Skip to content

Tony had de regie. Frank gilde het uit van puur, onversneden tegennatuurlijk knechtjesgenot en Tony lachte tevreden in zijn vuist­je.

juli 2, 2017

“Hoe weet jij, Tony Macaroni, die me niet kent wie ik ben en wat ik voel?”

“Je bent een echte hoer”, mompelde Tony terwijl hij verder ging met zijn hete opgeilwerk.

“En wat ben jij dan?” vroeg ik half buiten westen van geilheid.

“Een echte hoerenloper!” lachte Tony.

“Heb je er zin in?” vroeg ik.

“Ja, dat wel!”

“Ik wil je dikke…lul!”

Ik zei het eerst hees fluisterend, maar herhaal­de het woord steeds vaker, vetter en harder.

“Je lullll … JE LULLL…JE DIKKE VETTE STIJVE PAARSE NEUKLUL DIEP IN MIJN MANNENKUT!!!”

Handig ontdeed ik me van mijn rokje en slipje, draaide me verhit naar Tony toe en wreef met mijn blote billen in het gezicht van Tony.

“LIK ME REET!!!” zei ik hijgend.

“LIK ME REET!IS OOK EEN WALS! ALSJEBLIEFT, LIEVELING!!! IK

HEB JE ZO NODIG!!!”

“Vooruit dan maar”, gaf Tony toe. Hij begon eerst langzaam met grote halen en daarna sneller mijn ronde stevige billen te likken en naarmate Tonys spit­se tong steeds dichter bij mijn neukgaatje kwam verhoogde hij het tempo.

“NEUK MIJN NEUKGAT MET JE TONG OF IK BEGA JE EEN ONGELUK MET JE BAGGER!”” smeekte ik en perste mijn billen wellustig tegen Tonys gul-zige mond, zodat er geen kans op ontsnapping meer was. Tonys he­te, dwingende slebbertong likte zich tussen mijn billen dieper en dieper naar binnen en vond de gevoelige, paarsbruinroze opening, die verdorven, verwel-kende roos van vlees en werkte zijn tong een stukje naar binnen.

Tony had de regie. Frank gilde het uit van puur, onversneden tegennatuurlijk knechtjesgenot en Tony lachte tevreden in zijn vuist­je. Tony greep onder het truitje naar Franks stijve tiettepels.

“Lekker hoor, die mannentietjes”, fluisterde Tony, die zelf ook flink geil aan het worden was. Bijna was hij van plan geweest met Frank naar bed te gaan, maar het voor­spel was voor heel iemand anders bedoeld.

Toen Frank in zijn tietenhouder, jar­retelgordel, nylons en pumps op de bank lag te gnotteren en te kreunen vond Tony het de hoogste tijd om zijn lustslaaf aan zijn ex-minnaar Jelle voor te stellen. Jelle zou de derde man worden. De tussenligger. Een trio was de bedoeling. Effe een sandwich maken.

“Kom schatje patatje, laten we naar de slaapkamer gaan om er iets moois van te maken met je hete gatje”, fluisterde Tony verleidelijk in Franks snoeperige oor. Nou dat liet Frank zich geen twee keer zeggen!

De bejaarde Jelle zat nog steeds in zijn schommelstoel en blijkbaar had hij weer eens meer glaasjes Kummel gezopen dan goed voor zijn lever was!

“Jelle”, begon Tony op triomfantelijke toon, terwijl hij Frank aan zijn lul met zich meevoerde, “ik heb hier iets beters dan dat blaadje Kunstbeeld of een porno-film. Wat dacht je van een trio met een nog nooit goed ingenaaid stuk le­vend neukvlees met een ongerept zuiver mannenkutje zo strak om je vingers bij af te likken!”

“Watbewatisdat? Zeg dat nog er eens?” De stem van Jelle Pikbestelle sloeg over.

“Nog niet genaaid neukvlees? Aangebrand en nog niet gaar? Krijg nou wat!”

“Kijk dat neukgaatje eens! Is ’t niet om te zoenen en daarna klaar te boenen?” zei Tony en trok Frank naar Jelle toe.

“Om te zoenen en te boenen?” herhaalde Jelle lodderig. Hij probeerde overeind te komen.

“Lekkertjes zoenen en dan boenen als een was bever … er in bij die man en dan an onderen uit de kan!” moedigde Tony aan.

“Kan je ‘m weer eens niet overeind krijgen, slappe wurm, dan heb ik nog wel een voorbind kunst­lul voor je te leen, ouwe rukker!” zei Tony minachtend,want hij had Jelles problemen aan den lijve ondervonden.

Lekker zoenen en boenen, dacht Frank. De putlucht uit zijn anus moesten ze maar voor lief nemen. Shit happens all the time. Stront aan de knikker kent iedere ras flikker in het sexpaleis van Bertus de Bikker.

Hij sloot vrouwelijk en onderdanig zijn ogen en stak zijn beide handen uit naar de oudere artiest. Hij begon een raar straatliedje te zingen: Frank, de geilste uit de buurt had een houten lul gehuurd…

Jelle perst een laatste druppel uit z’n afgetrokken oude knuppel Tony, toch nog niet helemaal een lijk gaf ook van zijn hartstochten blijk en trachtte met forse rukken een Groninger ontbijtkoek in Franks hete mannenkut te drukken.

From → Zonder categorie

One Comment
  1. fredvanderwal permalink

    Dit is op Fredvanderwal's Weblog herblogd.

    Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: