Skip to content

Dominant wil hij zijn…als bisexueel jonge vrouwen & mannen opbinden en daarmee te keer gaan op een duivelse manier…the elephant walk!

juli 3, 2017

Dominant wil hij zijn…als bisexueel jonge vrouwen & mannen opbinden en daarmee te keer gaan op een duivelse manier, wie wil dat niet, behalve als je onderdanig bent, dan ben je bij voorbaat al de lul!

oktober 31, 2015

‘Het enige geluk ligt in de slavernij’ zei hij. ‘The chain gang! Dominant wil hij zijn, de leren  zweep door  de lucht horen fluiten als het leer het vlees kust en kleurt…de keuring kent seks en pijn, volgzaamheid en onderdanigheid tot op het schuimende schaambot, jonge vrouwen en mannen op- en afbinden, vast binden, laten lijden in bondage, en daarmee te keer gaan op een duivels lekkere manier, wie wil dat niet, behalve als je uitsluitend dominant bent dan ken je maar één uiteinde van de zweep, dat is wat al te beperkt, want pijn is fijn en met leer meer sfeer!

Nog niet zo lang geleden kwam ik bij het zappen aan het eind van de avond op de televisie bij een van de Duitse zenders zomaar terecht in een bepaald openhartig programma over SM, waarbij zo ongeveer alles terecht openlijk met voorbeelden van slaven, slavinnen, Meesters en Meesteressen behandeld werd in een bepaald openhartig programma over SM, waarbij zo ongeveer alles getoond werd wat men zich hierbij kan voorstellen, dus dat was de rooie oortjes smul smul editie van hebbikjoudaar van zessen klaar en kijk: al weer een bloedbaar klip en klaar.

Het leer, de maskers, de zwepen, kettingen, touwen, boeien, tepelklemmen, naalden, klysma apparatuur, brandijzers, chroomtalen glimmende eendenbekken, elektrofolter benodigdheden, dildos, buttpluggen, vibrators, kaarsvet, tangetjes, gewichten om aan tepels of ballen te bevestigen, rubber pakken, takelmateriaal, pijnbanken, marteltafels en zelfs een klein chirurgenmes kwamen allemaal in actie. Mannen en vrouwen spraken openhartig over de manier waarop ze met hun heel specifieke seksuele geaardheid omgingen. Als liefhebber van het genre afdeling harde aanpak zat ik met een kaars van heb-bikjoudaar en met een paar hoogrode konen kwijlend van anticipatie en hete lus-ten er naar te kijken. Ik beefde bijkans van opwinding. Opgehitst tot in mijn ballen. Vlinders in mijn buik, vlammen in mijn mannenkut! Pikkevel overtrok mijn huid. Mijn sterke brillenglazen ter dikte van colaflesbodems besloegen van de door mij uitgestraalde hitte en het opwalmende okselzweet! Het was een en al vlugzout op de huid van deze guit met alles uit behalve zijn opgengewerkte beha, tangaslipje, jarretelegordel, nylons, pumps maat 42 en een lange zwarte onderjurk met kant afgewerkt. Ik ging naakt in de sneeuw in mijn tuin zitten en zag door de opgewekte psychische energie de sneeuw smelten in een cirkel met een diameter van wel tien meter. Nee, ik voelde mij als SM plurk zelf helemaal geen jurk met mijn gloeiende augurk, die niet alleen licht gaf in het donker, maar overdag een driehoekige lek bestendige enkeldakstent projecteerde in mijn onderjurk. Dat heb ik nou altijd als ik naar pornootjes zit te loeren en loensend van geiligheid nogal eens mis grijp als ik mijn enige en waarachtige lust vriendin bij d’r gevoelige pijnpunten wil pakken onder het genot van een goeie Bordeaux en een knaap van een stick ter grootte van een conifeer in mijn gulzige ongeschoren artiestenbakkes met de zwaar bemoste afgebrokkelde tanden en die eeuwige geile grijns op zijn gezicht als hij voor kutspek gaat.En een lucht die er allemaal van af slaat. Niet te kort !

Hoe vaak deed ik niet de zogenaamde “elephant walk,” een bekend ritueel onder moderne mannen die geen schaamte kennen en voor alles in zijn als het maar seks betreft. Het komt er in het kort op neer dat mannen uren lang op het naaktstrand tot diep in de nacht in een kringetje rondlopen, en de stijve lul van de man achter zich vasthouden, en hun goed ingevette duim  tot aan de handwortel in de kont van de man voor zich steken.  Uiteraard is het de gewoonste zaak na uren dat de mannen anale ex met elkaar hebben. Ik deed het als totaal normale, op het eerse gezicht heteroseksuele man, en ik was toen nog een echte macho, en ik dacht jaren later alleen maar:  Hoe heb je dat voor jezelf goed gepraat toen je daaraan meedeed als je geen homo was maar wel met een stijve lul in de hand van de man voor je in de kring rond liep? Dus ik raakte al zestig jaar geleden geleden geïnteresseerd in sex tussen mannen en dan ook anale sex, en toen begon ik om me heen steeds meer bewijs te zien dat heteromannen regelmatig intiem fysiek contact met elkaar kunnen hebben, en dat niet per se zien als homo-seksueel, maar meer als recreative sex.

From → Zonder categorie

One Comment
  1. fredvanderwal permalink

    Dit is op Fredvanderwal's Weblog herblogd.

    Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: