Skip to content

Hij voelde zich in een verheven, serene stemming en wandelde naakt met de anderen mee in de heilige processie ter ere van de Satan, voorbij de lange zwarte kaarsen met hun groengouden vlammen, totdat zij het achterste altaar bereikt had den.

juli 5, 2017

Hij voelde zich in een verheven, serene stemming en wandelde naakt met de anderen mee in de heilige processie ter ere van de Satan, voorbij de lange zwarte kaarsen met hun groengouden vlammen, totdat zij het achterste altaar bereikt had den. Nu had hij er geen enkele verdere moeite meer mee in het begrijpen van wat hier gaande was en wat er van hem verwacht werd. Hij wachtte in een erotiese stemming uiterst passief en rustig op wat ging komen.

Drie mannen en drie vrouwen tilden Frank op en legden hem plat op zijn rug op het altaar. Father Simson kwam vervolgens naar voren met een kelk in zijn han-den. Iemand legde een kleine opgevouwen linnen doek  over Franks onderbuik. Father Simson zette de kelk op de doek. Toen hoor de Frank drie stemmen die de openingswoorden van de oude Latijnse roomsch katholieke mis zongen: ”In Nomine Patris et Filii et Spiritus Sancti et domini  nostri Sa-ta-nas.”

De laatste drie Latijnse woorden voegden de satans aanbidders op eigen gelegen-heid aan toe.

Nu begreep Frank het eindelijk wat zijn bestemming was. Hij voelde een vreemde stijgende sterk erotiese bedwelmende opwinding over zich komen.

Father Simson was begonnen te lezen uit een in zwart leer gebonden groot boek waar op de buitenkant een groot pentagram stond met een geitenkop in het mid-den. Het boek werd vast gehouden door een ongeveer vijfendertig jaar oude mooie vrouw, naakt en aantrekkelijk. Bij het lezen maakte father Simson plech-tige magiese gebaren met de handen. De andere satans aanbidders hadden zich in twee concentriese cirkels opgesteld: de binnenste cirkel bestond uit mannen, die de linker hand op het naakte lichaam van Frank hadden geplaatst. Zij die in de buitenste cirkel stonden waren allemaal naakte vrouwen die hun linkerhanden op de heup van de mannen hadden geplaatst en met de rechter het in opgewonden toestand verkerende manlijke geslachtsdeel omvaamde.

Vlak voor de consecratie prikte een vrouw in een ader in Franks arm en liet een paar druppels bloed in de kelk met wijn vallen.

Toen Father Simson een maal de woorden van de consecratie (Dit is mijn lichaam…) had uitgesproken, gingen de gasten in paren op de grond liggen en begonnen hun sexuele voorspel.

Father Simson klom op het altaar, nam de kelk, nipte er aan, hield hem bij Franks lippen zodat hij er aan kon nippen en gaf hem toen door aan het dichtstbijzijnde paar. Terwijl dit paar aan de kelk nipte, begon Father Simson die zich met zijn stijve king size lul  gepositioneerd had tussen Franks gespreide dijen ritmies in en uit Franks geheime opening te gaan waarbij hij als refrein zei:”Sa-tan…Sa-tan!…Sa-tan! Sa-tan in, Sa-tan uit! Adam in, Eva uit! Adem in, adem uit!” waarbij hij de eerste lettergreep van Satan uitrekte als hij bij Frank naar buiten ging met zijn goed ingevette lul tot aan het topje van zijn geslacht en de tweede lettergreep met veel nadruk uitsprak als hij uiterst beheerts tot aan de wortel bij Frank naar binnen drong. Als een paar van de Satans aanbidders de kelk der abominaties hadden door gegeven begonnen zij onmiddelllijk te paren, waarbij het merkwaardig was om te zien dat elk paar een ander standje aannam alsof het allemaal vantevoren was geregisseerd.

De beker werd verder door gegeven totdat alle mannen, vrouwen en father Simson in het zelfde ritme de ode aan satan zongen en er lustig op los paarden. Na een sexuele orgie die uren duurde kwam alles een beetje tot bedaren.

Overal lagen de paren nog ineengestrengeld. Sommigen lagen loom te beffen, an-deren fluisterden wat met elkaar terwijl de handen aan elkaars geslachtsdelen ge-kluisterd waren. Middelvingers leken gefixeerd en versmolten in elkaars anussen of bewogen zich traag naar binnen naar buiten in de anale opening. Frank, die zelf nogal anaal was gefixeerd keek er met wellust naar terwijl Father Simson boven op hem lag te krikken, te peunen, te hijgen en te steunen. Ze leken er met zijn allen geen genoeg van te kunnen krijgen!

Toen de golven van sadomasochistiese getinte pijn en sexueel plezier in Frank uiteindelijk weg ebden, wist hij dat hij ten gevolge van het magiese ritueel nu een schaduw persoonlijkheid erbij gekregen had.

Die schaduw was op geen enkele wijze gebonden aan het lichaam van Frank, noch viel hij op de grond als hij in het zonlicht wandelde. Het ging dieper! Het was een zogenaamde twin soul,een tweeling ziel die verbonden was met zijn ei-gen geest en zich daar in had gedrongen. En die tweelingziel vervulde Frank met zijn eigen gedachten,verlangens, eisen, wen en, verbeelding en woorden. Frank open de zijn ogen weer na de urenlange neukpartij. Het leek wel alsof een heel peloton beroepsmariniers met wapens, voertuigen en al door zijn mannenkut heen waren gemarcheerd. Father Simson was al lang weg,die moest de volgende dag weer vroeg naar zijn werk als onderwijzer in een achter-standsbuurt en Remy, de gastheer hielp hem zonder te glimlachen met een ijs-koude, triomfantelijke blik in zijn ogen,van het altaar af.

From → Zonder categorie

Geef een reactie

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: