Skip to content

Niemand van de andere ateliergebruikers zou er iets achter zoeken in alle gaten en hoeken van de onderbroeken

juni 29, 2017

Meester Tom liet een kaartje achter op het prikbord van het ateliergebouw aan de Straciatella straat te Amsterdam. Hij had een hele lading dubbelzinnige toespelingen in het berichtje gedaan die zo wel op de schilderijen van Frank als op hem zelf konden slaan. Niemand van de andere ateliergebruikers zou er iets achter zoeken in alle gaten en hoeken van de onderbroeken maar voor Frank deed het onmiddellijk een alarmbel rinkelen.

Het was weer zo laat. Hij moest weer op komen draven want Meesters wil was wet, dat sprak vanzelf.

De voorgestelde ontmoeting was in het rozenprieel van het Vondelpark, de ont-moetingsplaats bij uitstek voor mannen die van mannen hielden en op zoek waren naar een partner voor een one night stand of voor langer, dat maakte niemand wat uit, zo lang het maar ruige, direkte, ongecompliceerde sex was wat de klok sloeg.

Vanzelfsprekend had Frank zijn lingerie aangetrokken, de zwarte naadnylons over zijn glad geschoren benen aangetrokken, hot legs, de tangaslip over de jarre-telgordel heen zodat zijn minnaar niet eerst omzichtig het gordeltje zou moeten los maken voor hij met zijn lustveer het kardinale punt bereikte, de huid-kleurige doorkijkbustehouder strak op gebonden zodat de gewelfde mannentieten van Frank lekker opbolden en de stijve tiettepels uitdagend door het zacht glanzende nylon heen priemden. Als iemand wist hoe hij de mannen op moest geilen was het Frank wel met zijn vrouwelijke aanleg…Over zijn lingerie trok hij een half doorzichtige kashmir bloese aan en een stakke roze broek. Aan zijn voeten open gouden muilen met een naaldhakje. Mannen die van mannen hielden waren ge-schoeid op muilen met omgekrulde punten. Een visueel signaal. Gekruld van buiten, gekruld van binnen, gekrulde lusten, gekrulde zinnen.

Meester Tom was dol op de geurige, romantische ambiance van het Rozenprieel waar de gelipstickte jongens met de zoete, geblankette bekjes, de geparfumeerde damesslipjes en hormonen tieten uitdagend wachtten op een gelegenheidspartner.

Hij noemde rozen altijd op zijn eigen kreatieve wijze “kutten op steeltjes” en als fervente biseksjuweel hield hij van vrouwen èn van mannenkutten, zoals hij de anus placht te noemen.

Na het roken van diverse Lucky Strikes waarbij Meester Tom in zijn leren Meesters outfit kompleet met een stijve lul in zijn leren Meestersslip, anticiperend op de pret die nog moest komen, zich afvroeg of Frank nog zou komen, zag hij hem in het schaarse licht van de lantaarnpaal licht heupwiegend aan komen lopen.

Hij leek zo vol zelfvertrouwen en een gelukkige glimlach speelde om zijn sensuele, volle lippen bij de gedachte aan wat ging komen.

Andere mannen hadden hem ook gezien wist Meester Tom uit ervaring. Overal gloeiden brandende sigaretten op in de donkere bosschages als gloeiwormen. Een signaal voor brandende hartstocht en hete wellust!

Meester Tom besloot nog even af te wachten om te kijken hoe Frank met al die aandacht om zou gaan of wellicht een ander boven hem zou verkiezen en dan was het voor Meester Tom in elk geval over en sluiten maar.

Aanbod genoeg van jonge, willige slaven op de ontuchtige vleesmarkt in piemeltjesland. Het duurde een hele Lucky Strike lang voor Meester Tom uit de duisternis naar voren kwam en in de lichtcirkel van de lantaarn stapte waar Frank afwachtend stond en zo nu en dan vol verwachting rond keek naar de opgloeiende sigarettenpeuken in het duister. Dooorgaans van het sigarettenmerk Golden Fiction.

Hij wist dat hij op dit moment getaxeerd werd door tientallen neukwillige mannen op zijn seksuele mogelijkheden als onderdanige, vrouwelijk ingstelde man en voelde zich die avond zeer opgewonden maar vooral bereid tot alles wat zijn onbekende minnaar van hem zou eisen.

Meester Tom wist binnen een paar minuten na de eerste ontmoeting hoe de in-stelling van een bisexuele of homosexuele man was en hoe hij hem zou nemen. Hij rook het al op een kilometer afstand wie hij moest pakken enop welke manier. Daar had de ervaren biseksjuwelen S.M. Meester Tom, gepokt en ge-mazeld in de NVSH als ex-voorzitter en de VSSM  echt niet Het Grote Standen-boek of de Kama Sutra voor mannen voor nodig!

In Toms herinnering was zijn adspirant slaaf langer dan hij aanvankelijk had ver-moed naar aanleiding van de tientallen lingerie- en naakt fotos die de schaamteloze Frank hem had op ge-stuurd in zijn liederlijke sollicitatiebrief op de wervende kontakt advertentie die Meester Tom in “De Volkskrant” had gezet.

Meester Tom had zichzelf in de advertentie aangeprezen als dominante Billofiel op zoek naar willige slaven en slavinnen met aantrekkelijke popos.

Een goed geprononceerde ronde popo bezat Frank al van jongs af aan en menig al of niet getrouwde minnaar had hem meer dan een maal gekomplimenteerd met zijn ingereden billen en vragende mannenkut die zij heel wat verleidelijker vonden dan de vrouwelijke equivalent.

“Slaaf Frank, veronderstel ik?” vroeg Meester Tom.

“Meester Tom, neem ik aan?” antwoordde Frank zelfverzekerd en keek hem schaamteloos aan. Meester Tom antwoordde niet maar pakte Frank stevig bij zijn nek en dwong hem op een bankje te gaan zitten. Ze deden net alsof ze elkaar voor het eerst ontmoetten.

Frank reageerde bijna vertederend toen hij als het ware weg smolt onder de aan-rakingen van zijn nieuwe Meester, die hem gelijk voluit op de bek pakte en met zijn tong de zoete mond van Frank verkrachtte door zonder enige aarzeling diep naar binnen te stoten. Tongen vochten een hoffelijk duel uit in de wijd geopende monden.

Zijn felle roofdieren ogen bleven gefixeerd op die van Frank toen hij het over-hemd van zijn slaaf omhoog trok en zijn beide handen omhoog liet glijden op zoek naar de twee stijve lustknoppen, gevangen in de strak gespannen zijdezachte cups van Frank’s strak ingesnoerde beha, die bijna van zijn hete lijf af knalde, zo strak zat het minieme, verlei-delijke, strak opgebonden kledingstuk, dat meer zei over Frank dan hij op het eerste gezicht toe wilde geven.

Meester Tom begon met de ondervraging.

Het eerste deel van de keuring van een nieuwe slaaf. Kwam hij daardoor heen dan volgde fase twee; het testen op onderdanigheid, schaamteloosheid en het incasse-ringsvermogen voor pijn, gekoppeld aan sexuele handelingen.

 

From → Zonder categorie

One Comment
  1. fredvanderwal permalink

    Dit is op Fredvanderwal's Weblog herblogd.

    Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: