Skip to content

Hij was leeg geneukt,zat muurvast ondanks zijn ongebreidelde sexleven, totdat hij de succesvolle Remy Martin ontmoette, telg uit een oud adelijk Frans geslacht van vrolijke, begaafde drinkebroers die naar Amsterdam was geëmigreerd.

juli 5, 2017

Ieder keer als hij sexueel genomen werd door een man of vrouw voelde hij een grote dorre doodsheid in zich.Tijdens de sex was het weliswaar even vliegen langs de maan en verder, maar daar na was er geen verbondenheid of een gevoel van warmte. Hooguit een fysieke bevrediging. En meestal werd dit gevoel begeleid door een innerlijke bit- terheid waardoor hij plotseling in bed in een redeloze woede kon uitbarsten en zijn sexuele partner soms hardhandig het bed uit schopte. Het werd tot een obsessie voor hem dat hij dubbel en dwars leven in zich wilde voelen na een goede neukpartij en geen dor doods gevoel. Daar deed hij het immers niet voor! Maar wat hij ook deed, welke standjes hij ook uitprobeerde, welke kombinaties in bed met drie, vier mannen en vrouwen of meerdere personen, het hielp allemaal niets! Des te harder hij neukte, des te leger voelde hij zich! Maar wat hij ook deed,in welke bochten hij zich ook sexueel wrong, nooit was er een straaltje hoop in de richting die hij uit wilde. Hij was leeg geneukt,zat muurvast ondanks zijn ongebreidelde sexleven, totdat hij de succesvolle Remy Martin ontmoette, telg uit een oud adelijk Frans geslacht van vrolijke, begaafde drinkebroers die naar Amsterdam was geëmigreerd.

Remy kwam uitParijs; hij was daar vroeger predikant geweest maar was na een paar sex schandalen waarbij uitkwam dat hij manlijke zowel als vrouwelijke leden van zijn kerk op het altaar of het doopvont neukte maar bij gebrek aan andere mogelijkheden overgestapt op het zakenleven waar hij multimiljonair was geworden met het verkopen van occulte boeken. Hij was een indrukwekkende manlijke persoonlijkheid. Remy was lang, knap, bruin verbrand, kleedde zich zeer goed, was hoog ontwikkeld, sprak uiterst beschaafd en bewoog zich met gemak in elk gezelschap en had een ontwapenende glimlach en een stralend wit gebit.

Remy en Frank mochten elkaar vanaf het eerste ogen blik dat ze elkaar op een cocktailparty ontmoetten en al na tien minuten met el kaar hartstochtelijk sex bedreven op het toilet van het hotel waar de party werd gegeven.

Dezelfde avond vertelde Frank onder tranen zijn levensgeschiedenis aan Remy toen ze in zijn flat waren na afloop van de party.

Hij was heel verbaasd dat Remy er op reageerde alsof het allemaal niets bijzon-ders was voor een man om je in de ombouw te gooie, maar wat Frank nog meer verbaasde was Remys volledige begrip voor zijn moeite bij de sexuele gemeen-schap met mannen en met vrouwen en het onvermijdelijke voor- en naspel. Frank vertelde dat hij uitsluitend sexuele bevrediging kon putten uit snelle, gepassio-neerde, dierlijke, emotieloze sexuele sadomasochistiese kontakten zonder veel omhaal en waar gevoelens geen enkele rol bij speelden. Uitsluitend de snelle wederzijdse sexuele bevrediging van de primaire lusten zonder enige  verdere konsekwentie of  emotionele binding telde bij hem.

”Ik weet wel een manier om daar heel afdoende iets aan te doen !” zei Remy op geheimzinnige toon en keek Frank licht spottend aan.

”Hoe wil je dat dan aanpakken?” vroeg Frank nieuws gierig.

”Het moet een variant op een zeer nauwkeurig mystiek huwelijk van lichaam en psyche geregeld moe ten worden in de stijl vande grote mysticus  Christian Ro-senkreutz! In moderne termen; de computer van je innerlijke centrale controle eenheid is niet fijn genoeg afgesteld, daarom sla je ook soms op tilt in bed. Fine Tuning noemen wij dat proces van afstellen met een goed Engels woord. Een huwelijk is ook een soort van fine tuning, weet je, maar dan weer heel anders…”

”Een huwelijk? Wat voor een huwelijk? Een huwelijk is onmogelijk voor de wet want ik ben een transseksjueeel! Kinderen zullen er nooit kunnen komen hoe goed je me ook met mijn hele hebben en houwen van onderen  in de fine tuning gooit! Ben je soms een psychiater, dat zijn me ook van die fijntjoeners, toch?” Remy glimlachte begrijpend en streelde het lange blonde haar van Frank en daarna zijn borsten uitvoerig.

”Het huwelijk waar ik aan denk is zelfs voor jou niet onmogelijk. Je hebt alleen de juiste partner en omstandigheden nodig. Moonlight serenade, maar dan mys-tiek. Je weet het niet maar je bent door enkele stadia gegaan die je hebben voorbereid op dat huwelijk. De eerste inwijding was die huwelijksnacht op het ogenblik dat je je vrouw nam en toen je daarna bezeten werd anaal door die demon, die je wijsheid en onderscheidings vermogen heeft gegeven. Het is een geschenk geweest vanuit het onzichtbare, dat moet je nooit vergeten! Voor je was geboren was dat al voorbeschikt door de goden!

De tweede inwijding was het moment waar op je sexuele gemeenschap had met die stervende vrouw! Je hebt daar heel goed aan gedaan! De derde inwijding was het moment in het ziekenhuis dat je van man vrouw werd en de vierde graad van inwijding zul je bereiken bij het mystieke huwelijk! En vergeet niet dat er dan na het  Adeptus Minor rituaal nog zes graden volgen! Laat alles verder maar aan mij over en je zult versteld staan! De goden hebben beschikt! De goden hebben ge-sproken!”

From → Zonder categorie

Geef een reactie

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: