Skip to content

Emotionele chantagepolitiek, misleiding, arrogante manipulatie en huichelarij zijn de voornaamste kenmerken van de doorsneekalvinist!

mei 26, 2017

Fredvanderwal's Weblog

18 april  2000.

Dag van Seventer,

Woensdag j.l. werd ik via een redaktrice van het vodderige krantje Nieuwsblad van het Noorden er van verwittigd dat de zo fijnchristelijke Loek Brons, Henk Helmantel en jij  mij beschuldigen van diefstal van een aantal schilderijen van Helmqntel, het genie van Westeremden, dat met zijn een jarige ulo opleiding toch niet zo’n genie blijkt doordat hij in het wilde weg geuite, in juridies opzicht strafbare lasterlijke beschuldigingen blijkt te verspreiden.

Tevens geef jij in lijn  met je verkrampte kalvinistiese door en door verrotte leugen religie een verkeer de voorstelling van zaken aangaande de op niets gebaseerde vete die je nu al sinds 1976 met mij schijnt te moeten uitvechten. Ik verbrak definitief het kontakt met jou en je misselijkmakende bent van tekenleraren in 1996 omdat jij mij openlijk een luldebehanger noemde en deze wellicht onder jouw geloofsgenoten tiepies gereformeer-de kwalifikatie  twee jaar later ten…

View original post 620 woorden meer

From → Zonder categorie

Geef een reactie

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: