Skip to content

LERAAR NEDERLANDS LEEN KIP IS DOOD EN IK VOEL ME OOK AL NIET LEKKER. 1996

juni 25, 2017

Het zal de oplettende lezer zijn opgevallen dat onze omstreden kunstenaar/ auteur de laatste weken door gebrek aan tijd geen nieuwe weblogs meer heeft gepubliceerd.De reden is een hernieuwde belangstelling van uit de kunstwereld voor de werken van onze miskende en in het Noorden des lands ondergewaardeerde kunstenaar, verzoek door o.a. een galerie in New York die om een tentoonstelling heeft gevraagd. Deelname aan de Biennale van de tekening voorts toegezegd. Groepstentoonstellingen in Amsterdam en Den Haag eisen voorts ook de aandacht van onze actieve artiest. Vanaf jongs af aan heeft de kunstenaar veel brieven geschreven, die grotendeels verloren zijn gegaan. Een klein gedeelte, doorgaans brieven na 1992, is bewaard gebleven.

De komende maanden zal Fred van der Wal de lacune aan weblogs opvangen door het publiceren van brieven met zo nu en dan een onthullende inhoud.

Auteur/werktitel:

Kopijblad:

Vervolgblad:

Marge vrij houden

Brrrbrief aan Kees Cornelis Breqman. 21 sept.1996.

Hallo Magister Kabee (goochelnaam Kees Bregman),

Tijd niks gehoord. Hoe is je fotokopieerapparaat? En je Amiga? Ben je nog lid van de HCC? Iets anders dan het COC. Ja, toch. De bloemen staan nog niet op de ruiten, maar wel in een vaas, voor het raam, met uitzicht tot aan de horizon over de landerijen.

Kom d’r’ maar eens om.

LEEN KIP IS DOOD EN IK VOEL ME OOK AL NIET LEKKER.

Een mensch kan dat zo hebben.Leeft je vader nog en houdt je zuster het nog steeds met je uit? Want je lult toch de gansche menschheid de oren van d’r lui zullie d’r kop. Zeg nou zelf. Een normaal mensch zoals jij en ik zouden er al stapelkranklorum in hullie d’r strontgebied van worden, als je niet beter wist.

Ik vond Leen Kip wel altijd een interessant doende nakketikker, die tikt op alle nakken, ook de zwartste. De vruchten aan den boomen in onzen boomgaard zijn wederom van de weeromstuit niet meer groen.

VAN PRUIMEN GAAT JE STRONT SCHUIMEN.

Heb je ook wel eens je hand ondergekakt, net als ik in het kader van S.M, experimenten. Kijken hoe dat voelt en of je de griezel over de grazzel voelt lopen van boven naar beneden en omgekeerd. Persoonlijk doe ik altijd of ik kompleet gestoord ben en een extreme pervert, maar niets is minder waar,of eigenlijk alles. Ik bezoek een fundamentologiese gristelijkegemeente elke zondag om kalm te worden. Sindsdien heb ik alle valiumtabletten het raam uit kunnen kieperen en de rest door het schijthuis gespoeld.S

TOP JE,NET ALS VAN HET REVE, NOG WEL EENS JE VINGER IN JE NAVEL ZWAVEL EN RUIK JE ER DAN AAN?Zie maar wat je er mee doet, je kunt hem altijd nog uit je lijf schroeven en aan BUFFIE, die eenogige schele hond opvoeren. Daar zijn ze bloedgeil op met hun houten kop. JE KUNT OVERIGENS NIET MEER MET PHIA VON KUUGELEN-BERGH HUWEN,WANT ZE IS AL IN HET HUWELIJKSBOOTJE GETREDEN.Voor den goeden verstaander: je hebt niets meer te vrezen. GERA UILENREET IS DOODT EN BEGRAVEN, ALLEEN HAAR SNORHAREN STEKEN NOG BOVEN HET GRAS UIT EN HAAR BRIL KOMT BIJ GEBREK AAN GEWICHT STEEDS NAAR BOVEN, DWARS DOOR DE ROTTENDE KIST HEEN: ZE MOESTEN HARRY DE NEUS ER MAAR EENS BIJHALEN.

DIE SPOORT LIJKEN IN DE KAST OP MET ZIJN PIKSTOK EN ZIJN NEUS. HOE GROTER NEUS HOE GROTER DE PIK, NET ZOALS JE BIJ DE WIJVEN AAN DE VORM VAN DE MOND KUNT ZIEN HOE DIE LIEFLIJKE TWEEDE MOND VAN ONDER IN HET KRUISGEBIED ER UIT ZIET: VERTEL MIJN WAT.

WaarschuwinG in de laatste Gav krant: WILLEN DE DAMES ELKAAR VOORTAAN NIET MEER BEFFEN ZONDER BEFLAP, WANT DE VIRUSSEN, SCHIMMELS EN BACTERIËN TELEN WIERIG IN HET GESLACHTELIJK VOORONDER. Leo Musch is totaal kaal en heeft door slappe buikspieren een koGelrond zwanger bol buikie gkeregen. Alsof het niks kost.Zijn wijf ziet er wel kittig en pittig uit en lijkt minder getikt dan zijn vorige. Heb je onlangs nog geneukt? Die keer dat jij met je 130 kilo(sic!!!) en volgelopen benen, zogenaamde natte benen, naar het leipespeis moest, is dat nog ooit goed gekomen, hebben ze die twee kolossen leeg getapt? Ik kende iemand, die had ook twee poten volgelopen met vuil water, alsof er een paar emmers onder aan zijn knieen hingen,die had ook nog een Bechterev (geen berg in Transsylvanie),een zogenaamde bochul. Als je het maar nooit zo ver laat komen! Die bochul, die krates zal ‘k maar zeggen, was recensent lilaleuteratuur van de Leeuwarder Courant, ook wel het Friese sufferdje genoemd. HANS BOER LACHT ZICH NOG STEEDS HET SCHOMPES EN VOERT BOTEN OVER HET KANAAL.

Nogal logies zul je zeggen, iedere wakkere pikbroek voor de mast heeft lol voor tien.Trouwens,onder ons gezegd en gezwegen,hij is ook met een lerares textiiiaanse werkvormen gehuud.Vijftig jaar gehuwd en nogniet gaar. Hoewissut met je hete nicht C.S? Valt die nog bij tijd en wijle te neuyken in den keucken? Van die flat in Zeist,je weet wel,Clompenstein, in zo’n allochtonen achterstandswijk, vlak bij dat zo praktiese winkelcentrum waar ze al der boodschappen broodschappen doet. Stink je geregeld uit je bek? En die konjak,ontsmet die nog een beetje,ouwe rukker? JOLLY (DE LERAAR FRANS, DIE STIJVE LINKMIECHEL, SPRAK HEUR NAAM ALTIJD UIT ALS ZJOOLLIE) LIJKT NOG STEEDS SPREKEND OP HET ZUSJE VAN SOPHIA LOREN: WIST JE DAT WEL. (Kan jou wat schelen).De helft van de klas van dat gekken_huis aan de Koepellaan is gescheiden of leeft in onmin. Het zal me aan me reet roesten. DOE VOORAL DE GROETEN AAN ELLY VAN WIJK VAN DE HEEMSTEEDSE DREEF.VOOR HAAR HEB IK NOG STEEDS EEN WARM PLEKJE IN MIJN HART EN MIJN BROEK. VOOR JOU OOK, HAHAHAHA!

met een hartelijke groet, Fred van der Wal.

van Sminiawei 7

OLDEBOORN.

 

 

 

From → Zonder categorie

Geef een reactie

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: