Skip to content

De halve mediese staf had hem bloemen gestuurd en tot ver buiten de kamer in het ziekenhuis hing een gaslucht van de honderden blanke geurige lelies (het is fijn blank te zijn) die een normaal mens deden bezwijmen.

juli 5, 2017

Voor elke adspirant transseksjuweel was het nu eenmaal pompen of verzuipen. Na de operatie kon iedereen via de voor ingang naar binnen als je een kwak glij crème op je lul gooide. Liefst op siliconen basis. De draaideur in.

Eind 1969 had hij met goed gevolg alle psychiatriese onderzoeken ondergaan en waren er al zichtbare vrouwelijke kenmerken in zijn lichaam aan de buitenkant zichtbaar door de behandelingen die hij had ondergaan. Een paar lekkere tieten waren nooit weg, ook niet als je een man was, wist Frank al sinds jonge leeftijd.

Na de ombouw operatie voelde Frank zich overweldigend gelukkig. Iederen feliciteerde hem ermee. Het resultaat was dan ook oogverblindend. Daar lag gewoon een lekker wijf in het ziekenhuisbed te stralen! De halve mediese staf had hem bloemen gestuurd en tot ver buiten de kamer in het ziekenhuis hing een gaslucht van de honderden blanke geurige lelies (het is fijn blank te zijn) die een normaal mens deden bezwijmen.

De eerste gegadigden voor een goede neukbeurt kondigden zich ook al aan, maar hij moest eerst genezen van zijn zak- en lul breuk. Hij keerde terug naar zijn huis met een houten klos in zijn mannekut om te zorgen dat het vlees niet dicht groei-de. Zes maanden lang was hij de klos. Zijn baas bij de maatschappij waar hij werkte was al lang overstag gegaan wat zijn sexe verandering betrof omdat de helft van zijn personeel in de loop van de tijd  van man naar vrouw of van vrouw man geworden was, dus hij hield het allemaal ook niet meer bij en zo lang ze niet onder werktijd op de buros lagen te neuken zou het hem een zorg zijn. En zo was Frank terug op zijn werk, maar heette nu Fréderique. Meestal werd die naam door de kollegaatjes afgekort tot Franky, Frankeriekje of gewoonweg Riek zonder piek.

Niet alleen de hormoonhuishouding van Frank was veranderd maar ook het tem-po van zijn tot voor kort zo dynamiese bestaan als zakenman. Hij vond een steeds groter plezier in wassen, koken, lingerie uitzoeken, make up aanschaffen en ande-re details van het vrouwelijke bestaan, zoals lekkere geurtjes aan meten op de zeven heilige plaatsen, de klank van de stemmen van de mensen, de lijnen van de oude architektuur, dansvoorstellingen waarbij hij nauwkeurig lette op de omvang van de geprononceerde nappen tussen de benen van de dansers en de lengte van hun geslachtsdeel schatte hij voortdurend in bij elke nieuwe danser die het toneel op rende of aftrippelde.

Hij vond het als openlijke kruiskijker prachtig als een klassieke ballet danser hoog in de lucht sprong en daar moeiteloos een driedubbele kuitenflikker sloeg, zes keer om zijn as draaide in een vrije vlucht om daarna in spagaat op zijn ballen te landen en vaak was hij de enige uit het publiek die enthousiast staande begon te applaudisseren en om een herhaling vroeg en niet ophield totdat de suppoost hem tot stilte maande.

Hij zocht niet langer als voorheen op tiepies manlijke wijze naar de grote sterke lijnen in de wereld van handel en politiek, kunsten en wetenschappen en evenmin voelde hij zich nog langer geneigd om over van alles en nog wat te discussiëren met kunstenaars en onderbetaalde onderwijskrachten en bij voorbaat al alles tegen te spreken van wat een ander ergens van vond. Hij voelde zich uiterst vrouwelijk, zacht en kwetsbaar in zijn nieuwe vrouw zijn, gevoelig voor vleierij, vissend naar komplimentjes van elke man die belangstelling in hem toonde. Hij was niet lang-er kieskeurig wat zijn sexuele partners betrof, in tegendeel! Hij discrimineerde niet meer tusen jong en oud, man of vrouw, mooi of lelijk, maar liet zich door ie-dereeen seksjuweel pakken die zin in hem had. Het was genoeg voor hem te we-ten dat hij begeerd werd en dat al die mannen en vrouwen iets in hem zagen dat ze boeiden en dat ze wilden aanraken om letterlijk en figuurlijk dieper in hem door te dringen. Aan de andere kant merkte hij toch dat er bepaalde onvolkomen-heden in zijn leven en liefhebben waren waar hij steeds meer last van kreeg. Niet dat de kwaliteit van de sex niet goed was want dat ging fantasties! De ene man of vrouw was zijn bed nog niet uit of de volgende stond al weer voor de deur van de slaapkamer te lekken.

From → Zonder categorie

Geef een reactie

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: