dat was een wet van meten en persen. Ook Frank had daar een aardig handje van als hij geneukt werd. Die kon nog eens vuilbekken onder het neuken! De vullisbakken kleurden van schaamte rood als zij konen hadden gehad.

 

Steeds nadrukkelijker vingerde Anton zijn mannenkut. Hij voelde zijn roosje wild samen trekken als hij hem aanraakte bij zijn meest intieme plekje om dan weer snel terug te trekken.

Een geile mannenteef is net als een dronken wijf een engel in bed en dat was Frank!

Zo nu en dan bracht Anton zijn geurige reetkees vinger naar de neus van Frank, die steeds geiler werd van zijn eigen lucht en zelfs de vinger in zijn mond wild met zijn tong bewerkte en afzoog alsof het de snokkende lul van Anton was.

Het was duidelijk dat Frank die vinger heel erg lekker vond in zijn mannenkut want steeds dwingender kwam hij met zijn billen zijn hete, sappige, wild samen trekkende, hoerige lustgrot aan de onderzoekende anaal  masturberende lustving-er tegemoet en schokte en bokte hij op de regelmaat van de penetrerende middel-vinger van Anton terwijl hij bij elke penetratie scherpe klaarkomkreten slaakte.

Een goede vriend ging dieper dan een naaste buurvrouw en met mijn vinger in jouw wissedwinger, zou Frank hebben gezegd als hij het lustvolle tafereeltje van twee andere mannen aanschouwd had.

En onderdehand duwde Frank maar zijn bekken omhoog terwijl de vinger hem naaide en in zijn reet niet alleen op en neer en heen en weer bewoog maar ook steeds nadrukkelijker cirkels beschreef in het hete mannenkutje om aldus de vra-gende, van onversneden homo genot smakkende anus van Frank lekker losjes en soepel te maken voor de grote penetratie een aanvang zou nemen.

Anton vingerde niet alleen voortdurend de begerige mannenkut maar pijpte Frank om met lust om hem helemaal klaar te maken voor de grote finale.

Al vond Anton het nog zo lekker om een willig reetje te vingeren; er moest lang-zamerhand een einde aan de pret voor Frank komen, want Anton stond langza-merhand ook op springen en wilde het liefst nu snel zijn staaf mixer  tussen die beide opgeworpen lillende glad geschoren lustbollen fel naar binnen stoten, recht in de roos.

Dat kon vermeld worden in de annalen van het COC.

Nogal logisch zal de lezer zeggen! Auteur deze leest liever de Amerikaanse best seller ‘Who  fingered Freddy?’

Het kan immers niet alleen maar van één kant komen in het sexuele leven tussen twee mannen die van mannen houden! Als twee mannen echt paren hebben twee mannen echt genoten.

Op weg naar het homo huwelijk.

Nou wil het geval dat er een voorgeschiedenis aan vooraf ging. Anton had Frank via een kontakt advertentie in de Leeuwarder Courant opgescharreld. Frank was getrouwd maar voor de volle honderd procent homo geworden door de jaren heen door de maatschappelijke ontwikkellingen en de tegennatuurlijke homo publici-teit in de media, dat was Anton duidelijk vanaf de allereerste minuut.

From → Zonder categorie

One Comment
  1. fredvanderwal permalink

    Dit is op Fredvanderwal's Weblog herblogd.

    Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: