Skip to content

FRAGMENT UIT VERHALENBUNDEL “ZWIEPENDE ZWEPEN”

juni 12, 2017

Waarom vind je het leuk, als iemand je pijn doet of jij hem of haar pijnigt in een seksjuwelen setting?

Als de dominant(e) of soms ook meerdere dominanten/dominantes een paar klemmen op mijn tepels zet(ten), en ik zie en voel mijn lichaam wild reageren, dan vind ik dat mooi en opwindend, dat gaat zo diep dat je gewoon van puur genot lig stuip te trekken, te lillen en te drillen. Een sliert gloeiend  kaarsvet die op de ballen valt, dan gaan de spieren zo mooi bewegen,  dan wipt het gesteven geslacht op, dat eroszwaard ten hemel geheven als in een overwinnigsroes, dat is….dat is gewoon niet voor de poes, dat is een huiveringwekkend schouwspel op zich.

Ik zie het als een Grieks drama.

Overal ter wereld worden op hetzelfde moment mannen en vrouwen onderworpen, gebonden, geketend, aan polsen of enkels opgehangen, tegen het plafond gehesen, uit vrije wil op de martelbank gelegd, uitgerekt, tepels doorboord met naalden, geslagen met zwiepende zwepen of riemen die het vlees kussen en roze doen kleuren zodat het vlees mals is om verder te bewerken, seksjuweel gemarteld met dildos, gepenetreerd door vibrators, opgezweept door slagen uit het stop contact met elektriciteit en vrijwillig verkracht in alle gaten en hoeken, alleen geniet ik daar intens van en heel veel anderen weer niet.

Zelfs als mijn vriendin die switch is ligt te slapen, en haar blote buik en borstkas gaan zo vredig op en neer, daar kan ik minuten lang naar kijken, de dynamiek van het verleide-lijke lustvolle vlees .

Gewoon de dynamiek van het menselijk lichaam dus als genitale gymnastiek?

Ja, niet veel méér. Het moet een mooi lichaam zijn, een mooie, olijfkleurige huid zoals mijn ex-vriendin  vroeger had en het vlees moet alert en adekwaat reageren. Een bottom die als een zoutzak blijft liggen daar heb je niks aan. Ik bedoel: dan kun je je l*l net zo goed in een zak snel cement stoppen.

De spieren moeten bewegen,  samen trekken en weer ontspannen, reageren op de sexuele- en pijn prikkels. De ritmische seksjuwelen oer dans van de lust. Je moet als onderdanige óók weer flink wat tegenwerk geven, spartelen, krijsen, bokken, snokken, snuiven, er moet reflectie komen op de toegediende prikkels anders is er voor de dominant (e) helemaal niets aan! Ik ben als self proclaimed sado maso king of the road van nature nogal gauw sexueel opgewonden en reageer heftig, vecht tegen de touwen, schreeuw, smeek om meer, hangend in de boeien aan het Andreasskruis als de zweep mij raakt, en uit lustkreten die er niet om liegen. Het is een heel spektakel als ik gedomineerd wordt en daarom domineren mannen en vrouwen mij graag! Ik heb een enorme wachtlijst met aanvragen! Het is gewoon een porno film! Ik krijg nog steeds aanbiedingen op mijn zestigste jaar. Ik deed laatst een medische test en toen bleek dat mijn werkelijke fysieke leeftijd vierenvijftig en een half is. Ik ben jong gebleven dankzij S.M., travestie en het uitleven van mijn sexuele voorkeuren! Ik zie S.M. als een levens elixer!

Heb je laatst op televisie die sessie gezien met twee brandende kaarsen? Een meisje hing in de takels en haar vriend bewoog twee kaarsen onder haar. Ze was mooi, had een mooie gladde bruine huid, en ze reageerde met heftige spiertrekkingen over haar hele lijf heel mooi op die kaarsen. Ik werd daar bloedgeil van en stelde mij voor dat ik zelf in de touwen hing in haar plaats.

Dat heb ik ook in de SM club “De sulveren swipe” in Friesland wel  gezien, ik vond dat geweldig, dat is nou precies wat ik bedoel. Afhankelijk van waar je zo’n kaars houdt reageren de spieren en je kunt de beweging en sturen met de plekken waar je de kaars houdt. Opwarmen die hap. Gaandeweg went de onderdanige er aan, dan kun je ze wat verder gaan en dan krijg je weer heel andere reacties. Je bespeelt de ander als een instrument, een toetsenbord, de snaren van een viool waar je met je strijkstok klanken aan ontlokt.

De onderdanige als metafoor voor de computer! Programmeren en her installeren die set aan psychosexuele variabelen. En als je op het gezicht hebt gelet van degene die aangepakt wordt, dat is een mysterie schouwspel op zich.

Je kunt aan het gezicht bijna zien wat er met de kaarsen foltering gebeurt en met haar of zijn innerlijk motivatie. Trouwens, als je een spiegel had tijdens een SM spel dan weet je dat aan het gezicht van de Meester/ Meesteres ook precies is af te lezen wat er gebeurt. Voor mij is de onderdanige de volmaakte spiegel! En ik houd je die spiegel met liefde en wreedheid voor!

(wordt vervolgd)

 

From → Zonder categorie

One Comment
  1. fredvanderwal permalink

    Dit is op Fredvanderwal's Weblog herblogd.

    Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: