Skip to content

“…want ik ga je nu stevig van jetje geven tussen die twee lustwangen met een achterwaarste achteruit oefening met dubbele schroef”, deelde hij mee alsof hij het over een oude naaimasjiene had.

juni 26, 2017

“Geile kont heb je! Lekker dat strakke hol van je! Je hebt een paar wijvenbillen, weet je dat wel? Nogal logies dat de homos altijd rond je heen zwermden als bijen rond en honingpot! Je hebt vast en zeker voor je bij me kwam flink met dildos en vibrators ge oefend, hè, voor de generale repetitie, want ik ga je nu stevig van jetje geven tussen die twee lustwangen”, deelde hij mee alsof hij het over een oude naaimasjiene had. Geile praatjes wonden me trouwens sowie so op. Zowel door de telefoon als in bed!

“Ga door met me keihard te neuken!Ja,harder!Ik houd van je!” gilde ik het uit met hoge wij verige uithalen en klaarkom kreten. Hij ramde zijn lul weer hard naar binnen om hem tergend lang zaam terug te trekken.Trekstoten noemde hij dat in biljart jargon. Eigenlijk was het ook een soort zakbiljarten met de korte keu!Ca rambole,elke keer als zijn lul tot aan de wortel in mij zat en zijn ballen tegen de mijne aan sloegen en ketsten.Ik kreeg elke keihar de centimeter van zijn in latex gestoken lustpaal in mijn wild sa mentrekkende hete vragende lustvolle man nenkut gedouwd.Ik begroef mijn gezicht in het kussen en jammerde terwijl hij maar wild bleef doorrammen en raggen.In mijn verbeelding zag ik hoe zijn lul met soppende, zompige geluiden ritmies mijn neukgat in gleed en weer terug.

“Oooh,man,geef het me. Doe het, man. Kom klaar terwijl je diep in me bent en laat je lul dan in me zitten.Spuit die hete,geile,gro te hondenlul van je leeg. Spuit mijn hol vol slagroom”, jankte ik.

Ik voelde zijn zweetdruppels als heet kaarsvet op mijn hete lijf vallen en ik kreun de voort durend van genot.Hij lag nu in de volle lengte op mijn lichaam en neukte me suf.  Hij beet in mijn hals en pompte net zo lang tot ik het niet meer hield.

“Oooh, shit, gossepikkie condome nog an toe. Ik kom klaar met mijn lul in jouw heilige hete hoerenreet. Dat heb ik nog nooit eerder gedaan, maar nu ben je van mij! Wie ik neuk is mijn eigendom! Oooh, jahee zus gotskolere Maria in de hoogste hemel der hemelen redt mij van de zemelen! Oooh, gotsallemetrutten-bollen broek vervuld van  de volle, geile, gore hoerenreet die je bent! Ik laat je nooit meer gaan met je sambabalen en lustbanaan! Peeel slowly my banana!”

Mijn mannenkut verkrampte zich van de weeromstuit door de hete onderdanige lust, mijn krampende kringspier knelde zich om zijn pompende lul alsof hij hem voor eeuwig wilde vast houden en maakte dat hij klaar kwam terwijl ik onderdehand mijn geil in hete stralen tegen het maagdelijk witte laken spoot.

“Ga uit me! Ik kan niet meer! Ik trek het niet langer! ”gilde ik hysterisch nadat ik was klaar gekomen want ik hield het echt niet meer. Ik kreeg de mannenkutkramp als hij nog langer mijn lusthol bezet hield.

“Hier komt het. Hier heb je het, geile slettebakkunstenaar. Hier heb je het godsammeliefhebbe recht in dat hete hoerenhol van je. Ik schiet ‘t recht in je krent,  vent! Jij krijgt van mij een prent! ” grauwde hij.Zijn ballen sloeg en wild tegen mijn vlees tussen mijn anus en ballen en hij spoot een flinke straal heet borre lend mannengeil in de top van het kapotje in mijn darmen.Hij bleef hijgend boven op me lig gen nadat hij klaar gekomen was en ik voelde nog steeds zijn stijve lul diep in mij.Mijn eigen lul ver slapte.Even later gleed ook zijn lul uit mijn hete samenkrampen de geile mannen kut. Het kondoom was deze keer nog steeds intakt, want zijn lul was zo hard en spits dat hij geregeld dwars door een condoom stootte als een mes door de boter.Hij rolde zich grauwend van geilheid op zijn rug en keek me triomfantelijk aan.

“Ik ben sinds tijden niet meer zo lekker klaar gekomen in een hete mannenkut,” gaf hij ruiterlijk toe.Ik drukte mijn hete lippen tegen de zijne. Hij kuste me terug zonder reserves recht op de bek.

“Je bent een wijf in bed,maar daar had ik je al lang op getaxeerd naar aanleidng van die fotos in lingerie en kettingen die je me stuurde,” zei hij.Klaas en ik gingen de hele nacht door zonder veel te slapen.We dronken trappist dubbel bier en glazen caber net sauvignon.half dronken deden we een opwindende ne-genen zestig.We trokken el kaar daarna een paar keer af.Toen hij ‘s och tends om zeven uur het laatste kondoom over zijn lul stroopte over zijn keiharde lul en nog een keer de weg tussen mijn billen diep naar binnen mijn he te mannenkut instootte terwijl ik mijn benen in de lucht hield zodat hij me diep kon pene-treren. Onder tussen liet hij zijn handen over mijn mannenborsten gaan en mijn spitse, gevoelige tiettepels reageerden meteen en priemden  stijf naar voren.Hij kneep steeds harder in mijn lustknoppen en ont lokte een zucht van genot en pijn aan mij.Hij was een tietenspe cialist, net als Meester Tim in Amsterdam! Hij legde zijn gezicht op mijn gladde borsten en nam een tepel in zijn mond,zoog er aan,cirkelde met zijn he-te tong er om heen en beet er toen plot seling hard in.Ik schreeuwde van verrassing.Terwijl de lustvolle pijn door mij heen schoot begon hij met één hand mijn lul te kneden en met de vingers van de andere mijn mannenkut te vingeren zoals ik vroeger zelf de hete, natte, kruidige kutjes met de paarse opgezette schaamlippen van Yvonne, Coby, Els, Nel, Frieda, Catherina, Aletta, Monique, Marijke, Ella, Dian en Karin had gevingerd. Vanaf het eerste ogenblik dat ik tussen de lakens met hem stapte viel ik als een hete aardappel voor Beer Bonebakker zijn sexuele talenten. Hij zette mij vierkant voor het blok, nam bezit van mijn mond en mannenkut wanneer hem dat uit kwam en zo stonden we quitte voor al die verloren jaren dat ik hem op een afstand gehouden had en alleen maar telefonies seks met hem had ge had. Van nu af aan was ik geen droogneuker meer en liet me zo vaak mogelijk door hem neuken. Sinds die dag heb ik nooit meer behoefte gehad een vrouw aan te raken bij d’r intiem Ik was uiteindelijk bekeerd door een man uit duizenden! Einde oefening! Over en sluit en maar! Zo snel mogelijk op herhalingsoefening.

 

From → Zonder categorie

One Comment
  1. fredvanderwal permalink

    Dit is op Fredvanderwal's Weblog herblogd.

    Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: