Skip to content

Hij vond het als openlijke kruiskijker prachtig als een klassieke ballet danser hoog in de lucht sprong en daar een driedubbele kuitenflikker sloeg

juni 28, 2017

”Fluitje van een cent! Fluitje, hoor mij eens!,” lachte hij hartelijk om die Freudiaanse vergissing. Van zijn fluitje en die twee sambaballen zou hij na de ombouw operatie geen last meer hebben. Het zou meer een mondharmonicaatje lijken waar de heren der schepping die in een trans seksueel interesse hadden bij het beffen een wijsje op konden spelen. Harmonicablues for Frankdy.

Als hij direkt met de hormoontherapie begon om een paar flinke tieten te krijgen, vollere heupen, rondere vormen en een welgeschapen ronde,volle popo die er wezen mocht van achteren, dan zou hij na zestien maanden de definitieve operatie kunnen ondergaan, waarbij alle sporen van zijn mannelijke ontoereikendheid, want zo beschouwde Frank zijn klok en klepelspel tus sen zijn benen nog altijd, verwijderd worden en zou hij de uiterlijke kenmerken en organen van de vrouw krijgen.In de maanden die daar tussen lagen zou hij zich volledig als vrouw moeten kleden en op de versiertoer in een diskotheek moeten gaan om de mannen te behagen en te kijken of hij kon scoren op sexueel gebied.

Eind 1969 had hij met goed gevolg alle psychiatriese onderzoeken ondergaan en waren er al zichtbare vrouwelijke kenmerken in zijn lichaam aan de buitenkant zichtbaar door de behande lingen die hij had ondergaan.Een paar lekkere tieten waren nooit weg, ook niet als je een man was, wist Frank al sinds jonge leeftijd.

Na de operatie voelde Frank zich overweldigend gelukkig.Iederen feliciteerde hem ermee.Het resul taat was dan ook oogverblindend.Daar lage gewoon een lekker wijf in het ziekenhuisbed te stralen!De halve mediese staf had hem bloemen gestuurd en tot ver buiten de kamer in het ziekenhuis hing een gaslucht van de honderden blanke geurige lelies (het is fijn blank te zijn) die een normaal mens deden bezwijmen.De eerste gegadigden voor een goede neukbeurt kondigden zich ook al aan,maar hij moest eerst genezen van zijn zak- en lul breuk.Hij keerde terug naar zijn huis.Zijn baas bij de maatschappij waar hij werkte was al lang overstag gegaan wat zijn sexe verandering betrof omdat de helft van zijn personeel in de loop van de tijd  van man naar vrouw of van vrouw man ge wor den was,dus hij hield het allemaal ook niet meer bij en zo lang ze niet onder werktijd op de buros lagen te neuken zou het hem een zorg zijn.En zo was Frank terug op zijn werk,maar heette nu Fréderique. Meestal werd die naam door de kolle gaatjes afgekort tot Franky, Frankeriekje of gewoonweg Riek.

Niet alleen de hormoonhuishouding van Frank was veranderd maar ook het tempo van zijn tot voor kort zo dynamiese bestaan als zakenman. Hij vond een steeds groter plezier in wassen, koken, lingerie uitzoeken, make up aanschaffen en andere details zoals lekkere geurtjes, de klank van de stemmen van de mensen, de lijnen van de oude architektuur, dansvoorstellingen waarbij hij nauwkeurig lette op de omvang van de geprononceerde nappen tussen de benen van de dansers en de lengte van hun ge slachtsdeel schatte hij voortdurend bij elke nieuwe danser die het toneel op rende of aftrippelde. Hij vond het als openlijke kruiskijker prachtig als een klassieke ballet danser hoog in de lucht sprong en daar een driedubbele kuitenflikker sloeg en vaak was hij de enige uit het publiek die enthousiast staan-de begon te applauddisseren en om een herhaling vroeg en niet ophield totdat de suppoost hem tot stilte maande.

Hij zocht niet langer als voorheen op tiepies man lijke wijze naar de grote sterke lijnen in de wereld van handel en politiek,kunsten en wetenschappen en evenmin voelde hij zich nog langer geneigd om over van alles en nog wat te discussiëren met kunstenaars en onderwijskrachten en bij voiorbaat al alles tegen te spreken van wat een ander ergens van vond.Hij voelde zich uiterst vrouwelijk,zacht en kwetsbaar in zijn nieuwe vrouw zijn,gevoelig voor vleierij,vissend naar komplimentjes van elke man die belangstelling in hem toonde.Hij was niet langer kieskeurig wat zijn sexuele partners betrof, in tegendeel! Hij discrimineerde niet meer tusen jong en oud, man of vrouw,mooi of lelijk,maar liet zich door iedereeen seksueel pakken die zin in hem had. Het was genoeg voor hem te weten dat hij begeerd werd en dat al die mannen en vrouwen iets in hem zagen dat ze boeiden en dat ze wilden aanraken om letterlijk en figuurlijk dieper in hem door te dring en. Aan de andere kant merkte hij toch dat er be paal de onvolkomenheden in zijn leven en liefhebben waren waar hij steeds meer last van kreeg. Niet dat de kwalieit van de sex niet goed was want dat ging fantasties! De ene man of vrouw was zijn bed nog niet uit of de volgende stond al weer voor de deur van de slaapkamer.

From → Zonder categorie

One Comment
  1. fredvanderwal permalink

    Dit is op Fredvanderwal's Weblog herblogd.

    Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: