Skip to content

Hij sloeg zijn ogen open.De oogballen waren zodanig weg gedraaid dat Els alleen het wit van zijn ogen zag. Het leken wel ping pong ballen!

juni 28, 2017

Hij las de erotiese boeken van D.H. Lawrence,Virginia Woolf’s ”Orlando” dat het probleem van de biseksualieit uitvoerig behandelt,Van George Sand ”Indiana” en een heleboel boeken meer over sexualiteit waar zijn medeleerlingen en opvoeders nog nooit van gehoord hadden. Hij kon antropologen citeren uit alle hoeken van de wereld die op vattingen verkondigden over de superioriteit van het vrouwelijk geslacht en haar geslachtsdelen en de komende instelling van het wereldwijde matriarchaat. Frank vond er nieuwe aanmoedigingen in voor zijn dromen over vrouwelijkheid en de klaarblijke-lijke noodzakelijke onderdanigheid van de man aan de vrouw. Hij bestudeerde de geschiedenis van de literatoren van The Bloomsbury Group die allemaal, mannen zowel als vrouwen, biseksueel waren, zich van geen burgerlijke conventie iets aan trok ken en hun biseksualiteit ongeremd in de praktijk brachten.

In zijn vrije tijd naast zijn studie aan de Da Costakweekschool ging Frank door met lezen van allerlei occulte bronnen en het beoefenen van bepaalde magische en occulte technieken. Hij wandelde vele uren met zijn liefdesvriendin maar ook alleen in de duinen. Omdat hij nooit veel zin had om aan groeps aktiviteiten van de andere leerlingen deel te nemen kon hij nu aan zijn ideaal verder werken. Tijdens zijn lange wandelingen droeg hij altijd weer nylons,een jarretelgordel, een frivool damesslipje, een bustehouder en een zijden hemdje.

Soms ontmoette hij tij dens die lange tochten mannen met een gelijk soortige interesse en kwam het meer dan eens tot een heftige vrijage in een duinpan met een onbekende of zijn wellustig klasgenoot. Van menigeen door wie hij zich in de natuur had laten neuken kende hij na afloop niet eens de naam. Anonieme, harde, vluchtige, soms gewelddadige sex overheerste die korte maar hevige kontakten.

”Je doet het heel goed!Beweeg maar lekker je billen op en neer, geilneef van me! Lekkere geil mieter! Met je hete toeter! Ik ben diep binnen in je. Ik zal je nooit meer verlaten. Ik zal als schaduw altijd bij je zijn. Dag en nacht! ” fluisterde de hese stem van de demon die Frank tijdens zijn geslachts gemeenschap met Els anaal bezat.

Nu bereikte Frank’s afgrijzen en onkontroleerbare sexuele lust een absolute klimaks. Nog steeds bleef het orgasme uit en hij was al anderhalf uur bezig met zijn sexuele penis gym nastiek.Els, die haar lange benen om zijn heupen had geslagen om zich beter tegen de matras af te zetten was al vier keer heftig klaar gekomen, dus daar lag het niet aan,die kwam wel aan haar trekken.

Frank voelde zich langzaam aan opzwellen en groter worden en vervuld van een onheilig, vrouwelijk verlangen totdat hij het gevoel had dat zijn anus zich steeds wijder opende voor het steeds groter wordende lid van de demon,die zeker een erektiepomp bij de hand had om zichzelf mee op te juinen (de duivel is groot,de duivel is machtig, hij heb een lul van ongeveer één meter tachtig) en met een afgrijzen waardoor hij ondanks alles toch sexueel gehypnoti seerd werd, voelde hij hoe via zijn lust volle achteropening een vreemd bovenaards lichaam een vloeistof door zijn darmen naar bin nen spoot bij hem,heet als de hel, kleverig, verzeng end en opwindend. Het leek een beetje op die keren dat hij een glijzalf vermengd met rode ca yennepeper via zijn anus zijn endeldarm naar binnen had gewerkt tijdens een autoerotiese sadomasochistiese sessie. Uren lang brandde zijn hol als de hel! Liefde en walging in Las Vegas zowel in zijn lichaam als in zijn  geest werden één in zijn denken,voelen en handelen.

Hij sloeg zijn ogen open.De oogballen waren zodanig weg gedraaid dat Els alleen het wit van zijn ogen zag.Het leken wel ping pong ballen!Een angstaanjagende ervaring voor een jonge, onervaren romantiese sensuele vrouw,die nog niet wist waar Abraham de sexuele mosterd van daan haalde en alleen maar als een zuiglammetje in bed wilde liggen te wachten tot ze sexu eel geslacht ging worden op het altaar van het vlees.Het leek alsof een paar witte biljartballen van een zombie haar nu indringend aanstaarden. Ze begon beangst te gillen toen hij ongekon troleerd op haar in begon te slaan en te beuken.Els schreeuwde nu van angst en bad om hulp van omhoog die zoals iedere lezer zal begrijpen echter uit bleef.Er kwam uiteraard geen ant woord op haar smeekbede om verlost te worden van deze duivel in mensengedaante die haar hardhandig lag op te neuken en nu eindelijk overging tot sadistiese praktijken van het geni taal opkrikken. Niet dat ze niet van sadomasochistiese spelletjes en bondage kon genieten op zijn tijd, maar dit was andere koek.Ze hield er van onderworpen te worden door een man in bed, maar dit ging wel heel erg ver.Hij klauwde in haar borsten met zijn kalvinistiese jatten en kneep haar tepels op kalvinistiese wijze bijna tot moes.Weer gilde ze het uit van de pijn in haar teerste weefsels.Hij sloeg haar met zijn vlakke hand in haar gezicht. Ze proefde haar eigen, zoete bloed.Het geilde haar op!Bloed is zoeter dan honing, herinnerde zij zich als titel van een schilderij van Salvador Dali!Hij beukte met zijn vuisten in haar buik en op haar borst en en sloeg haar op haar billen, krabte grauwend haar huid open.Bloed stroomde langs de bin nenkant van haar dijen.Onder zijn afschuwelijk gewicht begon ze te smoren en kreeg gebrek aan zuurstof omdat ze niet meer adem kon halen. Zijn handen sloten zich om haar keel. “Help mij, Here Jezus! Duivel ga achter mij!” bad zij met verstikte stem. Plotseling sprong hij met een dierlijke grauw walgend van haar af. Ze schreeuwde minuten lang uitzinnig. Pas na een kwartier stierven haar stem en snikken langzaam weg.

From → Zonder categorie

One Comment
  1. fredvanderwal permalink

    Dit is op Fredvanderwal's Weblog herblogd.

    Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: