Skip to content

Hier en daar een eenzame oudere man die schichtig om zich heen kijkt of niemand hem ziet, opgewonden hijgt en al monkelend vervolgens daadkrachtig in de cups knijpt…

mei 27, 2017

Fredvanderwal's Weblog

Feestelijk gekleed kerst vieren doe je niet met de eerste de beste feestk*t (zie foto) maar in stijl. Het houdt niet op bij een mooie jurk of een mantelpakje met bijpassende accessoires voor de vrije tijdstravestiet.
Nee, wie er echt helemaal voor wil gaan zorgt er ook voor speciale Kerst lingerie te dragen en geen afgeragd setje van de Hema.
Special kerstlingerie is ‘t wat de klok slaat en de harten sneller doet kloppen, hetzij vanzelf een stichtelijk lied in de goed ingesnoerde push up borstpartij doet opwellen als we het carillon of een pijp orgel van het Leger des Heils horen.
En dat treft, want alle grote merken hebben hun heel speciale luxe setjes voor wie vlak voor de kerst nog even diep in de eigen of andermans buidel wil tasten, want het kost niet niks als je je partner na een litertje of wat aan champagne wilt opjuinen…

View original post 787 woorden meer

From → Zonder categorie

Geef een reactie

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: