Spring naar inhoud

FRANK WAS EEN BEETJE BI-SCHIERIG (DEEL 1)

januari 10, 2018

Anton zag met genoegen dat Franks mooie, melancholieke, grijsblauwe ogen steeds waziger gingen kijken naarmate het later op de avond werd door de mix van drank en de door de intieme gesprekken die al lang over meer dan alleen maar kutjes en kalfjes gingen en de daardoor opgewek te inherente geilheid en wist wat het betekende.

Een uitputtingslag die hij ging winnen en Frank verliezen! Waar het op uit zou draaien was als in een draaiboek al lang vantevoren bekend. Hij kon Frank wel met huid en haar op eten zoals hij daar na maanden lang het hof te zijn gemaakt voor Anton eindelijk letterlijk en figuurlijk door de knieën was gegaan en nu voor het eerst schaamteloos naakt en willig naast hem op de bank zat.

Hij was toch ook net een wijf die halve zool met zijn artistieke inslag en vrouwe-lijke uitborst, dacht Anton en daar had hij niets op tegen want die mannen en jongens met een duidelijk sterke vrouwelijke intuïtieve inslag waren het meest ongeremd, willig, volgzaam en geil in bed omdat ze altijd gehoorzaamden aan elke gril van uit hun eigen onderdanige vrouwelijke instelling als een manlijke dominante minnaar ze onderwierp.

Veel boys waren van nature zo dubbel als wat. Niks mis mee.

Net een grammofoonplaat!

Dubbel bespeelbaar en tot aan het gaatje, maar als het effe kon er gelijk in. Anale seks. De sprong in het diepe noemde hij dat!

Frank keek even verrast op toen Anton zijn glad geschoren, geparfumeerde oksels kuste en likte.

Zelfs de geile gereformeerde Els Dubbeldam van het Zoute Griottenplein 17 uit de Watergraafsmeer, die toch echt sexueel van wanten wist doordat ze al vanaf haar twaalfde was ingenaaid door de gereformeerde Zuiderbroeders, had dat nog nooit iets gedaan wat penetratie van de vragende mannenkut betrof.

Niet dat ze er iets op tegen zou hebben gehad; ze was gewoon niet op de ge-dachte gekomen en als ze dat wel was geweest had ze een tegenprestatie vereist als bef liefhebster die er niet om loog en zou hij met zijn tong als leren lap oraal haar kut of anus hebben moeten bevredigen, hetgeen hij als latente homosexueel zeker zou hebben geweigerd.

Hij gruwde bij de gedachte alleen al!

Antons lul begon steeds harder te kloppen als een zwerende elfde vinger en werd nog harder dan hij al was, met zijn machtige vierentwintig centimeters aan heet, paars dooraderd neukvlees. Hij boog zich voor over en zoog op de spitse, veer-krachtige, kleine tiettepels van Frank tot deze begon te kronkelen en te kreunen van genot.

Frank genoot er altijd van als zijn tietjes en tepels stevig te pakken werden geno-men. Ton likte zijn navel als eerbetoon aan het verleidelijke jonge mannen lich-aam van nog geen drie en twintig jaar oud.

Frank had zijdezacht, vrouwelijk krullend schaamhaar, een dichte bosschage die een sluimerend, diep, intiem, geurig geheim leek te verbergen, een grot van Ali Baba zonder de zeven rovers die alleen door een geheim toverwoord open zou gaan als na het commando Sesam open U.

Frank was al aardig op weg zich weer eens volledig te onderwerpen aan Antons geile lusten. Hij smeekte er gewoon om.

“Lik mijn ballen, neem mijn mannenclit in je mond alsjeblieft!” fluisterde Frank in vervoering.

Lik me bolle reet, die gast heeft geen mannenclit, wat lult ie nou weer, maar ge-woon een lekkere mannenlul, dacht Anton van de weeromstuit en sloot op deli-cate wijze zijn lippen eerste om de ene bal, daarna om de andere alsof hij van een verboden vrucht in het paradijs proefde. Tegelijkertijd sloeg hij van klits klets klandere met de vlakke hand op de billen van Frank om het vlees mals te maken, en aan te braden zoals hij altijd zei om de onderdanige verbaal flink op te juinen. Hij nam de ballen uit de rulle balzak daarna allebei in zijn mond en maakte ze kletsnat met zijn hete, geile bek die droop van het speeksel.

Grote, harde, sappige ballen in een behaarde balzak. Harde ballen, zacht gras. Vreemd genoeg was Anton er van uit gegaan dat Frank, net als zijn vorige min-nares Frank, als vrouwelijk ingestelde man niet alleen goed ontwikkelde borsten met stijve, vooruit priemende vrouwelijk gevoelige tiet tepels, maar door gebrek aan manlijke hormonen juist heel kleine ballen zou hebben, als was hij een hermafrodiet. Niet iedere man die de vrouwelijk rol verkoos  had vrouwelijk ont-wikkelde secundaire geslachtskenmerken, dat wist Anton ook wel.

Veel tijd om hier over verder te filosoferen had hij niet want er was weer werk aan de seksjuwelen winkel.

“Pijp me, please, please me!” vroeg Frank dringend. Hij had tot in de vierde klas van de christelijke kweekschool te Bloemendaal als keuzevak Engels gehad en dit waren de vruchten van de studie; uit snobisme doorspekte hij zijn Nederlands met Amerikaanse en Engelse woorden en dat hij zich hier als een wijf oraal liet be-dienen en luxueus achterover lag vol overgave aan zijn hete, perverse minnaar was weer een heel andere kant van hem als goed gelovig gristenmens die de wijze van omgaan der Sodomieten bij voorkeur diende te verwerpen van meneer de dominee.

From → Zonder categorie

One Comment
  1. fredvanderwal permalink

    Dit is op Fredvanderwal's Weblog herblogd.

    Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: