Skip to content

Opeens keek hij naar een vreemd lichtpatroon op het scherm, en er kwam een ​​stem from here to eternity and from heaven to hell and back again, zoals in grote koeien letters op het scherm stond. Een nieuwe boodschap flitste over het scherm.

juni 27, 2017

Frank ging voor de computer zitten en typte iets. De processor werd witgloeiend heet,er kwam rook uit de ventilatie roosters en een alarm signaal ging af. Frank inspecteerde de processor en voortgang van de programmas om er zeker van te zijn dat alles veilig was. De temperatuur in de werkkamer steeds met de minuut. Helse sferen. Burning desire. Hij typte weer iets anders op de computer en begon het proces van first class wordpress mothermindfuckin te draaien.

Opeens keek hij naar een vreemd lichtpatroon op het scherm, en er kwam een ​​stem from here to eternity and from heaven to hell and back again, zoals in grote koeien letters op het scherm stond. Een nieuwe boodschap flitste over het scherm.

“Hallo daar, slave sissy, je bent op het punt om her meest verbazingwekkende besluit in je hele leven te nemen, jij masoslavenhoertje van dertien in een dozijn, je zult je meer ontspannen voelen dan je ooit bent geweest omdat je je bestem-ming bereikt hebt”.

Hij vond dat de vibrerende, hoge stem erg relaxed was, hij voelde zich daardoor optimaal ontspannen, dat was alles wat hij ervoer. Een onmiddellijk diep gevoel van vertrouwdheid en onderdanigheid.

De stem ging uren lang door totdat Frank in de diepste staat van hypnose was, die de SM Organisatie Totaaly Out Of The Body Subconcious Mind Control noemde.

Vijftien jaar geleden ontdekte dr. Jekyll Stroganoff dat het gebruik van dit speci-fieke lichtpatroon in combinatie met de mondelinge hypnotische suggesties effectiefwas en zo diep dat het mind fucking proces de onderdanige in een staat van hypnose bracht dat de persoonlijkheid, de religieuze en ethische overtuiging-en en de dagelijkse acties van de onderdanige op afstandzouden kunnen worden gecontroleerd, zijn geheugen en herinneringen uitwisten en hem  terugzetten naar de begin van de tijd toen zijn tabula rasa nog onbeschreven was. Op dat psychische nivo waren het niet meer post-hypnotische suggesties na de In Depth Psycho Sual Healing Sessions of the Third Degree Control maar een psycholo-gische behandeling, die via commandos in een bevel structuur de onderdanige alles kon laten doen wat de SM Grandmaster wilde. Herinneringen, ervaringen, instellingen, karakter eigenschappen die via deze psychosexuele technieken werden gewist, kunnen dankzij de toegepaste hersenspoeling nooit meer hersteld worden.

Dr. Jekyll wist dat deze krachtige informatie schadelijk zou kunnen zijn als het in de verkeerde handen viel, zodat hij zijn werk nooit in Science of Nature heeft gepubliceerd.

Hij had plannen voor zijn ontdekking, de Orgonic Orgasmic Over-all Out of The Body Superhuman Control Organization om die te verkopen aan The Majes-ticTwelve, de regering van The New World Order.

De zwoele computer stem ging door in Franks oren en echode na.

“Je gaat alles wat je seksueel hebt gedaan tot nu toe vergeten, jij zoon van een hoerenteef.  Het is onbelangrijk hoe je bent uitgekozen op bepaalde eigenschap-pen, het enige dat belangrijk is, is de missie van wereld overheersing die wij voor jou in petto hebben. Je missie is om nog zeven jaar als een seks slaaf te dienen. Slaven en Meester, dat is de toekomst van deze oude planeet.

Je naam is vanaf nu Magdalena, soms wordt je alleen ‘slaaf’ genoemd. Je bent erg blij met de ultieme staat van slavernij die je zal bereiken dat weten wij nu al. Alles wat je nog wilt doen, is alleen maar je SM Master gehoorzamen. Je zult ten alle tijde heel onderdanig handelen. Dans als ik dans, droom wanneer ik droom, dat zal je alleen doen als wij het willen.

Je zult altijd anderen gehoorzamen omdat je in de laagste vorm van nieuw levenfigureert als een SM seksslaaf en onnozele aardworm die je van nature bent.

De stem ging voort en vertelde verder over wat Frank zou doen, hoe hij zou optreden onder een grote verscheidenheid aan omstandigheden en op vele nu nog onbekende locaties.

Toen de eerste sessie eindigde was Frank ervan overtuigd dat hij altijd al een slaaf was geweest en hij was het meest gelukkig toen hij dat besefte. Hij was nog steeds niet geprogrammeerd voor bizarre, tegennatuurlijke geslachtsopdrachten, maar hij was nu al erg onderdanig en tot alles bereid wat zijn Meesters hem op zouden dragen.

De weg naar redding. Het mind control proces eindigde voor deze dag en Frank werd uit de trance weer terug gebracht.

From → Zonder categorie

Geef een reactie

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: