Skip to content

Met dunne bandjes en fijne stukjes zijde plus een half dozijn speel openingen lukt dat niet

mei 27, 2017

,,Eerlijk gezegd werk ik soms liever met mannen dan met die relteven . Of nee, laat ik het zo stellen: mannen die behas aan hun lijer trekken zijn van nature niet zo moeilijk. En met beha beluste mannen bedoel ik natuurlijk alle beha geile travestieten en transseksuelen die hier vaste klant zijn. Elke figuurcorrectie in de richting van het vrouwelijke model maakt die verkleednichten dik tevreden.

Bovendien zijn ze sowieso toch al erg bezig met hun uiterlijk en met een mooie, vrouwelijke houding, de buste beter uit t laten komen door de schouders naar voren te buigen, draaien met de heupen en de kont, dat kun je wel aan die kontroeiers over laten, die zijn goed ingenaai en weten van wanten hoe ze met hun billen moeten schudden om hun minnaar genoegens te verschaffen als hij aan het holwortelen is. Want ook dat is een opvallende vaststelling dat die mannen de vrouwelijke manieren over nemen en vrouwen steeds meer de broek aan trekken. De jonge meisjes van vandaag die niet meer weten wat een mooie, vrouwelijke, aanlokkelijke houding is.

Rug recht, buik weg en borsten vooruit.

Heel wat bejaarde vrouwen lopen mooier met hun afgezakte knockers en rechter dan de vrouwelijke jeugd van vandaag.

Hebt u al eens naar de jonge meisjes gekeken? Ze zijn ofwel veel te dik, ofwel graatmager met van die scharregatjes en gratekutten. En steeds meer graatmagere meisjes houden er een onnatuurlijk flinke boezem op na waardoor ze topzwaar lijken alsof ze op omvallen staan. Ik noem die vrouwen tuimelaars.

Geen van al die meisjes, frêle of niet, loopt nog mooi rechtop. Het zelfrespect is er met de jaren niet op vooruitgegaan. En de goede gewoonte om een korset te dragen, en dus gedwongen te worden rechtop te lopen, die is ook verdwenen.

Nogal logisch dat steeds meer mannen zich op mannen gaan richten. Het aantal homos en biseksuele mannen neemt hand over hand toe en dat ligt aan de vrouwen, die steeds meer van vrouwen gaan houwen. Dat werkt een verschuiving in de hand.

Vroeger kreeg een meisje samen met haar plechtige communiejurkje ook haar eerste korset. Een stap naar de volwassenheid, maar het korset was dat misschien nog meer. Het hoorde allemaal samen: twaalf jaar, korset, de maand en de ontluikende seksjuwaliteit. Geen slechte combinatie, als je het mij vraagt. Op voorwaarde dat het korset goed en comfortabel gemaakt is zou ik eigenhandig elke jonge vrouw in willen snoeren.”

,,Nog zo’n opvallend fenomeen zijn de jonge meisjes die fanatiek sporten, en ervan overtuigd zijn dat dat gezond is. Bij mijn klanten zijn veel paardrijdsters. Dat hoeft natuurlijk niet te verbazen. Bij elk drafje of elke galop gaan die borsten heen en weer, en krijgt de rug een flinke zweepslag te incasseren. Of tennissters en loopsters, die moeten hun borsten natuurlijk stevig inbinden. Zeker, ook omdat het esthetischer is, maar vooral toch om de rug te beschermen.

IK SCHOTEL U WALHALLAS VAN WESPENTAILLES EN PARADIJZEN VAN PLAATSTALEN TIETENBEDWINGERS VOOR ALSOF HET NIKS KOST (DEEL 4)

EEN KERSTVERTELLING IN DE VIJFDE VERSNELLING

Auteur dezes werkte zijn leven lang bij een kleinschalig onderneming die lingerie produceerde, gevestigd in de Zakstraat te Haarlem naast Firma Geylvoet & Zonen, importeur van naaimachines met uitzicht op een luukse bordeel waaar nog niet zo lang geleden een afrekening in het crimineele sirkwie plaats vond

Het is niet omdat elk modemerk tegenwoordig tegen kerstmis met een elegante collectie sexy  lingerie  uitpakt, dat de lingerie ook zijn functie als eyecatcher of opgeiler vervult. Met andere woorden: dat de lingerie de drager ervan eleganter, sexier, geiler, wellustiger, williger  maakt. Een goede bh sluit de borsten vacuum verpaakt goed af, ze kunnen als het ware niet meer adem halen zodat ze op sppringen als je ze bevrijdt uit hun omknelling, d everpakking is nog belangrijker dan de kubiek inhoud van de melk fabriek, die zorgt dat ze mooi en volledig verpakt zitten als een luuks kerstkado met een strik er om en biedt versteviging aan de rug.

Met dunne bandjes en fijne stukjes zijde plus een half dozijn speel openingen lukt dat niet. Of het lukt een tijdje, maar na een paar jaar voel je en draag je er letterlijk de gevolgen van en zie je er uit als de gebochelde klokkeluider van de Notre Dame. Gebukt gaande onder je eigen beha lot om tot je dood an toe als lachnummer van de buurt door de straten des verderfs te schoffelen achter je rollator of in je scootmobiel en dan bof je nog dat een groep Marokkanen je niet de gracht in trappen of  je op de kop kop zetten en je giropas afpakken want een zootje dat het op straat is, daaar lullen de buren ook steeds maar over en er wordt al zo veel afgeluld in de buurt.

From → Zonder categorie

One Comment
  1. fredvanderwal permalink

    Dit is op Fredvanderwal's Weblog herblogd.

    Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: