Skip to content

Voordat ik me in die onderaardse wereld van Meesters en slaven begaf kon ik hier uren lang over fantaseren. Hele dagen gingen naar de klote omdat ik met mezelf bezig was met kettingen, boeien, dildos, vibrators, tepelklemmen, riemen, zwepen, een cockring en lingerie.

juli 2, 2017

Hij riep Jellle Pikbestelle die in een oorfauteuil een fiksieblaadje over homos te lezen zat, willig en soepel te maken, zijn mannenkut glimmend in het paarse lamplicht, die glinsteren­de, verleidelijke rozet, die wellustige bloem van vlees.

Op artistieke wijze plaatste Jelle zijn speciale kwast tegen mijn gemartelde, doorgewortelde kringspier die zich wanhopig samentrok om de aanslag op mijn meest intieme diepste diepten af te weren, maar tevergeefs. Die kunstenaars waren specialist op het gebied van de vlees kwast omdat ze de hele dag toch geen reet te doen hadden dankzij torenhoge subsidies. Jelle Pikbestelle was daar een standaardvoorbeeld van. Hij stootte door als een stoottroeper. Een echte commando ging altijd door.

“Slupp, slupp, slupp”, snokte de lul in en uit mijn mannenkut.

Ik had nooit geweten dat een artistenlul geluid kon maken of waren het de soppige gelui­den van mijn knedende gatspieren die van Hupp, hupp, hupp gingen?

Het kon me allemaal niks verdommen, zo lang ik maar klaar kwam. Dan zou ik mijn beide mannen vragen: “Doe me pijn. Laat ie fijn zijn en geef mij een te­ken op mijn huid. Folter mijn tiettepels.”

Ik voel de pijn van wild graaiende vingers die mijn tieten en tepels kneden, mijn ballen omdraaien. Het maakte me gek van hete lust.

“Harder. Harder. Dieper”, smeekte ik.

Voordat ik me in die onderaardse wereld van Meesters en slaven begaf kon ik hier uren lang over fantaseren. Hele dagen gingen naar de klote omdat ik met mezelf bezig was met kettingen, boeien, dildos, vibrators, tepelklemmen, riemen, zwepen, een cockring en lingerie.

De mannen die ik daarvoor vroeger mee naar bed ging deden nooit wat ik vroeg en ik verveelde me bij hen net zo vaak als bij een wijf in bed.

Geen van die attente, gevoelige, beschaafde en welopgevoe­de mannen wilde me onderwerpen en folteren.

Nooit tekenden hun hardhandige liefkozingen merktekens op mijn huid. Geen man liet mij voor zich knielen om gewillig en onderdanig zweepslagen in ontvangst te nemen en er nog voor te bedanken ook door ze te pijpen. Ik was toch niet van de leipe bij het geil gijpen? Het was allemaal te saai, te lief en te voorspelbaar voor deze Miep. Lijden wil­de ik en genieten. Uit volle borsten en uit bolle mannentieten. Mijn lot was het slaven bestaan onder de mieten temidden van de suikerbieten.

“Asjemenou! Lekker nauw, koetjekouw!” gromde Jelle.

Het klonk als een aanmoediging. Plotseling werd de hele flat gevuld door een rauwe kreet.

“Aaaarghhlilllierabierelull” riep ik in opperste agonie op het moment dat Jelle tegelijk met zijn lul een King Size dildo in mijn lusthol stootte. Ik zat gelijk vol.

“Houtjedebek, hondenlul! Je bent hier niet in Honfleur met een dikke deur!” riep Tony Macaroni en zijn spaghetti sliert werd van de weer omstuit nog stijver. Langzaam en wellustig pompte Jelle zich dieper in mij bij nacht en ontij het leek geen ebmaar sprintij, alles golfde en bruise, suisde en slurpte, terwijl hij maar door ging en zijn ding deed, onderdehand in mijn billen knijpend. lk poogde een nieuwe wanhoopslustkrect te slaken, maar die werd gesmoord in het kussen ondertussen. De artiest versnelde zijn tempo en pompte en peunde dat het een lieve, ontuchtige, tegennatuurlijke lust was, waardoor mijn hele lijf begon te lillen en te trillen, te schokken, te peunen en te bonken, zodat ik steeds harder ging kreunen.

Ik was alle zelfbeheersing van mijn gereformeerde opvoeding voorbij en de geluiden die ik uit­stootte leken te komen uit een hel van diepe pijn en lust, ruimte en tijd voorbij, een kosmiese extase, een mystiek orgasme waarin onuitsprekelijk genot en duivelse genietingen, hellepijn en onmenselijke folteringen samensmolten en tot een samengebalde sensatie werden.

Net toen ik dacht dat ik het niet meer zou houden, trok mijn aanrander van mijn eerbaarheid zich wild terug met een lul die een ploppend geluid maakte alsof een kurk van een champagnefjes af schoot.

“Ik wil zien dat je ziet hoe ik je als een wijf in je reet neuk” gnuifde Jelle en draaide me met zijn rechterhand om en dwong me met gespreide achterpoten te gaan liggen.

“In de missionarisstand. We gaan het op zijn rooms geel doen met de bisschopsstaf er diep in”, voegde hij er gnuivend aan toe om me extra te vernederen.

Hij legde mijn lange, slanke benen over zijn schouders en drong weer wild naar binnen met zowel de dildo als zijn eigen apparaat. Een onvervalst dubbelnummer.

Ik richtte me op en vleidde mijn armen om zijn hals als een loopse teef die het nodig heeft.

From → Zonder categorie

Geef een reactie

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: