Skip to content

De laatste uitvinding op Behagebied op Bijbelse grondslag is de gepantserde Armageddon BeHa, die volgens Fred van der Wal echt in een behoefte gaat voorzien in deze apocalyptiese tijden

juli 16, 2017

De laatste uitvinding op Behagebied op Bijbelse grondslag is de gepantserde Armageddon BeHa, die volgens U echt in een behoefte gaat voorzien in deze apocalyptiese tijden, waarin zelfs een oppervlakkige omroep als de E.O. groot kan groeien?

Japanners geloven in de okkulte onheils profeet Nostradamus en zijn als Oosterlingen bereid radikale maatregelen te nemen om zich tegen de mogelijke uitkomsten van zijn voorspellingen te wapenen. De Franse astroloog/spiritist voorspelde vier eeuwen geleden dat in juli 1999 de wereld wel iets heel naars zou overkomen.

Wat was niet helemaal duidelijk maar het zou gaan om een grote Terror die van de hemel af zou komen en voor de bijgelovige Japanners is het genoeg om onmiddellijk technologische voorzorgsmaatregelen op het kwetsbare Be Hagebied te nemen. Lingerie fabrikant Triumph Internatio-nal kwam met een wel heel bij zondere Nostradamus-gadget op de BeHa markt: een bustehouder die vol otomaties waarschuwt tegen raketten en meteoren.

Daarvoor hebben technici in de schouder bandjes gevoelige, geavanceerde sensoren en tussen de cups een radar antenne ingebouwd die waarschuw-en tegen objekten die uit de hemel naar beneden komen. Lampjes die op tepels zitten gemonteerd gaan knipperen bij onraad, zodat men bij drei-gend gevaar altijd bijtijds gewaarschuwd is.

U vindt het misschien allemaal maar een banaal en flauw grapje, maar voor de gemiddelde zak Japanner met zijn korte kromme poten is het uiterst serieus, want zeker twintig procent van de inwoners in het land van de rijzende zon gelooft in de profetie van de valse profeet Nostradamus. Paco Rabanne riep zichzelf eveneens tot onheils profeet uit en beweerde dat tijdens de zonsver duistering van aug. 1999 het Russiese ruimte station Mir op Parij zou neer storten. Rabanne kan zich beter bij zijn mode-produkten houden in plaats van nonsens te verkopen.

From → Zonder categorie

Geef een reactie

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: