Skip to content

Fragment “Meestersgenot & Knechtjespijn”. Worg seks was het enige antwoord.  Net als bij kippenneuken op het moment van orgasme de kip zijn nek omdraaien zodat de kippenkut wild samen trok in de doodstrijd. Vies was lekker! Als tiener had hij heel wat kippen jubelend in zijn orgasme naar het kippen walhalla geholpen op die manier. Klote voor die kippen, maar niet voor hem!

juli 4, 2017

Ne een langdurige psycho analyse kwam hij er achter dat hij in al deze opwindende sexuele close encounters of the first kind  het hem niet eens in de eerste plaats om een werkelijk mannelijk sexueel gelegitimeerd verlangen ging, maar meer om een jaloerse experimentele nieuwsgierigheid naar de uiterste grenzen van het vrouwelijke in relatie tot het mannelijke.

Hij stond als het ware aan de kant zoals de beschouwer in het overbekende liedje Ik Zag Twee Beren Broodje Smeren, Oooh, Het Was Een Wonder, Stond Erbij En Ik Keek Er Naar…Geen enkele man of vrouw waar hij sex mee had kwam ooit nog bij hem terug.

Frank vroeg zich af of hij niet genoeg douchte of dat het aan de opdringerige geur van Chanel Egoiste lag dat hij ruimschoots verstoof over zijn hele lichaam om maar begeerlijk te zijn of aan zijn sexuele techniek.

Hij wist het niet! Iedere week ging hij drie maal naar de penis gymnastiek les in het wijkgebouw van de sexueel hervormde gemeente dus aan lenigheid en veerkracht van dat orgaan geen gebrek! En meer dan eens zei een bevredigde sexuele partner na af loop:”Nou, zeg jij bent me ook wel een heel rare vogel met je afwijkingen!”

Frank nodigde eens een zeer aantrekkelijke exotiese opwindende bi-man van achter in de dertig uit om bij hem langs te komen omdat hij een nacht met hem door wilde brengen om te kijken wat er sexueel gesproken allemaal in het vat zat en na een paar flessen wijn toen ze goed op temperatuur begonnen te komen stelde hijde ander voor op de schapevacht voor de open haard sex te hebben terwijl ze luisterden naar het suizen van de wind door de bomen, dus de serredeuren moesten open. Hij reageerde enthousiast en gooide alles uit. Een poosje ging alles goed. Ze hadden beiden het goede ritme te pakken als doorgewinterde wippofielen. Er kon niks meer mis gaan. Een klapband van onderen in het intiem was uitgesloten met die kwaliteit van het moderne rubber, maar toen was er iets waardoor hij plotseling beangst werd, zijn kleding aanschoot en hij vluchtte in paniek van hem weg net zoals Els tijdens de huwelijksnacht had gedaan. Het frustreerde hem niet weinig dat hij het karwei zelf moest afmaken. Brullend kwam hij klaar met zijn druipende lul in de schapevacht, die nog warm was van het hete lichaam van de ander. Een vurig kooltje sprong uit het haardvuur en zette de woning bijna in de hens. Daar stond hij met de schuimblusser onvervaard in beide handen en een stijve lul als een king size versnellingspook het beginnende binnen brandje te blussen.

Het frustreerde hem niet weinig. Hij kon alleen maar spekuleren over het diepste geheim van de vrouwelijke extase en hoe die te bereiken was voor een man met vrouwelijke gevoelens. Als doorgewinterde kenner van de menselijke sexualiteit had hij bemerkt dat vrouwen, maar ook sommige mannen tijdens de sexuele omgang kreunden en steunden alsof ze aan het sterven waren, terwijl ze hun hoofd afwendden alsof ze klappen wilden ontvangen of juist ontwijken en weer anderen wild met hun hoofd heen en weer van links naar rechts op het kussen gingen en naar adem lagen te happen als een vis op het droge alsof ze een hartsstilstand of hartinfarct hadden gekregen. Hij vroeg zich af hoe lieflijk de dood moest zijn tijdens een orgasme, zoals wel vaker voor kwam in de betere kringen die van het neuken een kunst maakten doordat ze tijd te over hadden en zelfs nog op hoge leeftijd hoeren tot zich namen alsof het warme broodjes waren.

Hoe zoet was de dood onder het dodelijke mes van het manlijke genot en hoe diep de geheime kracht ging en wat voor mysterieuze sexuele krachten een man bezat tussen zijn dijen en billen die hem in staat stelden steeds weer te kiezen tussen leven en dood. Zo dacht hij er over in zijn verwarde geest. Worg seks was het enige antwoord.  Net als bij kippenneuken op het moment van orgasme de kip zijn nek omdraaien zodat de kippenkut wild samen trok in de doodstrijd. Als tiener had hij heel wat kippen naar het kippen walhalla geholpen op die manier. Aan zijn kleine zusje was hij nooit toegekomen dus een lezeres uit Utrecht die jaren lang dreigde hem aan te willen geven bij het Centrum Voor Discriminatie zal wel eierene voor haar geld hebben gekozen.

De jaren daar op die volgden verduisterden zijn eigen sexuele identiteit en blik op de werelijkheid steeds meer. Hij luisterde of keek niet meer naar andere mensen. Hij hoorde ze alleen nog maar heel vaag en in de verte murmelen en monkelen. Zijn blik was meestal naar de grond gericht en kwam nooit hoger dan op kruishoogte, waar het ten slotte toch om ging in het mededemenselijk kontakt. Daardoor verloor hij iedere greep op zijn eigen identiteit. Zijn tred werd slepend als een zwerver op weg naar de voedselbank. Hij had geen enkel idee meer van wie hij was, waar hij met zijn leven naar toe ging of waar hij vandaan kwam. De regelmatige patronen van zijn identiteit waren verstoord geraakt door al dat geneuk in het wilde weg en bij de anale ejakulatie in zijn mannenkut door die hete duivel tijdens zijn huwelijksnacht was een essentieel onder deel van zijn psychiese hardware onzichtbaar verwijderd en was hij tot diep in de neo cortex opnieuw op duivelse wijze her geprogrammeerd met schokkende gevolgen van dien. Zijn hele gedachteleven en persoonlijkheid verdorde als een woestijnroos. Hij werd volkomen onvoorspelbaar in zijn reakties. Hij stond hulpeloos en hopeloos alleen in de maal stroom en de stroom versnellingen van sexuele impulsen terwijl hij voorheen een scherpe intuitie en briljante waar-neming aan elkander koppelde en met succes had getoond op alle terreinen des le vens en de nimmer falende stem van zijn geweten en zijn hart gevolgd, die hem naar grote maatschappelijke en sexuele successen had geleid. Al snel bezat hij vijf huizen in het noorden des lands. Hele afdelingen van de grootste maatschap-pij en hadden in successie in zijn bed gelegen en hem geroemd om zijn minnaars kunsten. Soms kleede hij zich als hij op jacht ging naar mannen of vrouwen zich in hetzelfde strakke glitter pak die zijn geprononceerde geslachtsdelen duidelijk door de stof heen lieten zien en een soort gelijke Batman cape als Elvis Presley op het einde van zijn leven had gedragen en hij had eksakt dezelfde zonnebril als The King. Alsof het allemaal niet erg genoeg was legde hij vaak met de leren das die hij van Catharina had gekregen een dubbele knoop om de basis van zijn lul en ballen om meer volume in de gulp te suggereren. De mannen en vrouwen waren er gek op. Een dikke knop in de broek zei op zichzelf al genoeg!

From → Zonder categorie

One Comment
  1. fredvanderwal permalink

    Dit is op Fredvanderwal's Weblog herblogd.

    Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: