Spring naar inhoud

FRANK WAS EEN BEETJE BI-SCHIERIG (DEEL 2)

januari 10, 2018

Anton zoog op de eikel en liet heel langzaam de lul die beslist niet langer dan zes-tien centimeter in erectie was, diep  zijn keel in glijden. Typisch was wel dat de lul van Frank even lang en even dik was als de lul van Frank, alleen was die niet besneden en had een vernauwde voorhuid die met moeite over de eikel kon wor-den getrokken.

Niet dat het Anton iets uitmaakte. Alles had zo zijn charme in pikkiesland.

“Ooooaaaahhhhhoeiboei….”schreeuwde Frank van hete, onderdanige, masochistische vrouwelijke lust.

“Houtjedebek of ik doe je wat”, riep Anton die helemaal uit zijn concentratie raakte door dat dierlijke gekrijs van Frank.

Elke keer als de mond van Anton zijn lul naar binnen zoog krijste hij als een dood ordinaire klaar komkrijsketel uit het Rozenprieel, een achterbuurt in Haarlem waar wat afgekrijst werd tijdens de gangbare niet al te intieme seksjuwelen om-gang die tot in de Kruisstraat straten ver was te horen.

Als Anton echt supergeil werd van een naakte man vond hij het begrijpelijker wijze wel heel lekker om met zijn ene vrije hand aan zijn eigen lul te zitten pe-nen en pompen, vooral omdat Frank in zijn wellust achterover lag en echt helemaal weg geilde met van die weg gedraaide ogen alsof hij op het punt stond buiten westen te raken en niet in staat was voldoende tegenspel te bieden. Anton wist dat een jongen of man in die toestand niet echt veel kon uit richten, die was veel te veel in de geile geest die een ieder op zijn tijd beving met zichzelf bezig.

Hij draaide zichzelf honderdtachtig graden om in de algemeen gangbare negen-enzestig stand en zoog de lul weer met kracht naar binnen en kneedde de luststaaf met zijn samentrekkende keelspieren.

Ondertussen bleef hij zichzelf heel traag aftrekken om het orgasme niet te snel te laten op komen. Het mooiste was toch allebei samen op het zelfde moment klaar te komen, want dat was puur geluk. Frank had hem indertijd verteld dat zijn twee-de vriendin Friebie, een al wat oudere kleuter onderwijzeres uit het Diepersloot-kwartier in Gasselte daar altijd in slaagde als zij hem woest bereed en hij onder lag.

Lekker tegen elkaar op krijsen. Het lustvolle smartelijke koor van het tegennatuurlijke orgasme. Een duootje gelijkslachtelijke tiepes was via intensieve achterwaartse achteruit oefeningen nooit weg.

Frank kwam weer wat bij en kreeg in de gaten dat Anton zichzelf zat te bevre-digen. Dat vond hij niet helemaal eerlijk, dus duwde hij de hand van Anton weg bij zijn hete scheurijzer en nam het masturberen van hem over met hart en ziel.

“Weg douwen! Dat heb je meer gedaan, lekkere geilmieter!” flitste het door Anton heen.

Lekker vond hij dat die knedende, melkende, pompende, warme, boterzachte handpalm, de sterke vingers die zijn lustpaal gretig grepen en kneedden, de nagels die over de huid van zijn strak gespannen balzak gingen om hem nog meer op te hitsen.

Een lekker wijf was die Frank, minstens zo lekker als die hoerenteef van laatst.

Een wijf was natuurlijk een wijf in bed, een gat bovendien een gat en dat be-tekende dat er sowieso stevig en vooral lang doorgeneukt ging worden tot de rook er af sloeg door het vuur van de hartstochten.

Wie zich aan Anton Wachtermans over gaf met zijn hele hebben en houwen in zijn blote togus zou het weten en dagen lang met een pijnlijk uitgescheurd anusje rond lopen want als iemand van stevig raggen hield met zijn doorgewinterde pleeborstel…daar konden hele volksstammen in homoland over mee praten. Anus kloven van een baliekluiver. Seks en pijn hoorden nu eenmaal bij elkaar als dak hoort bij gootje en zeil hoort bij bootje.

Nu had Anton in elk geval voorlopig een hand vrij. Hij liet op plagerige wijze de lul van Frank uit zijn mond floepen met een ploppend geluid alsof een champag-nekurk van de fles sprong.

Even kronkelde Frank toen Anton zijn hoofd op de gespierde dij van Frank legde en de vrij gekomen kletsnatte lul omvatte met zijn linkerhand vlak bij de wortel en hij weer de gespannen lustveer van Frank naar binnen zoog en wild zijn hoofd op en neer begon te bewegen.

From → Zonder categorie

One Comment
  1. fredvanderwal permalink

    Dit is op Fredvanderwal's Weblog herblogd.

    Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: