Skip to content

Er waren geen getuigen. Hij kon met haar zijn gang gaan zo lang hij wilde. In haar doodstrijd zou hij haar bezitten en op he moment van orgasme haar keel dicht knijpen. Wurgsex! Het modernste dat de seksjuwelen markt te bieden had op dit moment! 

juli 4, 2017

Het was buiten bitter koud in een tijd dat winters nog echte winters waren. Een gierende wind bij temperaturen van min tien graden en een voort jagende gemene sneeuwstorm afgewisseld door ijsregens zorgden er voor dat maar weinigen op straat durfden. Na een laat met drank overgoten en met hasj doorrookt bezoek aan een vriend liep hij naar zijn hotel door een slecht verlichte armoedige buurt waar hij elk ogenblik verwachtte dat de kogels uit de vuurwapens van elkaar rivaliserende bendes van allochtonen hem om de oren zouden vliegen. Het was een van de allerarmoedigste en armste zwarte wijken van Amsterdam. Op een terrein vol afgebrande woningen waar niemand te bekennen was hoorde hij plotseling een zacht gekreun als van een gewond dier. Hij stond stil en spitste de oren. Was het een gemene valstrik van een stel zwarte bendeleden om hem als blanke van zijn goed gevulde portefeuille met tienduizende euro dollars te beroven? Hij eek om zich heen met bloed doorlopen ogen. Er was niemand te zien. Het leek veilig. Het gekreun kwam uit de bosjes op het stuk braak liggende terrein.Hij liep in de rich-ting van het geluid. Hij voelde zich The Lurker On The Treshold. In de bosjes vond hij een jonge aantrekkelijke licht getinte negerin. Ze was vrijwel helemaal naakt; haar kleren waren van haar afgescheurd en duidelijk verkracht. De sneeuw was door het bloedverlies rood gekleurd. Frank was onmiddellijk gefascineerd. Hij begreep de oneindige mogelijkheden die hij met dit weerloze naakte verleidelijke lichaam op dit moment had. Er waren geen getuigen. Hij kon met haar zijn gang gaan zo lang hij wilde. In haar doodstrijd zou hij haar bezitten en op he moment van orgasme haar keel dicht knijpen. Wurgsex! Het modernste dat de seksjuwelen markt te bieden had op dit moment!  Hij moest wel! Hij kon niet anders dan aan zijn instincten beantwoorden. Een dergelijke kans zou zich niet snel weer voor doen, besefte hij zich heel goed! Zo gek was hij nou ook weer niet! Ze zou het er zelf wel naar hebben gemaakt dat zij was uitgekleed en neer gestoken, hield Frank zichzelf voor. Die zwarten gingen nu eenmaal heel anders met elkaar om dan de blanken. Voor  een pijp drop gingen ze uit de broek en waren te neuken. Ze hadden ook minder pijngevoel had hij ergens gelezen, dus wat maakte het uit. Ze fokten toch als konijnen, dus eentje meer of minder viel niet op. Frank bleef een poosje naar haar staan kijken. Zijn linkerhand zat in zijn broekzak en met zijn vingers speelde hij nadenkend met zijn klotsende ballen in de rulle zak en zijn lul alsof die in tweespraak hem een afdoend antwoord konden geven wat hem te doen stond. Toen hief hij zijn hoofd op en luisterde naar de stem van de wind.

”Neem haar, doodt haar, breek haar. Zij is een welgevallig offer voor onze heer Satan! Doe het nu! Wacht niet langer! Ze verwisselt ook zonder jou het tijdelijke voor het eeuwige! Doe wat je wilt is de wet!” fluisterden de windvlagen.

Hij aarzelde. De stemmen joegen door zijn brein.

”Neem haar hard en martel haar het leven uit; zij is voor jou! Er kraait geen enkele haan drie maal naar haar! Je zult het geheim van leven en dood leren kennen! De boom van kennis van goed en kwaad! Het zal je macht geven! Neem en eet! Consumeer haar! Dit is het heilige avondmaal van Satan…”

Hij kwam nog wat dichterbij om haar in haar doodsnood beter te kunnen gade slaan. Nog nooit had hij een naakte jonge aantrekkelijke vrouw zo zien sterven. Hij genoot er duidelijk van. Zijn lul was harder dan ooit. Het meisje lag steeds harder te kreunen en af en toe bewoog ze haar hoofd of kronkelde met haar naakte lichaam.

Frank herinnert zich alles nog in details. Hij ziet nog voor zich hoe hij ondanks de vrieskou zich de kleren van het lijft afrukte. Zo snel mogelijk, want hij was bang dat ze zou sterven nog voor klaar was met wat hij met haar wilde doen. Hij voelde een onweerstaanbaar verlangen om met haar woeste sex te hebben tijdens haar stervensproces. Dood en orgasme lagen vlak bij elkaar. Niet voor niets noemden de Fransen de dood het grote orgasme. Hij herinnert zich nog hoe de wind als bovenaardse, wilde, uitzinnige muziek in zijn oren klonk en hoe op heerlijke wijze die muziek in klanken en woorden veranderden, akkoorden die hem aanmoedigden en zeiden dat hij een hiermee een offer aan de goden bracht. Hij herinnert zich die laatste vreugdevolle extatiese blik van het stervende meisje toen zij in haar orgasme hem aanstaarde en haar verkrachter hartstochtelijk kuste voordat zij de geest gaf en haar ogen braken. Hij voelde haar lichaam sidderen en haar kutspieren om zijn lul samen krampen in een genotvolle omarming van haar meest intieme diepte voor hem. Hij voelt nog de triomf toen hij extaties in haar klaar kwam nadat zij was overleden. Als een van de weinigen had hij een zwart meisje dood geneukt met zijn lul als steek wapen! De superioriteit van de blanken was hiermee weer eens bewezen. Dat had niets met racisme te maken. Het was de culturs van de dood. In haar dood en eenwording met haar had hij het mysterie van de vrouw begrepen, haar wezen gezien en gevoeld. Hij werd aangegrepen door een bovenaardse duizeling van sexuele dronkenschap. Nu begreep hij dat zijn denken, willen en voelen via talloze zenuwbanen terug liepen naar zijn cen-trale controle eenheid, een centraal punt in hem waar iemand anders de touwtjes in handen had genomen sinds zijn anale gemeenschap met de duivel. Door zich jaren geleden in zijn eigen lusthol door een bovenaards wezen te laten naaien had hij de zeggenschap over zichzelf weg gegeven. Zo ging dat nu eenmaal op de astrale velden! Er was een schaduwkant aan al die sexuele vreugde. Wie zich in zijn reet liet neuken zei daar eigenlijk mee: Kom maar! Doe maar waar je zin in hebt! Je mag in mij binnen dringen zo lang en zo vak als je zelf wilt! Toe maar! Ga je gang maar! Doe maar wat je niet laten kan! Geef mijn mannekut van Jetje! The winner takes it all! En wie geen winner is die is een loser.

Hij vond het heerlijk, die geborgenheid van overheerst en beheerst worden door een afgezant van de duivel zelf. Hij proefde de voorbode en de smaak van het succes dat hem te wachten lag. Mannen en vrouwen zou hij bezitten of door hen sexueel bezeten worden. Alles was mogelijk! Opportunity knocked en hij nokte mee. Nee, afnokken was er niet bij. De grootste belofte die hij in zich voelde was echter ook zijn grootste wens altijd geweest;”Gij zult voortaan als een vrouw en man zijn!”

From → Zonder categorie

Geef een reactie

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: