Skip to content

FRAGMENT PAKKENDE PERSIFLAGES UIT DE FRED VAN DER WAL RACLETTE BYCICLETTE PICTORIAL PORNORETTE…ZE WORDEN UIT DE SCHAPPEN GERUKT, NET ALS DE RUBBEREN FOPKUTTEN, DIE BETER VAN AFBREEKBARE KUNSTSTOF ZOUDEN WORDEN GEMAAKT OM DE HOUDBAARHEIDSDATUM VAN DE KUNST KUTTEN TE BEPERKEN, NET ALS DE FLAMOEZEN UIT DE VLEESVERWERKENDE SEX INDUSTRIE, DIE DE DROOG LOPENDE POEZEN OP DE DROOGLOOPMAT BIJ SCHAVEN!

juni 26, 2017

“Ik ben geen dubbel doorgedraaide vierkant ondersteboven binnenste buiten gekedraide de baarmoeder uitgeslingerde daabse droogneuker, zeg! Krijg nou wat!  Zuig me het schompes op mijn ballen, maak ze kletsnat! Geef ze een warm schuimbad! Laat me je tong voelen! Neem voor je mond geen blad! Nu! En anders is het over en sluiten met tranen en tuiten want de ware zuiger komt nooit een tweede keer weerom net zoals de postman nooit twice ringt! Knielen, hoer!” zei Beer Bonenbakker kort en zakelijk. Nog nooit was ik buitengaats hoer genoemd, behalve door Meester Tim vertegenwoordiger in bussen Vim, of had ik een man afgezogen in een one an show maar gehoorzaamde onmiddellijk. Met een man als Beer speelde je geen spelletjes! In bed was Beer zijn wil wet voor mij, dat was de deal vanaf het begin. Terwijl ik zijn l*l stevig vast hield likte ik begerig zijn rulle, behaarde balzak. Hetspel met de korte keu en de biljartballen nam een aanvang.

“Zuig op mijn klöten (spreek uit: kleuten. Limburgs dialect), Frank! Doe maar op je droogloopmat voor natte poes alsof het een paar zuurballen van de kermis zijn! Doe het met overgave, alsof je een wijf bent,” zei Beer, maar nu dwingender en eisender. Ik sloot mijn lippen eerst om de ene geparfumeerde harige bal en toen om de andere, darnaa slobberde ik ze allebei op. Nou, nou, dat was me nog eens een mond vol! Als je een man bij zijn klöten had dan had je hem in je macht, wist ik uit  de boekjes van ” Vies is Lekker met je zweetstekker”. Ieder man zou dat beamen! Daarna nam ik ze allebei nog dieper in mijn mond en maakte ze kletsnat met mijn over vloedige speeksel. Ik lekte als een ouwe vergiet! Grote, harde, harige bitterballen! Dáár hield ik wel van. Ik werd gek van zijn harige lijf.

“Pijpen!” beval hij. Zijn achttien centimeter lange, dikke lul zat voor alle zekerheid veilig opgeborgen in een kondoom. Ik zoog nadenkend op zijn eikel, proefde het rubber voor de eerste keer en liet zijn neukpaal diep in mijn mond naar binnen glijden. Mijn lieve vrouwtje zou me nu eens in de weer moeten zien met de lul en balzak van mijn minnaar, schoot het even door me heen.

Hoeveel getrouwde mannen zouden er op dit moment liggen genieten in bed met hun minnaar? Ik was vast en zeker de enige niet! Meer dan dertig jaar gehuwd en na al die jaren nog steeds geiler van een stijve lul met een rulle balzak dan van een gepar-fumeerd knijpkutje!

“Oohja, gofferdegoffummu! (bastaardvloek)  Kolere! Pijp me! Pijp me hard en diep!”

Beer was mijn man en het was een genot om naar hem te kijken. Hij was behaard en mannelijk, dat was voor mij al lang genoeg. Hij hoefde echt niet de prins op het witte paard te zijn. Als hij maar geil en manlijk was en me neukte met zijn vette blubber pens tot ik sterretjes zag, dan was ik al lang tevreden. Als ik echt lekker bezig ben met pijpen dan vind ik het lekker mezelf onderdehand af te trekken. Neem me het eens kwalijk! Hij draaide me in standje negenenzestig en ik voelde zijn l*l (drieletterwoord, plat voor manlijk gesslachtsdeel) weer diep in mijn keel glijden. Ondertussen had hij het aftrekken van mijn l*l overgenomen. Ik voelde de vingers van zijn linkerhand in mijn bilnaad glijden. Zo geod en zo kwaad als het ging en gaat! Lekker vond ik dat, die rechterhand aan mijn paal en die vingers van zijn linker over en in mijn mannenk*t!

Nu had ik een hand vrij. Ik haakte mijn vingers achter zijn ballen, streelde ze, liet mijn nagels over het strak gespannen vel gaan en kneep in zijn ballen . Ze hingen op nog geen paar centimeter van mijn neus. Jantje zag eens pruimen hangen, ooooh, als eieren zo groot. Hij streelde mijn lustspleet alsof ik een geil wijf was! Ik hield hem echt niet tegen! Hij werkte zijn goed ingevette middel vinger mijn mannenk*t in. Ik was daar lekker strak en nauw en hij ging me soepel maken zodat ik straks goed te neuken was.

Natuurlijk werd ik hier nog eens extra van opgewonden. Ik ben niet van beton, zeg! Onwillekeurig duwde ik mijn heupen omhoog terwijl zijn vingers in mijn mannenk*t bewogen alsof ik nu al een dikke l*l in mij had! Ik pijpte hem des te hartstochtelijker. Voor wat hoort wat!

Al vond ik het nog zo lekker om in negenenzestig te liggen met zijn vingers in mijn lusthol, ik wilde toch liever zijn l*l binnnen in mij voelen om hem te om knellen met mijn gatpieren,leeg te melken met mijn kringspieren en hem de hitte van mijn hete in tieme neukgat laten ervaren.

Zijn l*l was zo hard als een koperen pook.Ik bleef hem afzuigen en ging tekeer met mijn tong over zijn eikel.Hij bleef mij vinge ren van achteren.Ik had al lang kunnen klaar komen, maar wilde hem eerst laten komen. Dames gingen voor als de heren geweest waren, zei Beer Bobenbakker altijd tegen Bertha Bothenbouwer en daar had ik me aan te houden.

Hij hijgde zwaar en ik nam aan dat hij op het punt stond te komen. Ik hield op met pijpen om zijn orgasme uit te stellen.Aan een slappe l*l in mijn mannenk*t had ik niets. Een man die niet kon neuken was geen man, dat was een mietje! Mijn ervaring was dat de meeste mannen niet echt goed konden neuken helaas. Vooral de seksuele techniek van getrouwde biseksuelen was huilen met de lamp op! Als je een echte goede neukstier had gevonden zoals de donkere Tony Macaroni uit Leeuwarden , die ik van Jelle Pikbestelle had afgepakt, moest je zien dat je hem hield. Hij liet zijn vingers in mijn mannenk*t zitten toen ik het kondoom van zijn l*l rukte.

Hij kwam onmiddellijk out in the open klaar.Stralen heet neukvocht spoten over mijn glad geschoren mannen borsten met de voort durend stijve spitse tepels die nog steeds in een doorkijkbuste houder gevangen waren. Mijn teetotalers tietenbedwinger was kletsnat! Smakelijk eten! Het werd eens wassen geblazen. Alsof ik daar alsmooie jongen die seksjuweel piepte zoals de ouden van dagen zongen op zat te wachten. Nu hij was klaar gekomen als een kanon wilde hij verder niet achterblijven en neukte mij verwoed terwijl hij mijn l*l in sneltreinvaart masturbeerde.Ik hield het niet meer en kwam loeiend klaar.Grote klodders slingerden in het rond.

“Godverdommu, Oooh, Klaas, Jaheezus Keristenezielen  Gotsallemmetruttenbollen MariaindenHogenogantoe! Ik houd van je! Dieper! Dieper! Hondje dieper met je pieper!” schreeuwde ik in extase en voelde zijn vinger in en uit me rammen.I k kwam weer bij mijn positieven. Sloeg mijn ogen op. Ik zag de zelfvoldane grijns van mijn overwinnaar die kwam, zag en over won op het balkon. Mijn l*l bleef maar keihard alsof hij met een voet balpomp was opgepompt. Ik wilde meer met mijn roomklopper! Yummy Yummy, I got love in my tummy! Veel meer! Nog een keer!Hop, hop, hop,d’r boven op! Mijn l*l leek wel zo hard als een handspaak! Ik had nog nooit een kreatief therapeut gehad maar had niet durven dromen dat hij zo kreatief in bed was met zijn handenarbeid akte waar ik al drie keer voor zakte en er nooit niks van bakte, maar wel van alles uit sloeg en uitkakte. Okee; tijdens de telefoonsekssessies wist hij me elke keer weer tot het hoogtepunt op te geilen en ik genoot er van zo als ik zelden had genoten,maar dit was de realiteit waar niets boven ging. Hij pakte al weer een kondoom uit het pakje en stroopte het met moeite over zijn keiharde dikke l*l. Ik wist wat het betekende.Hij ging me weer neuken maar nu op tafel in de keuken. Ik was gek op anaal geneukt worden. Ik had van af mijn veertiende vanalles in mijn mannen k*t gehad. Dildos,vibrators, handvaten van schroevendraaiers, kaarsen,vingers, tong en en nu dan eindelijk een l*l. Ik was een echte slet in bed zodra ze maar naar met één vinger mijn mannenk*t wezen.Laat staan met twee of drie!Hij liet er geen gras over groeien,trok mijn tangaslipje omlaag  en duwde met een hand mijn glad geschoren billen uit elkaar waardoor mijn mannenk8t er glinsterend als een oester in het lamplicht bij lag.Ook de k*tlipjes van mijn anus waren glad en haarloos zoals hij het wilde.Uit de tube K Y jelly kwakte hij over vloedig glijmiddel in mijn snee en werkte kleine porties naar binnen in mijn mannen k*t die nu gladder en soepeler dan ooit was. Dat heb je meer gedaan,Beer!Hij liet drie vingers naar binnen glijden om de toe gang wat wijder en soepeler te maken want ik had een vrouwelijk nauw,heet,soepel mannenknijp-k*tje ,dat snakte naar een l*l.

“Je bent van binnen helemaal heet, glad en sappig! Je bent er echt vierkant klaar voor! Je bent net als schillenboer Manus met zijn sappige anus!” zei Beer Bonnebakker de krentenkakker zacht en verleidelijk.

“Toe dan!Kom!Neuk me!Neuk me plat!” spoorde ik hem kreunend aan. Ik hield het niet meer en  schokte wild met mijn onderlijf als een heilig hoerig heet wijf dat gevingerd werd om dan weer in vloeiende krampende bewegingen en kronkelingen op zijn in tieme behandeling te reageren. Hij duwde de opge-zwollen eikel bij mij naar binnen.

Mijn hoofd sloeg als een wijf dat op klaarkomen stond wild van links naar rechts op het kussen en ik mompelde de onverstaanbare woorden van de liefde afgewiseld met hartstochtelijke lustkreten. Hij stootte in één keer diep naar binnen. Mijn kringspier verwijdde zich even om daarna weer samen te knijpen. Ik had zijn l*l gevangen diep in mij en het voelde goed. Ik zou ‘m voorlopig niet meer los laten.

“Mijn Godt, wat is hij groot. Zo groot, dat wordt mijn orgastische dood slaat bloot of omgekeerd met jou roomboterstaaf in mijn botervloot, lekker moot!” murmelde ik in extase.

“Ontspan je maar,lief hoertje van me!Laat hem maar lekker heen en weer glijden in jelusthol.Ik doe het werk wel voor je!Je hoeft je alleen maar over te geven,verder verlang ik niets van je!” sprak hij geruststellend en kuste me heet.Ik reageerde op zijn tong die diep in mijn mond door drong.Hij maakte me wild met zijn exquise lief kozingen.Als een man me gek kon maken met zijn l*l dan was het Beer wel.Ik wist vanaf het eerste ogenblik dat ik zijn geile stem door de telefoon hoorde dat ik niet tegen hem op kon. Beer was al snel mijn Waterloo geworden. Me broek zakte er van af! Figuurlijk gesproken! Hij had zijn mannenlul diep in mij geschoven en wachtte even om me aan de zalige indringer te laten wennen. Mijn mannenk*t neuk- en naaispieren trokken zich regelmatig onwillekeurig samen om zijn lustpaal. Ik zoog zijn l*l gewoon naar binnen. Elke keer kreunde Beer van genot. Hij gaf het mij en ik gaf het hem in woordeloze eensgezindheid!

“Neuk me!Ik wil het!” smeekte ik hem.Dáár had Beer genoeg aan. Het grote werk ging beginnen! Hij begon te pompen en te peunen met lange aars trekkende lust stoten.Hij liet zijn l*l lang zaam  tot aan het puntje naar buiten glijden om hem met één stoot weer naar binnen te rammen.Hier hield ik van!Een echte man die wist wat een andere man toe kwam en Klaas was geen l*lletje dat al schuldgevoelens kreeg zoals die getrouwde biseksuele Harm Harpsichord nadat hij met trillende vingers mijn bustehouder om laag had gedaan mijn tepels had bewerkt en me diep had gekust ter wijl ik hem liet klaar komen in mijn handen!Ik moest mezelf nota bene nog aftrekken nadat hij was klaar gekomen want me neer Harm was al aan zijn gerief gekomen!Hij had niet eens het fatsoen mij ook behoorlijk aan mijn trekken te laten komen!Dat had je altijd weer met die ge huwde biseksuelen die eigenlijk niet echt wisten wat ze wilden.Voor mij geen gehuwde mannen meer en ook geen los lopende biseksjuwelen maar doorgewinterde perverse relnichten! Ik duwde elke keer mijn kont naar achteren als hij zijn l*l hard en wreed naar binnen stompte om hem volledig te gemoet te komen.

From → Zonder categorie

One Comment
  1. fredvanderwal permalink

    Dit is op Fredvanderwal's Weblog herblogd.

    Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: