Skip to content

De mensen vonden alles aan hem opvallend en sommigen, vooral gelovige chris-tenen uit de opwekkingsbeweging, vonden hem zelfs weerzinwekkend en ver-vloekten hem in stilte. Een lost soul noemden ze hem, waar ze niet mee wilden mixen. Het zou eens besmettelijk blijken achteraf…

juli 5, 2017

Veel mensen uit zijn nabijheid die niets van zijn achtergronden af wisten konden niet precies uitmaken of ze nu met een echte man of een vrouw te maken hadden. Hij droeg lang haar, in een knotje of een paardenstaart en dan was er die geheim-zinnige geur rond om hem heen, die mengeling van een zwaar parfum en een exotiese wierook met een touch van de prikkelende geur van verbrande zwavel, niet echt onplezierig, alleen alles doordringend en onontkoombaar.

Het doortrok zijn kantoor, zijn huis, zijn auto, zijn kleren en zelfs zijn met de handgeschreven liefdesbrieven op paars papier aan sadomasochistische biseksjuwele mannen met een travestie hobby en  totaal los geslagen perverse vrouwen. Het briefpapier was verlucht met een rand van viooltjes. De vreemde geur had niet altijd dezelfde kracht maar leek te variëren met de maanstand en leek op zijn hoogst bij de wisseling der seizoenen en tijdens Walpurgisnacht als een wereld-wijde Satans anbiddingsdienst werd georganiseerd door de Satans kerken ter ere van de grote Meester Satan.

De mensen vonden alles aan hem opvallend en sommigen, vooral gelovige chris-tenen uit de opwekkingsbeweging, vonden hem zelfs weerzinwekkend en ver-vloekten hem in stilte. Een lost soul noemden ze hem, waar ze niet mee wilden mixen. Het zou eens besmettelijk blijken achteraf.

De moeder van Els, lid van een pinkstergemeente in de Bijlmermeer, zei openlijk tegen andere gelovigen: ”Ik wilde maar dat we hem konden dood bidden, maar, ja, dat staat niet helemaal in de Bijbel, dus dat zal misschien wel niet kunnen, al-hoewel we het kunnen proberen, want eenparig gebed vermag veel! Voor je het weet voltrekt de wraak des Heren zich aan hem en dan is dat ook weer opgelost!”

Inmiddels was dankzij een satanies ritueel, voltrokken in de Satanskerk in Am-sterdam op de wallen het ongeluk in het ogenschijnlijk zo godvruchtige gezin van Els haar ouders voor goed toe geslagen.

Zij waren er altijd prat op gegaan dat ze een in-en infatsoenlijke gereformeerde fa milie vormden waar echtscheiding en homosexualiteit niet plaats vonden.

Binnen een maand tijd kwam uit dat de jongste dochter lesbies was, de oudste zoon ging scheiden en van  de daar op volgende zoon, die zich tot Duitser had laten naturaliseren uit bewondering voor Hitler en bij de Duitse spoorwegen werkte was zijn vrouw, die een buitenechtelijke sexuele relatie onderhield vanaf het begin van haar huwelijk net bij hem weg gelopen. Een dochter van Els kreeg op raadselachtige wijze leukemie eneen ver familielid, een zoveelsterangs week ogende verslaggever bij de E.O. bleek een stiekeme homosexueel en Els, een tenalady vanaf den beginne, bleek incontinent op jeugdige leeftijd en was ge-dwongen onder haar smakeloze Schotse ruit plooi rokje luiers te gaan dragen.

 

Tenslotte –last but not least- waren er de bijzondere aanvallen van Frank. Zijn blauwgrijze, melancholiese ogen kregen dan en violetachtige groene tint. Een ver-borgen vlammende gloed kwam over zijn gezicht alsof de vlammen uit de hel aan zijn gezicht likten.

Zijn armen, benen, handen, geslachtsdelen en tepels gloeiden in het duister van een stikdonkere nacht en zagen er uit alof hij met een dierlijk bont was overdekt, maar als men echt nauwkeuriger keek zag men alleen maar zijn naakte huid.

Tijdens deze aanvallen sprak hij bijzonder weinig.

Het leek alsof hij de taal was vergeten en alleen nog maar in primitieve beelden dacht. Woorden en flarden van zinnen kwamen hem moeizaam over de dunne, samengeknepen lippen en werden begeleid door heftig tanden knarsen waarbij het glazuur van zijn snijtanden spatte in een kombinatie van duivelse gelaatstrekken, onwillekeurige grimassen rond de mond en het optrekken van de wenkbrauwen die hem een dierlijk, duivels wolfachtig voorkomen gaven.

Maar het was toch vooral de onaardse onbeschrijflijke ruwe toon en de vreemde onderaardse klank van zijn stem, zijn obscene taal en vloeken die de mensen tij-dens zijn aanvallen het meest in staat van opperste verwarring brachten. De God-vers en andere godslasteringen vlogen door de kantoorhal alsof het niets was!

De meeste kollegas lachten er om. Enkele uitgedroogde, ongehuwde christelijk gereformeerde juffrouwen van de verificatie afdeling zoals de typegeit Tina de Haas en Coba Konijnenbelt spraken er schande van boven hun woordenboeken en encyclopedieën!

From → Zonder categorie

One Comment
  1. fredvanderwal permalink

    Dit is op Fredvanderwal's Weblog herblogd.

    Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: