Skip to content

NA 1996 HEEFT DE LEEUWARDER COURANT GEEN RECENSIE MEER GESCHREVEN OVER MIJN WERK. IS ME DAT NIET MERKWAARDIG?

juni 25, 2017

Fred W. van der Wal

peintre artiste de luxe

 

7 juli 2002.

  1. S.,

Enige tijd geleden n.a.v. een expositie van mijn omstreden werken in de ruimte van mijn goede, dus Hollandsche, vrienden t.w. de direktie van Galerie Weekhout, die gotzijdank geen Friesch (plat Duits) dialekt ( de taal van het varkenshok) spreken stuurde de ku(ns)tredaktie van de Leeuwarder Courant mij een uiterst onsmakelijke email waarin mij een levens bedreigende ziekte werd toegewenst en een doodsbed waaraan koenst oend koeltoer redaktrice mej. Schuurman zou verschijnen “met de scalpels geslepen”.

De mail was ondertekend door Sikke Doele en de als ex-Duitser geboren sjef Kunst und Kultur Herr Asing Walthaus (Heeft die man eigenlijk wel een permanente verblijfsvergunning of wijzen we die uit? Onlangs overleed de altoos al ongezond ogende ex-provo kunstsjoemalist Sikke Doele aan een levensbedreigende ziekte naar mij van Hogerhand werd medegedeeld en zo ziet U maar weer.

Gods molens malen langzaam maar zij malen in elk geval en verder zijn Zijn wegen voor den ongelovige duister en zelden aangenaam? En zo hoort het ook in reliland! Als evangelies gristenen geloven wij dat de Heir der Heirscharen daadwerkelijk in grijpt in de vaak zo onbenullige leventjes onzer puur heidense tegenstander -in bovenstaand geval een journalistieke- medelander? Men zij gewaar schuwd en bekere zich voor het te laat is en dat bet laat is op Zijn schaal moge onderdehand bekend verondersteld zijn en voor wie zich nader wil informeren wat betreft een stichtelijk wederwoord hetzij fijn christelijke wederzijdse handreiking verwijzen wij U door naar mijn goede vriend en mentor de Groning er vrijgemaakt gereformeerde ex-leerkracht annex aanzichtkaarten verkoper drs. H. van Seventer van Art Revisited te Aduard! Mond- en voetschilders, alsmede andere onmachtige eenarmige softenonkindjes en lijders aan mond- en klauwzeer; Opgelet’. Er is hoop! Ook voor U!

  1. W. van der Wal.

 

° Fred van der Wal: sinds 1972 lid kunstenaar Arti et Amicitiae, Amsterdam, sinds 1974 Pulchri Studio, Den Haag. _

~ Lid societeit Teisterbant 1969 Haarlem. Lid Voorzieningsfonds Voor Kunstenaars WK Lid BBK 1969.Negen werken aanwezig Stedelijk Museum te Amsterdam 1971, 13 werkken Rijksmusuem te Amsterdam.Lid Christian Artists 1983 -1984. Oprichter Friese kunstenaars vereniging Fria 1984. Lid aankoopkommissie Amsterdam koopt kunst 1974. Deelnemer BKR 1968-1977. Lid BBK ~ 1970. Lid Beeldrecht 1989. Fotografeerde 1976 -1989 voor bladen en boeken. Lid Le Groupe Nevers 2004- 2014. Lid NKVT sinds 2007.

 

 

 

From → Zonder categorie

Geef een reactie

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: